Bedtime

Gókväll igen på er.

Har varit ute och gått med Stina i ett par timmar. Satte oss på en brygga vid vattnet i solnedgången och pratade. Underbart. Ni ska jag gräva ner mig i sängen med min godispåse och kolla på film. Har inte bestämt mig riktigt än men det lutar åt Baksmällan, så bra är den ju!

Innan det blir nattning vill jag bara visa dessa skönheter. Vet att de synts på en del bloggar redan men dom är ju så otroligt heta!

Love them or die (byxorna alltså) (och kombon rött skinn + nude) Kärlek


Godnatt på er folket!
Puss&kram

Dagens citat #2

Vet att jag inte borde ha två citat på sama dag med wtf, det är är klockrent. Så sjukt mycket tjejsnack över det att man bara måste älska det. Till som känner sig träffade: Förlåt i förskott.



"Fatta att ha sex med en lång och smal snopp! Skittråkigt!"


Diggar att man har sex med snoppen, och inte människan.



Hattfnatt

Orginell titel jag vet. Men jag har lite hattfnatt just nu. Tycker det är stencoolt med hatt men grejen, tycker jag, är att man ska har antingen pojkfisyr eller hellångt hår när man bär hatt, det är snyggast så. Därför har jag själv inte köpt någon till hösten men spanar gör jag givetvis för det.

Här hittar ni en favorit från Bikbok.




Dagens citat

"När den rätta dyker upp säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill"
/Tzatziki



Har nog aldrig hört något klokare i hela mitt liv.




31:a Augusti 2010

Hallå hallå.

Rätt bra dag hittills, trött efter lite sömn och många timmar på jobbet men annars äre gött. Har varit på stan och tittat på glasögon och ÄNTLIGEN hittat ett par som jag älskar och som faktiskt (nästan) passar! Underbart!

Nu ska jag mocka och sedan ut och gå med Stina. Var evigheter sedan vi träffades så det ska bli nice.

Puss på er så länge.

Lördagsmystajm!

Ship och hoj på er.

Nu drar jag till stan för mys och övernattning i stan. Lång dag på jobbet imorgon väntar. Can't wait! (något ironisk där). Nu är jag tyå sen, som vanligt. Tidsoptimismen kommer från min mor, jag ska tacka henne an vacker dag, eller inte. Nä, bara svamlar.

Gókväll på er!

30:e Augusti 2010

Kan det här ha varit en av mitt livs tråkigaste dagar hittills? Tror faktiskt det. Är äckligt trött men ändå piggare än vad jag väntat mig. Inte druckit en enda kaffe och det är ju strålande! Har varit mer eller mindre heldött hela dagen på jobbet så jag var färdig redan när Valesca löste mig så jag åkte och köpte godis istället:)

Var ju på bio igår och såg Shrek -  Forever after och jag är lite kär. Superdupermegaälskade den! Vill se den igen, nu! Ni som inte sett den (eller de andra Shrek-filmerna) gör det!

Ni blir det stallet, dusch och sen träffa Andreas. Tänkte ha lördagkväll ikväll eftersom jag alltid jobbar på helgen. Komplett med trevlig sällskap, film, en mysig filt och massa godis :) Låter väl inte helt fel?



Puss så länge.

Back in business

Då var jag hemma igen.
Har heft en bra helg, otroligt sliten efter bara fem timmars sömn totalt. Lär vara pigg på jobbet imorgon...





Har haft en verklig kanondag i alla fall. Först dansrep med AMTS sen fika med Cissi och Karin och efter det bio och bowling med Andreas (som hade hoppats på en revansch, men misslyckades måste jag bara får säga)



Hörs senare, nu blir det uppackning och chokladätning :)

Puss&kram

Duscha, packa, äta, mormors bil, nycklar...

Puh! Hemma efter en svettig morgon på jobbet. Har rullat på riktigt bra och TACK OCH LOV att vi var tre för en gångs skull annars hade allt gått åt skogen kan jag lova.

Nu blir det till att fixa en massa grejer och sedan sätta sig på tåget till Skövde för en helgs jobb där. Ska bli nice.


Appropå ingenting, läste den här på min rast:

Haha. Det är så rätt!

Puss på knät sålänge

27:e Augusti 2010

Godmorgon.

Förkyld.
Ont i halsen.
Snorig.
Varför börjar helgen så?
Muntert här idag, jag vet.

Galen helg framför mig. Hoppas jag pallar. Vill INTE bli sjuk.

Hoppas ni får en bättre start på dagen.
Se you later.
Pusspuss

Góafton

Nu var det dags att sova för en kvart sedan. Ooops.

Har pratat en massa med Johanna. Underbar flicka det där. Sa även något av det klokaste jag sagt någonsin tror jag:

"Vänner är livet och jag är rädd om livet"

Historiskt ögonblick!



Nu ska jag verkligen försöka komma i säng mend et är svårt när man stänger ena dagen och öppnar andra. Kroppen blir förvirrad.

Puss och godnatt på er nu.

Korkade politiker, nej tack.

Allvarligt talat.
Hur dum får man bli?


Mot sjukstugan

Nu ska jag till stallet för att åka med min älskade pålle till veterinären. Håll alla tummar ni har för att det går bra! :)

Under tiden: Titta och njut






Samtliga från AsosEvening dresses och jag vill ha dom allihop. Sponsor någon?




26:e Augusti 2010

Godmorgon, godmorgon!

Hoppas allt är fint med er idag. Själv är jag lite seg, men mest beroende på den kilometerlånga listan över grejer jag ska göra idag. *Suck* Bara att börja uppifrån och jobba sig neråt.


Fick ett väldigt gulligt sms igår av en killkompis som cyklade förbi jobbet igår:

"Tro f*n att folk vill ha ditt nummer när du jobbar"

Naaaw, blev asglad. Made my day :)


Nä, dags att sätta igång! (känner jag mig själv rätt har jag inte ens hunnit halvvägs till lunch. Hehe.)

Puss&kram människor!

Nattspaning

Godafton på er.

Kom precis från jobbet. Slutade 01.20 men stod och tjötade med ett par gamla arbetskamrater (som så snällt kom in 10 sekunder innan vi stängde, och nej, jag skojar inte, det var tio sekunder). Riktigt kul att se dom igen i alla fall! Kom inte därifrån förrän vid två.

Nu, smart som man är, gick jag ju inte och la mig med en gång utan jag åt ett par snickerskakor (sockerkick ohyes!), drack lite mjölk och surfade in på Asos. Och givetvis hittade jag ett par fina clutchar som väckte HA-begär.



Nästa vet jag inte om jag vill ha som väska kanske men jag gillar verkligen idén:


Nu är det verkligen dags att sova. Har mycket att göra imorgon.

Puss och godnatt på er!

6 är det heliga talet

Goeftermiddag gott folk.

Har vart i stan och fikat med brudarna och tro det eller ej, men alla kunde vara med idag! :) Hur gött är inte det?! Har hänt en gång på HELA sommaren! Mys!

Nu har jag blivit inringd på jobbet. Great, jag som hade sett fram emot en ledig kväll. Men jaja, fick ledigt imorgon istället så jag antar att det funkar det med.

Ha en trevlig kväll allihopa.




Pusshej

Shoppinglycka

Shoppinglycka när den är som bäst idag skulle jag vilja säga! Har hittat ett riktigt fynd, ett kap, verkligen. Svart mockajacka i biker-modell. Hur låter det? Jag tycker det låter bra, att jag dessutom betalade 249 (!) ynka kronor gör ju verkligen inte saken sämre! Tyvärr lite taskig bild med jag lovar er, IRL är den fantastisk!


Cassels

Hittade lite annat med såklart.


Trosor och klänning från KappAhl.

Fattar ni hur galet snygg den här klänningen är tillsammans med mockajackan, strumpyxor och ett par grova kängor?! Vill klä upp mig med en gång!




Gissa vad jag ska göra nu? (Och ja, det har med bakning att göra, inte chokladbollar dock)



Jag är ett pucko

Hur dum är jag?

Varför sitter jag och tittar på bilder som bara gör ont? Varför går jag och ältar en massa skit när jag innerst inne vet att det är så det ska vara?

Men det är så svårt att låta bli. Har varit en så stor del av mitt liv. Kan inte bara sluta. Saknar. Saknar något fruktansvärt.

25:e Augusti 2010

Godmorgon!

Vad gör jag uppe såhär tidigt när jag är ledig? Jo, det undrar jag med. Kan ju säga till om jag kommer på varför. Löning idag! Wihoo! Det sitter inte fel vill jag lova.

Nu ska jag kolla på Top Model och... ja, kanske äta någonting, om en stund, kanske.



Peace out!

Brunettes have more fun..?

Gokvälls på er!

Har slappat gärnet idag. Nu har jag precis kommit hem från sångrep. SÅ STÖRT ROLIGT! Önskar verkligen jag var typ bäst på att sjunga så jag fick sjunga lite mer. Men det är jag inte. Bummer.

Har färgat håret idag med. Brunett igen och jag, min självdiciplin är lika med noll, jag vet.

Nu ska jag och lille Andreas kolla på film. Sherlock Holmes blir det. Den = BRA. Bara så ni vet.



Puss och goafton på er.


Gigantiska, gosiga, gröna, göttiga...

Fyndade ett par mysbrallor idag. Kunde inte låta bli. Perfekta att dansa eller bara vara i. MYS!


Stört goa! Från KappAhl

Make sure the kiddies are sleeping...

Hahaha XD

Kuuul!


24:e Augusti 2010

Godmorgon.

Sovmorgon här idag :) Jag vet, en del av er tycker "Amen det räknas inte som sovmorgon när man går upp innan nio" men det gör det visst. Och underbart är det!

Nu ska jag skjutsa Andreas till skolan och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. En liten sväng på stan kanske. Känner på mig att jag kommer baka någonting idag. Förmodligen chokladbollar (för en beroende är två veckor en lååång tid...)

Höres senare gott folk!
Pusspuss

Mer turkeypics







Från våra lööövli partykvällar

Knip syster, knip!

Min kära syster har legat sjuk ensam hemma i två dagar och nu börjar hon piggna till och är socialt undernärd. Det betyder att medan jag försöker lyssna på musik, varva ner och läsa bloggar kommer hon och pratar. Och pratar, och pratar och pratar. Jag menar herregud, hur mycket kan en människa ha att säga efter två dagar helt själv?


(Nu får ni inte missförstå mig och bli upprörda. Jag älskar min syster, men just nu hade det varit skönt att få höra lite mer än en vers i taget av en låt... :P )


23:e Augusti 2010

Hej där folket.

Hoppas ni har det bra. Lite speciellt datum idag, tankar som kommer och går. Försöker skaka av dom men det är inte alltid det lättaste. Har precis kommit från jobbet, har rullat på rätt bra och det har faktiskt varit ganska skönt, så tiden går mycket fortare i alla fall.

Nu: Kanelbullar och kanske chipspåsen Andreas glömde när han åkte hem imorse (ni hör vilken nivå den här dagen ligger på...)

Puss så länge

22:a Augusti 2010

Gó eftermiddag på er.

Trööööött är ledordet idag. Har sovit totalt 8 timmar på två nätter, vilket är vad jag brukar göra en natt i vanlige fall. Stackars Emelie som stått med mig i köket idag har fått upprepa precis allt, ibland inte bar en gång utan till och med två gånger. Tur att hon var på bra humör...

Spenderade kvällen med Andreas igår. Såg en riktigt bra film (Andreas tyckte den var äckligt men han är bara klen). Precious. Handlade om en 16-årig tjej som för andra gången blev gravid med sin pappa. Mamman slog henne och ingen visste vad som pågick. Filmen slutade i alla fall lite förhoppningsfullt som tur va. Riktigt bra var den i alla fall!



Nu blir det stallet och sen en dusch. Sen: VIIIILA!




Turkeypics







Finns MASSOR mer bilder att visa och det kommer komma upp de närmaste dagarna. Sjukt härlig vecka som ni kan se!

21:a Augusti 2010

Hej där.

Har nyss kommit hem från stan efter lite "rollutdelning", scensnack, visioner och dans. Askul!

Ska snart ta en dusch och kolla till mina hästar. Väntar på Andreas som seriöst har världens mest oförutsägbara arbetstider. Himla mupp.

Lite bilder från Turkiet kommer snart upp.

Pusspuss

Hooome!

Äntligen hemma!

Mitt i natten, jag vet.
Jag har blivit något av en datanörd, jag vet.
Men va sjutton, man måste hålla sig uppdaterad.

Har haft en underbar vecka med brudarna i Marmaris. Berättar mer och droppar ett par bildbomber dagarna som kommer.

Nu blir det sovdags och om 5 timmar blir det dans och lite annat. Tagga, tagga. Eller åtmindståne knarka ett par koppar kaffe innan.

Godnatt på er nu.
Puss & kram

Lovely

Köpte ju några ringar när jag var i stan igår. Här är ett par av dem:


H&M                                                                                                       Glitter




Lär bli fler ringar i Turkiet, jag har HÖGA förväntninger på utbudet...

13:e Augusti 2010

Vad är det för dag?
Är det en vanlig dag?
NEJ det är ingen vanlig dag för det är åka-till-Turkiet-dag
Hurra, hurra, HURRA!


Bra sammanfattning av dagen eller hur?

Har packat en massa idag (man är ju ute i god tid), fixat naglarna och grejat lite. Har lite lämna-Sverige-ångest men jag garanterar att den försvinner när jag landar!

Nu ska jag ta hand om mina kära pållar, duscha, tömma kameran och fixa det sista och sedan bär det av :D

Plus minus noll

Hej igen människor.

Har varit en bra dag. Har varit på stan och shoppat lite och ätit lunch hos momor. Åkte till Allum för att lämna tillbaka leggingsen och kom hem med bland annat tre fina ringar istället. Är varken rikare eller fattigare nu än innan jag åkte dit, kalas!

Nu ska jag äta middag och sedan ut och rida. Ikväll blir det packning som gäller för imorgon SMÄLLER DET!

Puss&kram sålänge


12:e Augusti 2010 (igen)

Har för mig att det här är andra gången det här händer nu? Skillnaden skulle väl då vara att jag kom på det själv den här gången.

Har sovit fruktansvärt dåligt inatt så jag är allmänt opigg och seg. Ska se om jag orkar ut till stallet snart. Behöver växla pengar och börja packa idag med. Har inte ägnat packlistan många tankar och vi åker imorgon. Välplanerat? Nja.

Hörs lite senare.
Pusspuss

Mitt i natten

Hemma efter en lång härlig dag med fina vänner och mycket kul. Visar lite bilder och annat imorgon. Nu är det högaktuellt att sova, eller vad tycker ni?

Puss och godnatt på er människor

12:e Augusti 2010

Godmorgon folket!
Eh.. Godag!

Lagom pigg här idag, dagen har potential. Om en timme sticker jag till stan för häng med diverse trevliga vänner. Sedan blir det jobb tre ynka timmar innan det blir fest med bästa brudarna. Ska bli UNDERBART att träffa alla igen! Har inte träffat Johanna på 100 år känns det som. LÄÄÄÄNGTAR!

Nu ska jag packa inför kvällen och sedan blir det tacopaj som syrran håller på med. MUMS!



Var verkligen inte flitig med kameran igår men här kommer några bilder i alla fall:




Vackra Lovisa var värd för tillställningen.

Lök och inlagd gurka

Det är vad jag luktar just nu. All you sexy boys, come and get me!

Jobb = Okej.
Tårtkalas = Mycket trevligt.

Borde lägga mig men tror dessvärre jag är alldeles för mycket uppe i varv för att det ska funka något vidare. Så jag sitter här en stund. Och försöker ha trevligt. Mina vakna vänner är dock äckligt sega på att svara mig när jag ber dom underhålla mig. Buu!


Såhär kan man se ut när man jobbar på McDonalds i vit skjorta. Värt att jag bara hade jobbat i fem minuter när det hände med. TUR att inte Birgitta var där...


Godnatt på er nu :)

Pusspuss

Tårtkalas

God eftermiddag människor.

Nu ska jag iväg till Familjen Petterson på tårtbuffé. Vi ska spela kubb, krocken, gå tipsprommenad och äta tårta såklart! Hinner tyvärr inte stanna så länge för jag ska jobba några timmar ikväll/natt. Kul att börja klockan nio på kvällen liksom.

Har på mig min underbara klänning från H&M som är en given sommarfavorit.



Hoppas ni får en fin sommarkväll i det härliga vädret :)

Puss&kram på er


Spanat

Hitta den här awsome kängan på Eurosko igår:


SÅ.FÖRBANNAT.SNYGG.
SÅ.FÖRBANNAT.DYR.
JAG.SÅ.FÖRBANNAT.FATTIG.
VILL.GRÅTA.

Ingen sörjer när du dör

Gammal låt som fortfarande är lika bra och som jag tror jag är lite nykär i. Underbar, hemsk och sjukt trallvänlig.



Raymond & Maria – Ingen vill veta var du köpt din tröja


Ingen sörjer när du dör

Gammal låt som fortfarande är lika bra och som jag tror jag är lite nykär i. Underbar, hemsk och sjukt trallvänlig.



Raymond & Maria – Ingen vill veta var du köpt din tröja


10:e Augusti 2010

Godmorgon på er.

Faktiskt helt okej väder här idag, skönt för jag ska rida. Skaffa mig mer träningsvärk. Sorgligt, måste verkligen komma igång nu. Men jag håller ju på, så det kommer väl.

Händer inte alltför mycket här idag vilket är otroligt skönt. Ska sitta och pilla med musik, fixa massa spellistor till Mp3:n, lär ta ett tag. Men först: frukost!




Hahaha, måste bara visa den här:

"Jag orkar inte blåsa sönder den här. Det funkar med kondomer."

Såg galet kul ut och det roliga är att den blev ännu större innan han gav upp. Fin kvällsunderhållning det:)

Godnatt

Dags att krypa till sängs människor.

Har varit en riktigt bra, ledig slappdag med fina människor. Avslutade dagen med ett längt telefonsamtal med David. Han är en riktigt gammal vän som jag delar många minnen med. Både bra och lite sämre. Vi har inte hörts på vad är det, typ fem år men nu har vi tagit upp kontakten igen. Och vet ni hur gött det är? Man kan verkligen prata med David. Han är precis som jag minns honom fast inte riktigt lika kaxig (flinar lite för mig själv nu) och det är stört skönt att han är på banan igen. Gudarna är goda ibland.

Gamla vänner måste vara något av det bästa som finns.

Godnatt nu.

I wanna be a billionaire

Var ju som sagt i Allum med morsan idag och återigen måste jag säga: Jag + H&M = <3

Hittade dessa två darlings på killavdelningen:


Ville verkligen ha båda två men har verkligen inte råd att sprida pengar omkring mig och man får prioritera. Köpte en gosig tröja och en Mp3 i alla fall så nu ska här fixas some music!

Nice tisha

Måste bara visa min vän Andreas T-shirt, den är klockren:


Nu blir det Allum med mamma :)

Trevlig eftermiddag människor!

Långlunch

Godag vänner.

Har precis kommit från stan efter en riktigt mysig långlunch i stan. Underbart att vara ledig idag!





Dagens outfit

Nu drar jag alldeles strax till stan för att träffa Linnea och Julia.

Regn här idag, jag som ville ha shorts ju! Men men.


Linne Gina Tricot / Leggings H&M

Puss på er

9:e Augusti 2010

Nu har jag vaknat, läst tidningen och pratat lite med mamma. Vi har diskuterat bilköp och hemförsäkringar. Känner mig ganska vuxen om jag ska vara ärlig.

Hoppas allt är bra med er. Själv har jag träningsvärk överallt. Verkligen överallt! Magen, ryggen, axlarna, rumpan, låren, vaderna och i min bowlingarm. Träningsvärk av att bowla alltså, pinsamt.

Ska snart in till stan för att träffa finaste flickorna. Me like!

Karate Kid

Goafton på er gott folk.

Har precis kommit hem efter en till början otroligt seeeg daaag. Känns som om jag varit på jobbet ett par dygn typ. Men efter jobbet började det roliga :) Jag och Karin var och såg The Karate Kid och efter det hängde jag (sov mest...) hos Andreas en stund och nu ska jag alldeles strax sova. Sovmorgon imorgon, wiiihooo! :D


Gå och se den. Grymt bra och sevärd film. Innehåller alla klyshor, ljudeffekter och stunts man kan vänta sig av en sån här film och ändå är den så otroligt mysig, varm och cool. Snygga slagsmål och mycket tänkvärda tankar.  Och Jaden sen! Om några år vill jag gifta mig med sötnosen. Se den! Det är en order.

8:e Augusti 2010

God morgon.

En fruktansvärt pigg Johanna här idag. Eller inte. Har sovit 3½ timma och i magen dansas det redan hambo på kaffe- och tablettrus. Och jag som var nykter igår, vad får man för det?

Jag var i alla fall med Andreas. Vi åkte och bowlade och SCORE! Jag gjorde mitt livs serie med ett rekord på 196 poäng! 196! Crazy. Jag utklassade i alla fall Andreas och vann till slut med 120, life's good.

Nu ska jag till jobbet. Kommer bli tyst på bloggen här idag. Ska på bio med Karin direkt efter jobbet så man vet aldrig vad som händer. Kommer tillbaka med full kraft imorgon. Ha det så gött folket. Och låt er inte luras av det gråa vädret. Det är varmt och klibbigt ute.

Peace out.

Gårdagens skörd

Var ju och shoppade med syrran igår och kom hem med lite fina grejer.



Samtliga plagg är från H&M.

Som jag sa igår, galet mycket snyggt i deras butiker just nu. Vill ha allt.
Andreas har köpt ett par schyssta tights till mig idag med som jag hoppas passar. Håll tummarna.

Pics from yesterday











Födelsedagsbarnet som ska till Nepal och lära munkar prata engelska.





7:e Augusti 2010

Får jag dö lite här?

Inte? Ok.
Har haft en slitig dag på jobbet och imorse vankade jag upp med ett par nya blåmärken, ett skrapat knä, värk i ryggen och en vrickad fot. Nu tror ni att jag varit med om värsta olyckan eller nåt. Men inte. Har "bara" spelat lite såpafotboll. Stört roligt men totalt livsfarligt!

Hade en riktigt trevlig kväll igår men sol, bad, grill och såpafotboll och någon slags vattenrugby. En underbar sommarkväll helt enkelt!

Nu ska jag äta något så kommer bilder upp lite senare.

Hoppas ni alla haft en bra inledning på helgen :)

Pusspuss



Kvällens

Goafton männskor.

Nu drar jag till stan för häng med lite sköna människor. Typ utomhusfest så vi får hoppas det håller upp.

Ha en trevlig kväll allihopa :)


Linne H&M
Shorts Lindex
Skor Converse
Jacka Vero Moda
Väska Köpt på Kreta


Puss på er



Jag vill fylla år snart...

Är så otroligt trött på att ta dåliga, suddiga bilder. Vill ha fina, färgglada bilder i bra kvalité. Är verkligen ingen mästerfotograf och jag har inte intresset heller så därför vill jag inte ha någon supersystemkamera. Vill heller inte behöva släpa på en stor klump. Därför funderar jag på att önska mig någon av dessa:


Canon PowerShot SX20 IS

Olympus SP-800UZ


Någon som vet om någon av dessa är bra?
Vore hemsk tacksam för tips!



The Hangover

Fick hem den här godingen på posten idag:


Riktigt urflippad, skön komedi.
Antar att alla sett den vid det här laget, annars, gör det.

Hade glömt att den skulle komma. Trevliga överraskningar är alltid välkomna :)

6:e Augusti 2010

Godag folket.

Regn här idag. Mycket regn. Mysig på sitt sätt, mindre mysigt på andra sätt.
Har spenderat förmiddagen i Allum med syrran. Kom hem med lite smågrejer som jag visar senare.

Nu ska jag antingen samla kraft och gå till stallet eller skita i det för stunden och läsa min nya tidning och kolla på film. Hmm, svårt att gissa vilket som lockar mest...




PS. Jag har vätskebrist

Goafton på er i sommarnatten. Eller, borde jag kanske säga godnatt? Men då låter det som om jag säger "hejdå, dags att sova" typ. Jaja.

Har vart ute och sprungit med Andreas idag. Tog ett varv runt bergen och det gick lite lättare idag. Fortfarande sjukt svårt att få ut all luft men det kommer väl. Efter det drog vi till Playan och badade och sen blev det film hos honom. PS. I love you. Sjukt bra film, se den, ni som inte sett den. Sorglig, mysig, romantisk, varm, oförutsägbar. Känslorna åker verkligen berg- och dalbana and I love it!

Nu sitter jag här med huvudvärk (man ska dricka ordentligt när man har varit ute och sprungit, jag vet) och äter kalla pannkakor. Yummie! Dags att sova nu dock. Syrran skulle tydligen släpa med mig till Allum imorgon, får väl se om jag känner för att vara en snäll storasyster eller en tråkig...



Puss och godnatt

Delicious nails

Jag har alltid varit en nagelbitare, försöker verkligen sluta men det går i perioder.

Å andra sidan, vem vill inte tugga på dessa naglarna?

 

 

Även dessa är hur snygga som helst:

 

För fler snygga och fantasifulla naglar: Celine


Från pojke till man

Den här killen har vuxit upp. Zac Efron är så het att jag nästan kommer i brallan.



Dreggel

Vill ha. Vill ha. Vill ha.

Dessa kängor är helt perfekta i höst. Problemet blir väl bara att bestämma vilken variant man vill ha...


Finns på Scorett

Work, work, work

Nu var det egentligen en halvtimmesedan jag borde sovit. Ooops.

Har ätit, druckit vin och haft jättetrevligt med familjen och mammas jobbarkompis med barn. Chill kväll. Nu ska jag ta en varm dusch, bläddra igenom Sofis Mode och sen nana. Jobb 06.15-16.00 imorgon, min favorittid! Eller inte.

Hoppas ni får en fin natt och dag folket :)

Puss och godnatt

Pensionärsrundan

Hej folket.

Hemma efter en soft dag. Red med Matilda och Isabella i 1½ timme förut. Skrittade bara runt och snackade i pensionärstempo, nice! Sen käkade vi lunch och så träffade jag Emil en stund. Nu ska jag snart ut och rida min egen häst. Ska faktiskt bli rätt gött. Eller väldigt gött, speciellt när hon kommer igång ordentligt. Längtar!


4:e Augusti 2010

God morgon.

Har sovit lite oroligt så jah känner mig inte speciellt utvilad, men men, bara att kämpa på. Ska rida ut med Isabella och Matilda nu, ska bli jättekul! Efter det ska jag träffa en annan vän en liten stund, sen blir det ridning och slapp resten av dagen. Skönt. Imorgon är det jobb så jag hoppes verkligen jag kan somna inatt...

Ha en fin dag människor :)

Pussar

Dagens bildbomb

Hemma igen efter en lång men härlig dag. 54 mil slutade det hela på.
Har kört runt hela Vättern med lite stopp på olika ställen, riktigt mysigt :)

Bilen på väg



Hjo






Karlsborg


Vadstena



Gränna





På väg hem

Haha, sista bilden föreställer mig och Andreas som desperat försöker andas in lite frisk luft efter pappa lagt av en brakare. Haha, bilsemester all in XD



Hoppas ni haft en bra dag allihopa!
Nu är det dags att ta en dusch och sedan sova. Ridning med gamla goa vänner imorgon :)
Sov gott på er.
Pusspuss



Vättern runt

God morgon.

Idag ska jag, pappa, mamma och Andreas åka Vättern runt. Wopidoo. Men men, det blir väl vad man gör det till. Lite lurigt väder idag men jag kör på shorts och hoppas att vädret inte är alltför grymt mot moig idag.

Hoppas ni får en fin dag folket :)


T-shirt H&M
Shorts JC
Väska Gammal

Puss&kram på er

Som dagar ska vara

Sjukt trevlig eftermiddag och kväll. Började med thaimat och sedan fika (jag vet, vi jobbar stenhårt på formen inför Turkietresan) och sen sprang jag runt Gerdsken med Andreas. Träffade Malin och Lovisa när vi badade av oss efteråt. Var flera veckor sedan så det var kul. Nu ligger jag i sängen och slappar. Skönt, skönt, skönt. Funderar på att ta en varm dusch och tvätta håret. Orkar inte ta mig till badrummet bara...

Mot storstan!

Eller inte riktigt. Alingsås får kan ju inte direkt räknas som någon storstad men jämfört med mitt place är det ju storstan, så jag säger det ändå. Har duschat och GUD va skönt det var! Fail att jag råkade skära mig på tån när jag rakade benen. Hur lyckas man liksom? Så nu har jag en bloddfläck på strumpan, det får vara så, har redan bytt strumpor en gång och det kom bara mer blod så jag orkade inte byta igen. Fresh, I know.



T-shirt H&M
Shorts Lindex
Skor Roots
Väska Köpt i Spannien


Peace out folket.

2:a Augusti 2010

Goddag på er.

Galen dag på jobbet igår som sagt och nu är jag helt matt i hela kroppen. Hoppas jag piggnar till för jag ska ut och springa med en vän ikväll och jag vill ju orka mer än 200 meter i alla fall...

Måste till stallet och sen duscha mitt flötiga hår. Lyssna sålänge:

LÖÖÖÖV!

Tre nyanser av brunt

Love'em, love'em, love'em.



Samtliga från Topshop

MAAAAAAT!!

Ungeär så jag känner nu. Kaos på jobbet idag. Kaos. Fick hoppas över min sista rast för det var så galet mycket att göra. Förstår inte hur vi klarade det ens en gång. Nu är jag HUNGRIG!

Har precis kommit hem. Pappa fick komma med startkablar åt mig för bilen hade laddat ur. Efter det åkte jag och Andreas och badade. Kallt i vattnet idag men ändå skönt att få skölja av sig lite. Är så mysigt med nattdopp. Tyst och stilla. Vattnet helt spegelblankt. Månen som reflekterar på vattenytan. Underbart.

Ska kolla lite på Top Model och äta.

Puss

Jessica Stam







Underbara bilder.

1:a Augusti 2010

Hej där.

Inget vettigt alls händer här. Vaknade för en timme sedan och ska vara på jobbet klockan tre, very exiting. Har faktiskt inget att berätta överhuvudtaget så ni får lyssna på den här istället:

Enjoy!


Nattchatt

Äntligen hemma från jobbet! Min förstew kväll själv och jag måste säga att jag tycker det gått riktigt bra. Förutom att Hanna råkade starta larmet av misstag så har allt flutit på bra.

Är man dum i huvudet om man sätter sig och kollar på Top Model när man kommer hem klockan kvart i fyra på natten? Vet i och för sig inte om jag vill att ni ska svara på det...

Jaja, godnatt på er i alla fall.
Puss&kram

RSS 2.0