Lördag

Hej.
Igår var jag och mamma på Gbg Horse show och det var kanon. Köpte ett par jättefina ridstövlar och som jag har letat! Dom sitter riktigt tight men jag har gått med dom inne halva dagen så nu börjar det bli bättre. köpte även lite annat smått och gott på mässan som alltid är grym i scandinavium.
Idag hade jag sovmorgon och har inte gjort många knop. Har bakat en tigerkaka och lagt undan min tvätt, annars har jag mest slappat. Familjen Holst kom hem till oss nu på kvällen och vi käkade räkor och kollade på Melodifestivalen. Det var den bästa omgången hittills enligt mig men det var synd att Sibel åkte ut, hennes låt var bra tycker jag.
God afton.

Dagens outfit 26/2

God morgon.
Medans jag är uppe med tuppen för att hinna i tid sitter min mamma i sin rosa plysch overall och pratar i telefon. Jag får spader!!! Vi skulle åkt halv nio, alltså för fem minuter sedan, men i det här tempot lär klockan hinna slå både nio och halv tio innan vi kommer iväg:( Blä.
Här kommer dagens outfit i alla fall. Bilden är tyvärr lite suddig men det får duga idag.
Tjingeling på er!

Kvällsmys

Ligger här och gosar med en utav mina pöskatter, Snurran. Katter ska ju mest äta och sova, då är de normala, men inte denna katten inte! Hon ska kela och kela och kela. Hela tiden! Och gissa vems rum hon kommer till? Just det, mitt. Alltid. Det är ju gosigt förstås det är bara det att hon är till viss del vit, så man får hår ÖVERALLT. Det är hopplöst!
För övrigt satt det fett gött med ett OS-guld igår, NIIICE:) Var riktigt spännande där på slutet och så fruktansvärt gött att se Hellner ta flaggan på upploppet! Blir så äckligt patriotisk när det är stora mästerskap, men det är okej, det gör det hela mer spännande:)
Nu ska jag ner och kanske äta en liten bit, natta hästarna och sedan gå och lägga mig. Jag och mamma ska ju till Göteborg Horse Show imorgon, blir en tolvtimmarsdag så det gäller att vara på alerten, ska bli fun:)
En som gosat till det ordentligt!
Godnatt på er.

Dagens outfit

Idag har vi varit i Borås och delat ut enkäterna till vårt projektarbete, ska bli spännande på tisdag att gå igenom allt och se hur resultatet blir!

Efter det hade jag matteprov och jag hoppas verkligen det gick bra! Förra gick ju sådär så jag vill helst lyfta mig lite den här gången.

Ska till Dennis och sova ikväll för min träning är inställd p g a all snö, inte så kul om ridhuset rasar in:S

Nu ska jag ut i det vackra vädret (ja för tänk att solen skiner!) och rida innan jag åker hemifrån igen.

Ha det kalas.


Dagens outfit:

Halsband: Snö of Sweden
Tunika: Gina Tricot
Kavaj: Sicko Nineteen
Grå jeans: Gina Tricot

23/2

Lite dålig uppdatering här, men det var väl nästan för bra för att vara sant. Jag hade ju lov förra veckan så då hade jag lite mer tid, men ska skärpa mig, jag lovar!

Idag har inte hänt mycket, förutom att Beep-testet blev inställt för att vi inte får vara i gympahallen för all snö, va ledsen jag blev, NOT.

Nu ska jag se lite på OS och sedan lägga mig.

Trevlig afton:)

Brrr...

God afton.

Har varit på jobbet hela dagen, har stått i ettan nio timmar isträck, fy sjutton va kallt det är! Har ändå haft fyra lager på mig + fläkten men det hjälper ju inte! Vår termometer visar just nu - 21 grader vilket är lite överdrivet enligt mig.

Imorgon börjar skolan igen och jag är sådär taggad, hade inte varit fel med en veckas lov till alltså. Känner i hela kroppen att jag håller på att bli sjuk dessutom, kommer missa Beep-testet på tisdag igen, det kan jag lova, så då kommer Björn ogilla mig ännu mer, blä säger jag!

Nu ska jag se det sista av masstarten i skidskyttet, spännande!

Bye, bye.

Blue Man Group

Såg som sagt Melodifestivalen och som vanligt sög det, idag lite mer än vanligt kanske men det är ju ändå tradition. En grej som ändå var bra var ju andra paus underhållningen, grym! Blue man group, har aldrig hörttalas om men de var riktigt coola:)





Vill dessutom lägga in en liten förtydligan:
Min lillebror är grym, har röjt snö 6 timmar idag, fixar staket och kör hö, hjälper pappa i skogen och klipper gräset varje sommar, lagar min bil och pysslar mycket mycket mer. Han gör bara inte "kvinnogöra" så ofta.

Insnöad

Har, istället för att hänga hos Ida, spenderat hela lördagskvällen hemma med mina syskon. Frida gjorde omelett och så har vi kollat på Melodifestivalen. Inte ofta det händer att vi tre hänger tillsammns, ett historiskt ögonblick! En annan grej är att Andreas hjälpte till att duka, och jag bad honom bara EN ENDA GÅNG! Historiskt ögonblick nr. 2.



Min lillebror in action, inte varje dag.

Fika

Igår snöade det galet mycket, mysigt men lite jobbigt eftersom jag bor ute i skogen. Var i alla fall på stan en sväng och fikade med brudarna, var längesen vi var allihop, mys! Johanna är hemma och har lov veckan som följer så jag hoppas på att se henne någon mer gång:)
Gick och jobbade efter fikat, var rätt lugnt, alla höll sig hemma antar jag, klokt. När jag slutade vid elva gick jag hem till Johanna en stund där de andra var. Åt godis, snackade och tog det allmänt chill. Höll på att inte komma ut från min parkering för all snö men det gick precis, puh! Tog riktigt lång tid att åka hem dock, men man ska köra försiktigt!

Köpte även en ny telefon, blev någon billig skit från SonyEricsson men den duger gott för mig, slide är det med, me like!

Lite bilder från igår:




Hittade även typ hundraåttio (liten överdrift men ändå) olika tablett/tuggummipaket i Linneas väska. Att läsa på högskola måtte vara tråkigt om det roligaste man har att göra under föreläsningarna är att äta tabletter med laxerande effekt.


Skönhet

Här kommer mina tre favoriter i skönhetskategorin just nu:
Dagbalsam                              Peeling                     Brunettschampo
(Peelingen kan användas över hela kroppen)
Mycket nice!

19/2

Hej.
Syster mina har haft datorn men nu är den äntligen hemma igen.
Gårdagen var rätt soft, var hos Dennis lite först och åkte sen hem och red. Därefter bar det av mot jobbet där inget speciellt hände, förutom att det började läcka in från taket i och för sig, det har jag aldrig varit med om förut förstås.
Fick äntligen sålt min mobiltelefon med så nu ska jag skaffa en ny, jippie! Som jag längtat. Ska kanske ta mammas och bara låsa upp den, annars har jag tittat på en annan billig SonyEricsson på NetOnNet.
Härligt med all snö förresten, det enda jag är lite tjurig på är att jag inte kom upp för backen igår kväll, skit. Försökte två gånger men till slut fick jag ge mig. Nu ska jag ut och putta loss bilen.
Tjingeling.

Bullbak

God eftermiddag mina kära vänner.
Idag vaknade jag lite halvhurtig och bestämde mig för att åka till stan och handla så att jag kunde baka bullar, det är sånt jag får för mig ibland. Halvägs in i bullbaket ångrade jag mig nästan men oj så goda de blev! Satte mig med ett stort glas mjölk, ett par bullar och Cosmopolitan i soffan och bara relaxade. skönt!




Nu ska jag snart till jobbet, har sytt i en knapp i skjortan och givetvis spottade strykjärnet ut rostigt vatten på min enda jobbskjorta, och givetvis är min skjorta vit, vilket inte gör saken bättre.

Jaja, nu måste jag packa, ha det fint!

General Platt

Har ikväll kollat på American Idol, sjukt bra som vanligt. Älskar att de visar så många bra, till skillnad från Sverige då de visar hur många dåliga som helst och så vet man knappt vilka som gått vidare, dötrist! Här kommer dock Atlantas skönaste snubbe: General Platt

Shopping

Skjutsade min syrra till jobbet förut och kunde ju inte låta bli att kika lite på stan, som vanligt. Det resulterade i en svart kofta från Gina Tricot. En sån där stor och gosig sak, kunde kanske tagit en storlek större ändå men det fanns inte tyvärr:( Allt ska ju vara XXS eller XXL nuförtiden, eller hur? Allt handlar ju om kontraster.
Som vanligt ser ju moderiktiga kläder lite muppade ut på mig eftersom jag inte är 1,80 lång och har ett midlemått på 60 cm, men skit samma, jag är nöjd med tröjan ändå:)

16/2 (tror jag)

Hej igen:)
Sitter här och pillar med bloggen, tanken är att den ska få en lite fräshare design, men det verkar som om den inte riktigt vill:( Men det löser sig nog.
Hade jättetrevligt igår med brudarna och Lina stannade ända till ett inatt vilket känns idag eftersom jag var uppe rätt så tidigt. Jag fick vis Julia hur man fixar en egen header (även om min är lite B eftersom jag inte har fotoshop) och det var ju helt otroligt att jag kunde något om datorer som inte någon annan kunde! Känndes ungefär som stackars Ben (tror han heter så) i National Treasure när han vet en grej om historia som inte de andra vet, han ser så glad ut då:) Sötnosen!
Nu ska jag ner och äta lite lunch och baka någonting, jag älskar att baka! Och äta tyvärr.

Bloggproblem

Verkar som att en del av er inte kan se bilderna...? Ni får gättegärna säga till om bilderna inte syns så ska jag försöka fixa dem!

Tack på förhand!

Dagens outfit

Nu ska jag träffa Lina och Julia en stund vilket ska bli mysigt eftersom jag ofta är upptagen och inte hinner träffa dom så ofta. Ha en trevlig kväll!

Dagens outfit:

Vitt linne - H&M
Skjorta - H&M Herr
Jeans - Lindex
Klocka - JetSet Addiction, Ur&Penn

Färgstänk

Nu mina kära vänner ska jag äntligen traska iväg till frisören för att få kalufsen färgad, wihoo! Hoppas det blir bra! Vet dock att hon kommer behöva bleka lite innan hon kan sätta i den riktiga förgen eftersom jag är så mörk och det gillar inte mitt stackars hår. Som det blivit utsatt de senaste åren, mörkt, ljust, ljusare, mörkt, permanent, ljust igen, permanent igen, mörkt, mörkare, lite ljusare... Ja, ni fattar grejen.


Före                                                                   Efter





Såhär blev det! Lite rödare än jag väntat mig kanske med eldigt, vilket jag gillar:)

Vinterpromenad

Nu har jag, lillsyrran ich "storkusinen" varit på promenad, mysigt. Viola ska sova här inatt och ha lite mys, Frida lär bli väckt halv åtta imorgon, hihi:) Men ruskigt söt det är hon.


Smaskens!

Nu har jag ätit lunch, vet att jag skulle bli lite bättre på att äta lite mer rätt på vardagarna (lovade även tandläkaren i torsdags...) men våfflor är ju så gott! Har fått värsta våffelmanin på senare dagar, äter nog våfflor minst en gång i veckan nuförtiden, hälsosamt :P


Jisses va mycke onyttigheter!

Jag ska börja skriva matdagbok med start nu! Satt och tänkte på vad jag åt igår och det är helt sjukt!

Chips
Choklad
Chokladmousse
Semla
+ frukost, lunch och middag
Fattar ni vilka kopiösa mängder fett och socker det är?!
Kommer få både diabetes och kärlkramp innan jag fyller 30 om det fortsätter på det här viset!
Skärpning är det som gäller!
Men jag åt faktiskt bara halva semlan....

15/2

Godmorgon på er!
Har precis varit i stallet och ridit, känner mig hurtig som är klar med det redan tio i elva på förmiddagen. Är så härligt med all snö, älskar när det är riktig vinter!
Längtar något grymt mycket till i eftermiddag för då ska jag till frisören och färga håret. Tjohoo! Jag hoppas verkligen det blir bra, har längtat så. Har typ alltid kört med hemmafärgning och det brukar oftast bli bra men det sista har det blivit helt knas så nu får det vara slut med sånt för ett tag. Frisörerna är ju ändå de som är proffsen. Lägger givetvis upp före- och efterbilder ikväll. Gud va spännande (tycker jag i alla fall, såklart)!
Tjingeling så länge.

Smyckesfrossa

Här kommer lite bilder på mina favoritsmycken nu i vår:
Påfågelörhängen, Pilgrim ca 549 kr                     Långt halsband, Ur&Penn 30 kr

Klocka, Jetset - Addiction, Ur&Penn 499 kr      Flätade armband i mocka , KappAhl 69 kr

Känn dig älskad

"Du är sötast,
snyggast,
sexiast
och det vackraste jag vet
och jag menar vartenda ord."
Försök att inte bli glad av att höra det där?
Tänkte väl att det inte gick!

Saltkråkan rockar!

Satt och kikade på lite andra bloggar där det var en som frågade vilken Astrid Lindgren figur/film man gillar bäst, och jag blev så glad! Att det finns någon annan i min ålder som också tycker om Astrid Lindgren. Och jag bara älskar allt Astrid Lindgren gjort, förutom möjligen Karlsson på taket. Bäst, alla kategorier, är ju dock Saltkråkan. Den är så sjukt bra och jag kollar fortfarande på Saltkråkan när jag är hemma och är sjuk till exempel. Man blir alltid så glad av det. Och så utspelas ju de flesta avsnitten på sommaren så man blir lite extre gla eftersom det ser så härligt ut! Me like! Dessutom är Malin typ den vackraste.

Pantburkar i överflöd

Stackars Dennis blev ivägskickad till MAXI för att panta våra burkar. Han såg ut som värsta lodisen och skämdes lite. Han fick fälla alla säten i bilen för att få plats med alla plastpåsar som var fyllda till brädden. Två hela vagnar på MAXI blev det!

Pulkarace!

Idag var det ju kalasväder så småkusinerna kom över för att åka lite pulka - efter traktorn! Kommer ihåg att vi gjorde det när vi var små och det var nog lika kul idag som då! Både stora som små skrattade så de skrek. Härligt med riktigt vinterväder Jag vill även inbilla mig själv att jag fått årets första små fräknar:)
Frida och Viola in action!
Lilla Märta fick inte åka pulka men var glad ändå!

Heeelt galet!

Har ni sett barnen som reser runt på olika skönhetstävlingar? Det är helt sjukt att göra så med så små barn! De är ju bara tre, fyra och fem år gamla! Tragiskt. Bara en massa morsor som lever ut sina egna drömmar genom barnen, borde vara olagligt. Den söta brunhåriga ser ut som en porslinsdocka. De är mer sminkade än jag varit i hela mitt liv!

Myskväll

Dagen har varit ok men har varit sjukt seg. Dennis kom på eftermiddagen och vi har ätit godis, kollat på melodifestivalen (mest jag) och ätit tacos, mums! Känns sådär nyttigt men vad gör man? Det är ju helg:)
Synd bara att jag och Dennis aldrig kan komma överrens om vilken dip vi ska ha, han vill ha dill och gräslök och jag vill ha tacodip, dagens I-lands problem.

Har ni sett skinnjackan som Kenza designat för Jofama? Den är grymt snygg, synd bara att man är fattig student så man inte har råd att köpa den...:(
Önskar verkligen jag hade en sån här...
Nu ska jag snart nana, en kvinna behöver ju sin skönhetssömn...
Natti natti.

Färgändring

Nu har jag färgat håret på systern min, blev riktigt bra om jag får säga det själv:)
Före                                                                                                                                      Efter

Tillökning på G...

Hej på er igen:)
Äntligen har det löst sig och designen börjar ta form, underbart!
Nu är det ett faktum, vår lilla kissemiss Sotelina ska ha kattungar igen! Helt galet! Hon klämmer ungar på löpande band. Sist blev det fyra stycken, vet inte vad vi ska göra av alla. Å andra sidan så har ju Julia bar två katter nu igen...
Såhär söta blev de sist! Stumpan var min favvo.

Gaaah!

Ni vet ju att jag är rätt usel på datorer, har suttit i flera timmar och försökt, om och om igen, att skaffa en egen header, med det går bara inte! Har bett syrran om hjälp men hon vill aldrig hjälpa till, bara suckar och ignorerar mig, tack för det liksom.

Goder afton

Har slavat och slitit, städat och skurat hela eftermiddagen för att mamma ska ha "dammiddag" under kvällen. När jag kommer hem är alla ganska glada och skrattet ekar i hela huset. Jag och resten av familjen ska snart försöka sova, vi får se vem som lyckas bäst...

Har varit med två gamla barndomsvänner ikväll och det har varit riktigt roligt, vi ses ju inte så ofta nuförtiden eftersom alla är så uppe i sitt. Käkade kinamat och kollade på Let's dance. Älskar det programmet. Jag önskar jag vore känd enbart för att få vara med i Let's dance, helt ärligt. Man blir så äckligt glad av att dansa och att dessutom få lära sig en massa balla pardanser så får man ju ha på sig sjukt fina klänningar! Kan inte bli bättre.

Mamma har som tidigare nämnts dammiddag ikväll och hennes kollega Jessica ska sova över här inatt så jag och lillsyrran delar på min säng inatt. Tänkte det skulle bli lite mysigt att ligga och snacka med datorerna i knät men eftersom internetuppkopplingen suger på mitt rum fick jag ryck och gick ut till allrummet istället, så lyckat blev det!
Min söta lillsyrra:P





Lollo och Malin




Satt även och kollade på lite gamla bilder och hittade denna härliga:
Får total sommarabstinens när jag tittar på den! Den är tagen hos Pollnowski en sensommarkväll och det var en av de vackraste kvällarna på hela året. Minns det så väl.
Jag har nog lite sug efter sommar och sol, eller vad tror ni?
Först bikiniköp och sedan det här.
Godnatt på er!

PINK

Nu är allt bokat och klart! Jag och syrran ska på PINK i sommar. Den 23 juli smäller det till på Ullevi. Ska bli så sjukt nice!

Bikinisäsong, snälla?!

Jag kunde verkligen inte hjälpa det. Jag vet att det ligger typ en halvmeter snö ute och att somrarna i Sverige brukar vara sådär, ändå kunde jag inte låte bli att kika i reakorgarna idag. Hittade en söt bikini i min storlek och den kostade ju bara 39 kr! Jag kunde verkligen inte låte bli! Dennis kommer säga "många bäckar små...". Men jag tänker såhär, vi ska ju ut och resa i sommar och har jag inget att ha på mig så kan vi ju inte åka, eller hur? (måste ju ha någon ursäkt)



KappAhl   39 kr



Hej på er!




Feststämning!

Gó förmiddag.


Igår var det festkväll på Hjälmareds folkhögskola. Alla hade klätt sig lite extra fint och humöret var på topp. Vi fick trerätters i Herrgården med egen kypare som passade upp på oss. Sedan fick vi se en mycket lyckad lärarshow där de drev både högt och lågt med oss elever, riktigt kul!
Efter det insåg jag att jag hade skickat väskan med min bilnyckel i till Anna och Erik så jag fick ragga upp Sonny och hans Audi så turteduvorna slapp ta sig upp ur sängen. Han har en stor tjänst att ta igen!


Sen åkte jag hem till älsklingen och sov där, var riktigt mysigt med ett oplanerat nattligt besök, och vad är bättre än att vakna i någons famn?



Här kommer lite bilder från kvällen



Kvällens kypare var Jonathan och Mikael, inte varje dag man får bossa över rektorn...
Våra kypare för kvällen var Jonathan och Mikael, det är inte varje dag
man får bossa över rektorn!






Huvudrätten var riktigt god med ris, kyckling i dijonsås och en fräsch
sallad.



Jag och Karin
Jag och Karin



Jag, Cissi och Anna
Jag, Cissi och Anna

Seeeg engelskalektion...

Borde verkligen inte uppdatera bloggen nu med deadline om 35 minuter jag vet, men jag har bara såå tråkigt! Har varit hos tandläkaren och har ont i munnen:( Jag och Anna var dock duktiga och kvart i sju i morse stid vi i duscharna i simhallen och sedan simmade vi 1000 meter. Lite duktiga var vi i alla fall:) Men allvarligt talat, morgonsimning är lite underskattat faktiskt, även av mig. Hela simhallen nersläckt men ändå upplyst av det skimmrande blå vattnet, tända ljus på kanten och relaxmusik, kan inte bli mycket bättre! Satt även i bastun en stund med inpackningen i håret så nu är jag lika len som en kattunge i håret:)


Nehej, dags att bli lite seriös igen.

Hörs senare!

Lunchfynd

MQ    99 kr



Var med pojkvännen på stan och åt thailunch idag, smaskens. Efter det kikade vi lite på stan (mest jag i ärlighetens namn) och jag hittade den här fina tröjan. Den är helt i min stil med om man tittar på den för länge blir man nästan lite snurrig. Kan kanske hypnotisera folk med den?
Imorse skulle jag och klassisen Anna vara lite hurtiga och simma några längder innan skolan. Taggade till tusen stod vi redo i simhallen och fick snopna reda på att motionssimmet redan stängt. Ändå var klockan bara halv nio! Vad är det för värld vi lever i? Hur morgonpigga är folk egentligen? Å andra sidan är det bara pensisar som simmar motionssim, och jag & Anna förstås.

Nu är det hög tid att sova, eller kanske se lite Scrubs...
Nattinatti!

I begynnelsen...

Idag föddes min blogg. Har alltid varit lite emot hela hysterin med bloggandet innan men har själv fastnat i ett antal bloggar och har insett att det faktiskt är riktigt roligt. Inte för att jag förväntar mig att bli nya Kenza eller nåt men tänkte det kunde vara kul att testa på ett tag, så får vi se hur det går.
Jag kommer skriva om mitt liv, träning, vänner och lite mode så får vi se vart det leder.
Puss på er!

Välkommen till min nya blogg!

Dag nummer ett.

 

Förmodligen galenskap att jag startar en blogg.

 

Puss


RSS 2.0