Sol, glass, bad, vänner.

Sjukt skön dag. Efter att jag varit på stranden själv i lugn och ro ett par timmar åkte jag till den lilla staden för att träffa mina kära dansbrudar. Vi åt glass, gick en kortis på stan och satte oss sedan på trapporna och bara chillade. När Johanna Bona skulle åka höll vi emmellertid på att rinna bort så vi köpte med oss baguetter och åkte och badade. Mycket skönt.

Efter det var Linnea tvungen att åka hem men Julia, Lina och jag begav oss till Villa Beata, packade ner lite fika och åkte till stranden i byn igen. Satt där ett par timmar i kvällssolen och bara njöt. Så underbart när man kan spontangöra sådana saker utan att behöva tänka på vädret. Hoppas det fortsätter vara en någorlunda okej sommar, blir så mycket friare då.
Dagens näst roligaste: Julia och linnea får för sig att hoppa på studsmattan. De rusar ivriga iväg och börjar skutta runt på mattan. Inom 20 sekunder skriker Julia: "Jag mår illa! Jag spyr!". Jag hann nästan inte ens ta kortet innan hon hoppade av, sprang tillbaka till sin handduk och låg där tills vi skulle åka hem. Kul.

Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Julia

ta bort bilden annars slår jag ihjäl dig

2010-06-30 @ 00:37:12
URL: http://byjuli.blogg.se/
Postat av: Julia

är du helt efterbliven i hjärnan eller? men första din jävel!

2010-06-30 @ 18:45:11
URL: http://byjuli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0