Kvällsmys

Hellåhellå.

Efter att ha passat kusinerna två timmar så gjorde jag... Just det, ingenting. Så skönt. Jag vet sannerligen hur man bäst utnyttjar de sista semesterdagarna :)

Nu ska jag fräscha till mig lite och sedan gå till Katte för lite hederlig sommardeckartittande. Miss Marple is back!

Puss på er

Nackdelen med "plötsligt" så stora bröst

Läste just Kissies blogg. Hennes senaste inlägg handlade om att hennes gamla tröjor var för små för hennes nya tuttar och att det var en nackdel med så stora bröst. Kunde hon bara komma på en nackdel med de tuttarna?

För att hjälpa Kissan lite på traven lägger jag upp några egna nackdelar med hennes nya bröst:

* Det är gigantiska = hon ser mogno ut i alla kläder hon provar, inklusive polotröjor.
* Ryggen lilla vän, ryggen. Hon kommer få puckelrygg innan hon fyllt 30. Inte vidare charmigt.
* Hon kan kväva någon av misstag.
* Hon kan inte sova på mage och den stora fråga är: Hur solar hon ryggen?
* Hur ska hon se ut när hon är sextio och allt hänger förutom melonerna? ller, vad tänkte jag på nu?! Hon lär väl fixa allt annat innan dess, så att inget hänger och hon fortfarande ser ut som 25, förutom puckelryggen då.

Dagens citat

"Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare."
//Okänd



Sorgligt men sant.

30:e Juni 2010

Godmorgon människor!

Av någon anledning sov jag till halv tolv idag, fråga mig inte varför. Brukar alltid bli väckt av att någon skriker, smäller i toalettlocket eller klampar runt men inte idag tydligen. Har sovit i 11½ timma, skööööönt!

Nu är det hög tid att äta frukost för snart kommer kusinerna och hälsar på och då lär jag inte få en lugn stund. Har lovat att de ska får rida och har redan ångrat mig. Inte för att det är så jobbigt egentligen utan för att de är överallt och ingenstans så jag är livrädd att någon ska skada sig hela tiden. Som en gammal tant, och de är inte ens mina egna barn. Jösses vad jobbigt det kommer bli att bli morsa, alltid behöva oroa för småttingarna. Det får nog dröja ett tag...

Vi hörs senare i alla fall :)
Puss på er!


Sol, glass, bad, vänner.

Sjukt skön dag. Efter att jag varit på stranden själv i lugn och ro ett par timmar åkte jag till den lilla staden för att träffa mina kära dansbrudar. Vi åt glass, gick en kortis på stan och satte oss sedan på trapporna och bara chillade. När Johanna Bona skulle åka höll vi emmellertid på att rinna bort så vi köpte med oss baguetter och åkte och badade. Mycket skönt.

Efter det var Linnea tvungen att åka hem men Julia, Lina och jag begav oss till Villa Beata, packade ner lite fika och åkte till stranden i byn igen. Satt där ett par timmar i kvällssolen och bara njöt. Så underbart när man kan spontangöra sådana saker utan att behöva tänka på vädret. Hoppas det fortsätter vara en någorlunda okej sommar, blir så mycket friare då.




Dagens näst roligaste: Julia och linnea får för sig att hoppa på studsmattan. De rusar ivriga iväg och börjar skutta runt på mattan. Inom 20 sekunder skriker Julia: "Jag mår illa! Jag spyr!". Jag hann nästan inte ens ta kortet innan hon hoppade av, sprang tillbaka till sin handduk och låg där tills vi skulle åka hem. Kul.

Pusspuss

Turkiet baby, Turkiet.

Nu är Turkietresan betald! Bara att vänta...
Kommer blir sjukt nice.

29:e Juni 2010

God morgon på er!

Antar att många av er är på jobbet, har sommarlov eller helt enkelt inte vaknat än.
Jag har i alla fall varit lite duktig och gjort stallet nu på morgonen så att jag är fri att leka resten av dagen. Skönt. Termometern står redan på 24.5 grader i skuggan så jag hoppas det blir bad idag! Får försöka få med mig tjejerna för jag vill inte sitta inne i stan i den här värmen.

Hoppas ni får en fin sommardag vad ni än pysslar med så höres vi senare.
Puss på er!

VILL.SOVA.NU

Hej på er för sista gången idag.
Hoppas ni haft en bra dag.
Min har varit helt okej. Har legat och solat och läst halva dagen, badat med syrran och så har TjockisFiffi fått lite massage så nu är det dags att börja rida:) Äntligen!

Nu på kvällen har jag varit och ätit med Katte. Fick det i julklapp av henne men det har inte blivit av förrän nu. Sjukt trevligt att bara sitta och snacka. Vi åt kinamat och det var riktigt gott! MUMMA. Sedan blev det ju friterad banan med sirap och vaniljglass, hur gott?! Var halvvägs genom efterrätten när jag insåg att jag satt och åt glass. Smart med tanke på att jag inte verkar tåla laktos speciellt bra längre. Och mycket riktigt, en kvart senare fick jag kramp i magen och blev alldeles uppspänd och öm. Kalas. JAG SOM ÄLSKAR MJÖLK!!! Jag kommer inte överleva utan det. Och den laktosfria smakar apa, har smakat nu och det är verkligen inte samma sak. Wäääää;( My life's over! (Typ i alla fall)

Jaja, det här inlägget borde kanske gått under kategorin "Dagens I-landsproblem". Fast ändå inte.

I alla fall. Sov sött människor.
Puss på er.

Dagens citat

"Det här är livet. Titta på reklam, äta glass och lyssna på Sean Banan"
//Karin Hammar



Kan inte begripa att jag har privilegiet att faktiskt ha träffat denna kloka människa. Inte bara träffat, jag känner henne faktiskt, har hennes nummer. My God jag är en lyckligt lottad person!
<3

Sommardopp

Det är så skönt uta att jag blir alldeles galen. Tänk, om en vecka är jag tillbaka på jobbet, kommer sakta smälta bort i värmen medan solen skiner utanför. Shoot.

Jag och syrran har i alla fall varit och badat nu, mysigt och svalkande. Me like!






Nu är det mat! (Måste ju jobba lite för den där runda, mjuka rumpan :P)

Puss i solen!

Midsommar pics




Johanna (förvånansvärt klok ibland) sa: Trampa inte på spikarna sim sticker ut där.
Lina (klantskalle): Trampar på spikarna så...

Det blev bilfärd till Aukten för att limma fast tån. Notera Lina lidande ansiktsuttryck...


Sen när vi kome hem var Julia bara tvungen att busa med Nova. Och ni som inte redan lagt märke till det, Nova är en stor hund.


Kvällen avslutades i lugn och ro med diverse lekar och massor med tjejsnack. Hur skönt? Mycket.

Godagens

Dagen efter midsommar. Lite sådär halvfräsch, mest för att vi gick till sängs vid halv fyra, det är aldrig någon hit. Hoppas ni hade det bra, det hade jag, blev en smula dramatiskt vid ett tillfälle dock. Berättar mer om det senare.

Puss så länge.

Midsommar

Nu drar jag till Residance à la Asp. Ska handla först bara sen bär det av ut i skogen. Blir det fint väder imorgon blir jag nog kvar hela dagen :)

Hoppas ni alla får en fin midsommarkväll.
Puss&kram på er!

LOL.

Herregud. Har roat mig en stund med att teckna. Jag suger, det är bara att inse. Inte för att jag är så dålig egentligen utan snarare för att jag verkligen inte har tålamod till att göra färdigt teckningen i lugn och ro. Läser ju Hellomiami lite till och från och den tjejen är ju sjukt grym, men så lägger hon ner X antal timmar på sina teckningar med. Jag vill liksom vara klar efter typ 20 minuter. Här kommer det lilla miffo till pisse som jag gjorde idag. Stackaren är helt skev. Tur att det inte är en riktigt katt, då hade han blivit mobbad.

(Ursäkta kvaliten på bilden. Dags att köpa ny kamera?)


Nu är det dags att sova.
Måste vara pigg och alert imorgon för mamma har fått städmani. Wihoo.
Natti natti på er gott folk.
Puss

Dagens citat

Bland det mest provocerande en kvinna kan göra idag är att strunta fullkomligt i hur hon ser ut.

// Åsa Crona





Hur stört är det att det här faktiskt stämmer?!
Det är skrämmande.
Får nästan lust att sluta raka mig, slänga pincetten, bränna sminkväskan och klippa sladden till plattången.
Fast ändå inte, det skulle jag ju aldrig göra.
Tragiskt.

24:e Juni 2010

Goddag på er.

Lite segstartat här på bloggen idag.
Själv har jag varit igång sedan halv elva. Matilda ringde och väckte mig, var inte alltför trött trots att jag var i säng halv fyra, skönt. Vi startade dagen med en långpromenad och gick sedan hem och stekte pannkakor. MUMS!

Kvällen igår var grym, trots att stackars -lina mådde dåligt:( Idag när jag vaknade dock så undrade jag vad i hela fridens namn det var som luktade. Det tog inte lång stund innan jag fattade vad det var, min klänning! Det spelar ju ingen roll om man själv är nykter ens en gång, alla andra är ju packade och viftar med flaskor och glas så man lyckas ju ändå få massa klibb på sig. Minns att jag dansade med någon som spillde en halv drink på mig, av den kladdiga sorten. Utöver det så luktade klänningen svett, rök och allmänt unket. Kände man sig lite sexig igår så försvann den tanken när jag luktade på klänningen imorse i alla fall. Bummer.

Nu ska jag snart sätta igång att midsommarstäda, annars får mamma flippen och det mina vänner är farligt...

Puss på er så länge.

AMTS

Jesper från AMTS ringde för en stund sedan och jag kom med :) Så kul! Kommer vara ren dansare som jag hoppades (kan ju typ inte sjunga) och det kommer vara väldigt många olika stilar, can't wait! Han sa att jag gjorde "en kick-ass dansaudition" vilket såklart var kul eftersom jag inte dansat på över ett år :)




Uppdate: AMTS: Alingsås Musik och Teatersällskap. De sätter upp musiklaer och lite annat smått och gott. Mycket nice tycker jag som älskar att dansa :)

23:e Juni 2010

Godmorgon people.'

För lite sömn inatt. Har svårt att komma i säng i tid på kvällarna, kollar på TV, bläddrar i tidningen och sånt. Sen kommer det ett sms eller två så fastnar man där ett tag. Sen vid femtiden står pappa i gapar non-stop på Andreas som inte kommer upp till jobbet. Förståeligt med tanke på den tidiga timman  men lagom kul att han verkar väcka mig mer framgångsrikt än Andreas.

Nu har jag lite telefonsamtal jag måste ringa (dessa hästar alltså...) Sen ska jag inte till stan och göra några ärenden innan det blir lunch hos mormor:)

Tjing så länge!

Dagens citat

När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.
//Nalle Puh


Den björnen är så klok...

Skitig dag.

Allt blev bara piss från början idag.
Först hittade vi inte båtnycklarna.
Drar till Lygnared istället, där det blåser storm så man håller på att förfrysa både det ena och det andra.
Åker till stan där det också är kallt.
Får ett kilo fågelbajs på mig.
Och ungerfär två kilo till på min stackars bil.
När vi går i stan börjar jag känna mig riktigt seg.
Kommer hem och däckar nästan på stört.
Vaknar lätt illamående med fetinghuvudvärk.
Lovar att vara lite mer pepp imorgon.

Mot Risön!

Nu har jag varit och handlat dagens fikapackning.
Kommer bli så grymt, kommer förmodligen att rulla fram efter den här dagen dock, så sjukt mycket goda saker har jag packat ner. Tänker bli fett brun, bada massor, snacka lots and lots av tjejsnack och bara slappa, njuta av semestern i fulla drag.

Jag hoppas verkligen att ni har bättre för er än att hänga här på dagtid så vi höres ikväll:)
Peace out.

22:a Juni 2010

Godmorgon.

Hade tänkt sova till tio idag men mamma väckte mig tio i åtta. Var tvungen att gå ut och tempa Läcker'ol. Har pratat med Åby och de tror att det kan vara en hovböld. Skönt i så fall. Han har ju ingen feber och det är ju alltid positivt :)

Orkar inte gå och lägga mig igen så jag pillar ihop en cd istället. Partymusik på hjärnan, dunkadunka på högsta volym är typ det enda jag lyssnar på för tillfället, så gött äre!

Nej, tjing så länge :)

Puss&kram

Myskväll på Lövekulle

Tjing på er!
Hoppas kvällen varit bra :)
Jag har precis kommit hem. Har varit med Johanna och Julia på Lövekulle och myst. Köpte med oss jordgubbar och godis och satt där i flera timmar. Så sjukt härligt med sommarväder så att man kan göra sådana saker.




Julia fick gåshud på ett ben. Kan man få det? :S Wierd så det ut i alla fall.


Stor som den här stan är så träffade man ju på syrran med. Men det är bra, kan jag hålla lite koll på henne, man kan aldrig veta vad ungen sysslar med :P


Nu är det dags att sova, ska ringa veterinären imorgonbitti för min lilleplutt är riktigt dålig :( Får väl se vad de säger...

Nattinatti folket.
Pussar


Utekväll

Hoppas ni har en fin dag såhär långt.
Jag ska snart åka och plocka upp Julia så ska vi ut till någon lite sjö och mysa med ett par filtar och bara vara. Hur skönt med sommar?

Hörs kanske senare :)

Pussar

Helgens glada folk

Tycker om er stört mycket!
Tack för en kalashelg.
Längtar tills vi ses nästa gång:)

Maria

Karin

Billy

Sonny

Irfana

Kalle

Zlatan


Blir repris snart hoppas jag :)

21:a Juni 2010

Godmorgon människor.

Har sovit som en stock i elva timmar så man tycker att jag borde var lite piggare men icke! Den himla förkylningen vill inte ge sig. Jag hade tänkt ta en joggingtur idag, lär behövas efter helgens alla utsvävelser :P Får väl se hur det blir med det.

Annars ska jag bara ta det lungt, käka något gott till lunch (frukost?) och slappa en stund innan jag packar upp resten och försöker få mig själv till att göra något vettigt.

Ha det kalas så länge!

Home sweet home

Hallå där.
Har varit stendött här i helgen som ni märkt. Har ju som tidigare nämnts varit i Målilla hela helgen för en klassåterträff. Tyvärr var det många som inte kom men vi som dök upp hade grymt trevlig. Hade inte haft något emot alls att fortsätta ett år till med den här klassen, så härliga.
En utav helgens höjdpunkter måste varit när tjejerna fetingägde killarna på kubb, de var chanslösa och som vanligt riktigt kaxiga innan. Alltid skönt att sätte dem på plats :P
Kommer bilder imorgon.
Nu är det dags att ta igen två nätters sömnbrist.
Godnatt på er gott folk:)
Pussar

18:e Juni 2010

Seg start här idag.
Huvudvärk.
Massor att göra.
Låg kvar i sängen för länge.
Måste fjäska med mamma.
Hörs sen.
Puss

Potatisfestivalen

Då var det dags. Även detta år kommer Potatisfestivalen till stan. En fin tradition tycker jag, synd bara att jag missar hela skiten eftersom jag åker till Målilla imorgon. Men det är det värt. Att träffa den galnaste klassen i världen igen ska bli STÖRTKUL! Längtar något galen mycket!

Halkade från spåret lite där...
I alla fall så kollade jag, Lilla O och Shaggy Scrappy Doo på Selsius idag. Vi slog oss ner vid vattnet och hade det allmänt gôtt som man säger här. Nu ska jag bara hänga tvätten innan jag lägger mig. Har lite ont i halsen och vill verkligen vara pigg och kry i helgen. Känner på mig att det kommer hända grejer man inte vill missa...





Godnatt gott folk, godnatt.

Kvällning

Nu var det dags att nana. Har dock lite sovmorgon imorgon :) Har inte fixat pappas present än (jag är kass, jag vet) så det ska jga och syrran fixa vid 10-tiden imorgon.
Ska även börja packa så jag inte missar att få med mig något. Lite beroenda på Mackan ska jag kanske boka en tågbiljett med. Hoppas det finns någon bara...

Nehepp. Godnatt på er folket.
En nt dag väntar och jag tänker vara pigg!
Pussar

Lövli dag det här

Har njutit av sommarvädret hele eftermiddagen med min fina flickor. Har gungat, snurrat och sprungit så jag är alldeles yr i huvudet, men kul var det!








Såg ut som om jag hade kissat på mig efteråt, väry säxy!

16:e Juni 2010

Godmorgon.
Kan inte hålla mig längre, saknar bloggen.
Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del trots att jag är riktigt seg.
Ska in till stan och köpa pappas födelsedagspresent, får se om jag lyckas själv. Alltid svårt att köpa present till pappa men för en gångs skulle har jag klurat ut något bra i tid :)

Senare idag ska jag in till staden och träffa vännerna mina. Har ju typ bara suttit hemma i tre dagar så det ska bli skönt att få vara lite social. Blir väl glass och kanske ett dopp lite senare, vi får se.

Hopppas ni har en kanondag och njuter av det härliga vädret.
Jag försöker sola lite, men pallar inte riktigt att ligga helt still i värmen så jag får ta korta pass åt gången. Jag är värdelös, jag vet :P

Puss på er.

14:e Juni 2010

Hej.

Kommer ligga lite lågt ett tag av skäl jag inte orkar förklara just. Hoppas ni förstår.

Puss och kram på er så länge.

13:e Juni 2010

Goddag gott folk.
Lite sen start här idag men så kan det vara ibland:)
Hade en galet trevlig kväll igår. Det som började som en härlig tjejkväll gled in i någon slags lighthemmafest. Vi hade folk hemma till fem på morgonen. Är sådär halvpigg idag men har träffat lite nya vänner, eller vad som kanske kan bli vänner, samt reconnectat med gamla vänner jag inte umgåtts med på ett bra tag.

Visar bilder senare idag.

Puss så länge

SMS-inlägg

12062010027 (MMS)


Dagens citat

"Jag älskar att vara blond, med så låga förväntningar är det lätt att imponera"
//Pamela Andersson



Även denna gång klockrent.
Finns väl inget att tillägga?

Nailfix

Försökte fixa fransk manikyr på mina för korta naglar igår. Vänsterhande ser helmongo ut för jag är ju inte så bra på att fixa den (är ju vänsterhänt för er som inte vet). Högerhande blev helt ok dock. Får väl öva upp mig :)

Såhär ser det ut i alla fall:




12:e Juni 2010

Jahapp, ännu en dag som alla andra. Sov riktigt länge idag. Låg i sängen med min bok ända till klockan tolv. Åt Kinapuffar till frukost (jag vet, say no more) och nu sitter jag här. Har ingen energi eller lust till någonting. Så kan det vara ibland. Är rätt lack på vädret med, jag och tjejerna hade ju tänkt tälta idag men det blåser ju så man knappt vågar gå ut. Kan ju få en pinne i huvudet och avlida, det vill vi inte. (Vet ju inte med er i och för sig).

Nej, dags att göra någonting vettigt innan mamma får spel.

Puss så länge.

Dagens citat

"Jag vill slita av mig håret och lägga mig på golvet och skrika som en besviken fjortis som har slut på foundation." //Paow




Så klockrent, så rätt.

Vad är detta?!

Nu får det bli skärpning, jag förfaller. Vet ni vad jag ätit idag?

> Smörgåstårta
> Två pannkakor med socker
> Ett helt paket Maryland cookies och en påse lakritsnappar

Låter det hälsosamt? Icke!
Imorgon ska jag banne mig äta frukost, lunch, middag mellanmål och grilla korv med bröd!


Var ju myskväll dock, så lite får man fuska men det här va kanske att ta i...

Lina och Julia ville inte vara med på kort dock, då får de skylla sig själva:

Såhär kan det gå om man inte villigt ställer upp... Be warned!


Godnatt godnatt människor.
Pusspuss

Drama, drama!

Kom hem alldeles nyss och ser att det lyser i stallet. Pappa kommer gående över gårdsplanen och jag frågar vem som är i stallet. Han svarar att det verkar vara något fel på Lydia för hon ligger så konstigt på rygg. Mycket riktigt, stackars Lydia hade fastnat på rygg mot väggenoch kom inte upp. Vi fick ringa in ä'garna som kom över så fick vi hjälpas åt att dra runt henne. Det hela var över rätt fort men det är ändå obehagligt när det händer. Vågar inte ens tänka på vad som kunde hänt om inte pappa kollat till hästarna! Har ju hört talas om hästar som dött på det viset eftersom deras blodcirkulation inte funkar som den ska när de ligger på rygg. Usch!

Tur att det hela slutade lyckligt! Puh!

Pensionärsvarning fast ändå inte...

Jag sitter vid datorn, läser bloggar och tittar på TV. Julia spelar spel på Linas mobil och Lina sover. Panchisklubben har sammantdräde av det modernare slaget, haha. Skrattar lite åt oss nu.

Hoppas ni har det livat där ute.
Puss på er.

Se upp Turkiet, nu är jag på G!

Yes!
Har lyckats boka in mig på flickornas resa i Augusti :)
Så härligt!

Ser inte helt fel ut om jag får säga vad jag tycker :)

Längtar!
Vi ska ha så kul!
Wihoo:)

Shopping igen

Nu får jag ge mig, jag vet. Ska leta efter ett speciellt nagellack idag bara men så får det vara nog! (Som om det kommer funka :P)

Det här köpte jag i alla fall igår:

BH Ella May (mina bröst ha ju krymt så det var jag värd:P)

Väska Bozzini

Väskan är klassisk och enkel vilket gör att den går till det mesta, är faktiskt riktigt nöjd.

Puss & kram

11:e Juni 2010

Godmorgon på er alla.

Har tagit riktig sovmorgon idag, blev väckt klockan halv elva, skönt!
Idag är dagens "Att göra-lista" lång men har inte riktigt orkat ta itu med den än. Ska i alla fall bädda rent för min säng är skabbig, äcklig rent ut sagt. Ska ju klippa mig idag med:) Ska bli så skönt för mina hårtoppar känns som svinto nu.

Får se vad som händer sedan.
Ha det fint så länge :)
Puss

Regnig natt

Har precis kommit hem efter en kväll med Niklas och Tobbe. Har krossat Niklas på Mariokart så jag är ganska nöjd:) Tobbe var lite bättre dock så det slutade 3-1 till honom men det var på håret.

Har inte spelat TV-spel på ett par år åtminstone så det var riktigt nice. Blir ju lite väl uppspelt ibland bara och då blir jag rätt högljud. Men Niklas granne är en folkskygg döv gammal tant och hon har aldrig klagat på att Niklas är högljud så då kan det ju inte vara så farligt :P

Nu är det dags att sova, jag som släpper ut hästarna imorgon.
Godnatt och sov gott människor.
Pusspuss

10:e Juni 2010

Gó eftermiddag på er.

Blev väckt av att syster ringde halv tolv. Var bara att kasta sig in i duschen för att hinna med tåget. Inne i stan gick jag och Frida till mormor för att fira hennes födelsedag. Var mysigt, brukade alltid käka lunch hos mormor någon gång i veckan förut men när man inte går i skolan i stan blir det inte av lika ofta.

Efter det skulle Frida till tandläkaren så jag passade på att gå en liten runda på stan. Hittade faktiskt ett par grejer som jag kan visa senare.

Nu är det dags att ta tag i stallet, hur seg jag än är.

Tjing!

Onsdag kväll

Igår var det party. Förfestade hemma hos Johanna Asp och åkte sedan till hotellet. Helt okej kväll. Sugig DJ och bara ett dansgolv dock:( Finns inte mycket mer att tillägga.




Puss på er.

Lider av något som kallas latmasken...

Japp, har inte gjort ett skit och klockan är redan halv fyra. Har lite dåligt samvete. Har sovit middag ett par timmar så nu är jag lite piggare. Är lite svag i kroppen känner jag dock (kan ju i och för sig bero på att det enda jag ätit idag är fyra chokladbollar...)

Nähepp, nu är det dags att äta något och ta itu med stallet innan helrenovering i duschen, garderoben och framför spegeln inför kvällen väntar. Tjohoo:)




PS: Kom på att jag gjort någonting, jag och pappa har fixat garderoben, så jag tror inte den brakar vilken sekund som helst längre, och det är ju bra:) DS:

Puss

Dagens projekt...

...får bli:

Garderobsrensning!
Det behövs VERKLIGEN!

Min gamla garderob ser ut såhär:

TOTALSNE!
Att det fortfarande står upp är ett mirakel. Jag och pappa ska hjälpas åt att stabilisera upp den och sedan ska jag flytta över kläderna till den igen. Den är nämligen lite större och kläderna får inte plats i den andra garderoben ens om jag knör. Och jag vägrar slänga en massa fina saker. Får lite ångest nu, måste ju rensa ur en del saker... Crap. Tänkte inte på det innan. Menmen, det är ett senare problem.

Tjing så länge!

9:e Juni 2010

God morgon kära bloggläsare.

Hoppas livet är gott mot er.
Själv är jag lite krasslig idag, men jag ska sova middag lite senare idag. Ska ju ut och dansa ikväll (onsdagsklubben premiär) s jag vill verkligen vara pigg, längtar! Ska invida mina nya shoes:) Kankse får megaont men dåmligger nödlösningen i väskan: svarta converse:)

Har varit uppe och ridit nu på morgonen. Är lite opepp på dagens väder, har ju semester så jag vill att solen ska skina varje dag! I alla fall nästan.


Grått, grått, grått. Bara grått. Skulle bli lite varmare i veckan hörde jag i alla fall, hoppas på det :)


Puss & kram så länge

Shoppat

Dags att visa vad jag köpte. Är mycket nöjd om jag får säga det själv :)

Hatt Acessorize
T-shirt Monki
Jeans Cheap Monday
Skor H&M


Och vips så hade jag en helt ny outfit.
Det dåliga samvetet ligger och gnager lite dock...

Puss folket.

Tummen ner

Har hittat en kul video på YouTube som jag ville visa er. Videon anses dock inte barnvänlig av YouTube så man måste ha ett konto för att kunna se den. Då tänkte jag "Okej, det är väl bara att skaffa ett konto". Så lätt var det inte upptäckte jag. Jag fyller i alla uppgifter, lösenord och mailadresser. När jag sedan ska få min verifieringskod så kommer den inte. Jag har tryckt på knappen "Försök igen" fyra gånger och ändå händer ingenting. Blä för sånt. Verkligen ledsamt.

Ska visa klippet när jag fixat kontot. Det är galet så jag vill att ni ska se det.


En härlig dag med flickorna

Hej.

Hemma efter en skön dag i Göteborg. Har shoppat en hel del. Nu får jag verkligen skärpa mig. Har frossat värre än på länge den här månaden. Usch! Älskar att shoppa men hatar att göra av med pengar, får kanske bli morgondagens I-landsproblem?

Vi kikade i alla fall i en massa affärer och hittade bland annat dessa sötnosar på Assecorize:

Hur fina?  Jättefina!
Men sen kom vi på att vi inte är tre år så vi skippade dem.

Käkade lunch på Pizza Hut.

Stört gott men oj va små pizzorna var! Blev inte ens i närheten av mätt så nu ska jag äta igen. (var iofs snart fem timmar sedan så det är väl dags ändå magen kurrar för fullt i alla fall)


Vad jag shoppade får ni se lite senare :)

Puss på er!

Dagens outfit

Nu ska jag dra till Göteborg med tjejerna om en stund. Har ju inte varit så duktig på att lägga upp mina outfits den senaste tiden men här kommer i alla fall dagens:

Klänning BikBok
Skärp (gammalt från farmor)
Kavaj Sicko Nineteen
Väska (snott av mamma)


Till det tänkte jag köra mina svarta Converse.

Ha en fin dag :)

Dagens I-landsproblem

Jag har köpt en ny parfym. Det sa jag igår. Problemet när man köper parfym ar ju att det finns hundratals parfymer på samma ställe. Man sprejar och luktar, sprejar och luktar och sedan luktar man på den förra en gång till. Till slut säger nästan och hjärnan stopp. Det går inte att ta in mer doft.

Jag tror att det var lite det som hände mig igår. Jag köpte en parfym som jag tycker luktar jättegott men som verkar ge mig huvudvärk! Hur ovärt? Mycket.

Hoppas att jag bara behöver vänja mig annars var det sjukt övärda pengar.

Puss så länge.

Haha...

Min bror och jag hade (enligt mig) alldeles nyss väldigt mysigt. Vi satt och läste bloggar och diskuterade Blondinbellas lön tillsammans såhär på kvällskvisten. Men när jag försökte få med honom på bild gick det såhär:

Andreas sprang och försökte gömma sig bakom två soffkuddar och då landade en gigantisk valross på hans rygg så han höll på att kvävas. OMG!

Jag vill härmed säga alla småbröder ett varningens ord: När storasyster vill att ni ska vara med på bild, titta bara in i kameran och say "cheese", annars kan det gå illa!

Bokfrossa

Köpte fyra nya pocketböcker lagom till semstern idag. Måste fylla ut dagarna med någonting. Hitta bland annat en från mina favoritförfattare, Lisa Jewell. Hon skriver så sjukt bra. Man skrattar alltid högt till hennes böcker. Min kära vän Julia har lånat alla mina böcker skrivna av Lisa och hon är lika stormförtjust som jag så jag har höga förväntningar på den boken!



Köpte faktiskt Sofie Fahrmans bok Elsas mode med. Gud ska veta att jag inte är ett stort fan av Sofie (ska alltid vara med på bild i tidningen och tro att hon lever Sveriges hippaste liv) men skriva kan hon. Började med boken för en stund sedan och har redan läst över 60 sidor.

Shopping


Linne Lindex



Shorts Lindex

Fika

Har varit i stan några timmar och träffat Malin, Lovisa och Ida. Satte oss på coffehouse, det är så mysigt där. Efteråt träffade vi linnea och gick på stan en stund. Köpte bland annat en ny parfym, hoppas den blir bra, är så svårt att känna det i affären.






Jag visar lite senare vad jag köpte, blir lite mer spännande så :P

Pusspuss

Nostalgi

Det hemska är att jag nästan börjar känna mig lite gammal. Jag har nog en lättere typ av ålderskris. Facebook svämmar över av alla årets studentbilder och jag tycker det känns som 100 år sedan jag själv tog studenten. Mamma mia, hjälp mig!

Men gamla bilder kan vara härligt med, titta och njut:








Härliga tider.
Wish I could turn back time.
Hade inte ett bekymmer att tänka på!
(tror jag i alla fall)


Grå morgon

Blä. Har ju semester så jag vill att solen ska skina nonstop! Men man kan väl inte få allt här i livet antar jag. Har varit uppe och ridit i ottan som vanligt. Har typ varit uppe halv åtta varje dag sedan jag slutade skolan, jag som trodde jag skulle få sovmorgon varje dag, rackarns :P Ska ut en sväng till och göra klart allt i stallet sen får vi se vad som händer. Har inget direkt inplanerat. Fest hos Niklas ikväl om jag känner för det men är så trött. Har ingen energi, luften har liksom gått ur mig. Jag tror jag tänker för mycket, det kan aldrig vara bra.

Ha det så länge.
Puss

Salem Al Fakir

Har sagt det förut och säger det igen: Titta på den här tjejens blogg, hon är helt fantastisk!



Jag menar, hur stört bra får man vara?!

Filmtajm

Har precis skjutsat syster min till stan och passade på att köpa lite försenat lördagsgodis. Hittade en binge med gamla hyrfilmer, köpte fem för hundra. Mkt nice, om de är något bra vet jag inte men jag tänker börja med...

Monsters vs. Aliens såklart!



Uppdate:
Blev visst inte riktigt som jag tänkt mig. Kom på att jag ska passa på att tjuvkika på Top Model i Fridas säng när hon inte är hemma först :P

Trevlig kväll :)

Mina nya kärleksbarn



Barn? De är nog inte barn men jag älskar dem!





Är inte helt hundra men jag är ändå helt förälskad i killen, ska nog hälsa på om jag åker till Indonesien någon dag :P

Nervwrecking

Tjo hallå.

Nu är jag hemma efter en lång dag på Palladium. Audition gick bra, det var sjukt kul att dansa igen! Som jag har saknat det. Sången gick väl ok men alla som känner mig vet ju att sång inte är min starkaste sida direkt... Johanna Asp sa att det lät bra men det måste hon ju säga eftersom vi är polare :P

Ha en fortsatt trevlig söndag så hörs vi kanske.
Puss på er.

Med en enkel tulipan...

... på bemärkelsedan, jag har det äran jag har den äran att gratulera!

Grattis kära Karin på 20-årsdagen!

Puss på dig gumman:)

Sängdags

Har varit på kalajs hos Bono, mkt trevligt :) Käkade asgoda hamburgare och princesstårta, smaskens! Nu är det hög tid att sova, har audition imorgon klockan 10 och det ska bli sööööööört kul att äntligen få dansa lite igen!! Läääängtar!

Sov sött folket.
Puss&kram

Stranden!

Åh så härligt att man kan vara ute och bara njuta av att vara ledig :)
Har haft ett par härliga timmar vid stranden med Frida, Alice och Viola. Vi har ätit kex, skvätt vatten och solat, underbart!





Sommar, sommar, sommar!

5:e Juni 2010

Hej hopp i solen.
Idag är jag väldigt lycklig att jag har semester, är ju så härligt ute!
Jag och syrran ska ta med Alice och Viola ner till stranden en stund och busa.
Badade ju första gången häromveckan på Hjälmared och en gång igår men det är rätt kallt än, hoppas det blir varmare snart!
Nu ska jag kila, ha det kalas folket :)
Puss

Balen 2010

Här kommer äntligen lite bilder från årets studentbal. Bättre senat än aldrig:)















Shoppat

Var ju som sagt med Julia och shoppade igår. Eller det kanske jag inte sa, men det var jag i alla fall.


Fodral BikBok
Skor Scorett


Klänning/tunika BikBok


Är mycket nöjd med framförallt skorna :)

Beach 2010 är här

Japp, då var det dags.
Att visa upp sig i bikini för första gången badsäsongen 2010. Jag har väl inte så mycket ångest om jag ska var ärlig. Det ska bli grymt idag. Först hela förmiddagen i solen med mina brudar. Efter det möta studenterna som springer ut, hem och fixa stallet (försov mig idag igen :P) och sedan vidare på studentfirande. Låter väl rätt okej?

Ha en fin dag gott folk :)

Pusspuss

Jag lever

Om ni inte visste menar jag. Lever sommarens glada dagar i spontanitet, underbart! Har hängt med brudarna flera dagar och inatt blev det övernattning i Villa Beata, mys :)

Jag och Julle har varit och shoppat idag, ska visa er, kommer bli sååå snygg på onsdag (nya heels, wihooo!)

Nu ska jag duscha föttarna och resten av kroppan, luktar APA.

Puss så länge!

Lina Pollnows väska

God morgon kära vänner.
Idag har jag varit uppe med tuppen igen. Måste sluta lägga mig så sent om jag ska orka upp i tid, 4,5 timmars sömn är på tok för lite! Kommer ju sluta med att jag ser ut som ett lakan i fejjan.

Igår efter jobbet kom Pollnowski över en stund. Vi satt och snackade och hade det allmänt gött. Efter en stund fick vi för oss att rensa hennes väska (låt mig tillägga att detta inte är gjort på mycket länge och att hon bär halva sitt liv i denna väska).
Såhär såg det ut:

Här följer ett urval av det vi hittade:

19 (!) pennor
6 nagelfilar
6 läppbalsam av olika slag och märken
15 hårsnoddar
24 hårnålar/klämmor
1 recept på grovt bröd
1 balongpotatis
(sån man gjorde med mjöl och balonger när man var liten)
1 ullared T-shirt
9 par örhängen och mycket, mycket mer.

Det är heeeelt galet vad människan bär rund på mycket grejer!
Men vem klarar sig utan hårborste, hårspray, nagellack eller concealer en hel dag liksom?



Vi tyckta faktiskt att vi var rätt duktiga som rensade i väskan, tills vi insåg att det typ inte var någon skillnad före och efter vi rensade. Jag menar, man behöver ju fyra olika läppbalsam och sjuttioelva pennor.

Sunny morning

Blev väckt alldeles för tidigt av syster som hade försovit sig och ville ha skjuts till skolan så det var bara att pallra sig upp och sätta sig i bilen. Efter det lade jag mig på altanen och sov i solen en timme innan jag höll på att få värmeslag. Tog en liten paus, drack ett glas mjölk och klippte gräset. Så jag känner mig ändå lite duktig. Nu ska jag hämta posten med. Alla utomhussysslor utförs givetvis iförd bikini:P

(Lovar att jag ska lägga upp bilder från balen men det är ju så fint väder...)

Dagens I-landsproblem

Av någon anledning som jag begriper har jag gått ner några kilo i vikt. Förstår verkligen inte vad jag gjort för att förtjana det. Man kan ju tro att "åh då måste hon vara glad", eller hur? Det tänkte jag också innan jag insåg att det mesta som försvunnit är brösten. Detta betyder att samtliga av mina BH:ar blivit för stora och börjat skava, inklusive min nyinköpta korsett. BINGO!

Vet att man inte borde gnälla men va sjutton, vet ni hur många fina BH:ar jag har?!

RSS 2.0