SÅ GALET SNYGG!

Var en sväng på stan med brudarna igår. Köpte en jättefin BH. Ska visa den senare. Var en sväng på MQ och hittade en helt underbar militärinspirerad kavaj. VILL HA! Men, är man fattig så är man. Titta och njut:

Lovely!

31:e Juli 2010

Ojojoj vilken kass uppdatering här.

Så kan det vara ibland. Jobbade igår i alla fall och det gick bra. Anna gick hem för det var lite att göra så jag fick stänga själv och det gick bra. Kör ju kvällsskiftet helt själv för första gången idag, både spännande och lite läskigt.

Här händer inte mycket idag. Har precis kommit hem. Sov hos en kompis inatt.

Har haft värsta snacket med mamma. Jobbigt men nödvändigt.


Har fått än så länge väldigt goda nyheter! Underbart säger jag! Jag har fått tag på en lägenhet och får besked om två veckor! Får jag den döööör jag! Så stört, sjukt, jäkla bra är det!!! Håll alla tummar ni har folket:)

Puss så länge :)

30:e Juli 2010

God morgon på er folket.

En trött Johanna här idag. Hämtade mamma på Landvetter inatt och var inte hemma förrän halv fyra och klantig som man är så sov man ju inget innan. Men då får man stå sitt kast. Ska sova lite middag i eftermiddag innan jag åker till jobbet. Gott ska det bli!

Idag ska jag ta det lugnt tills det är dags att jobba. Det enda jag ska gör är:

Äta ur min GIGANTISKA Tobleronepåse! MUMS!

Tjing på er sålänge :)
Pusspuss

Dagens citat

"Det finns bara ett vackert barn i världen, och varje mor har det."
//Engelskt ordspråk




Himmelblå

Har precis ätit thaimat och kollat på Himmelblå med pappa och Frida. Sjukt skön kväll. Man får verkligen bara sitta inne och göra ingenting när det regnar, det är det jag gillar med regnet.

För övrigt, ni som inte sett Himmelblå, gör det! Det är en order. En helt underbar, norsk serie som är så gó. En liten ö på den norska kusten, klassiska draman och vackra miljöer. Fantastic.



Nu ska jag nog baka en kaka. Har varit sugen på sommarkaka hela veckan, nu är det nog dags :)

Puss på er

Rastvän

Hej på er igen.

Här regnar det gärnet och min "ta det lugnt-dag" har skitit sig kan man säga. Har både dammsugit och veckohandlat idag. Är bortbjuden ikväll men vet faktiskt inte om jag orkar. Är inte riktigt på topp och jag ska ju jobba stägning hela helgen så det kanske är bättre att hålla sig hemma?

Nu sitter jag i alla fall här ensam och läser bloggar och käkar KinderMaxi. Så sjukt gott! Verkligen underskattat. När jag var och handlade köpte jag hem jordnötssmör, blockchoklad, kokos och valnötter bland annat. Blev grymt sugen på att baka när jag stod där i affären. Hoppas bara jag orkar fullfölja mina kakdrömmar någon dag snart...

En liten grej till bara. När jag har rast på kvällarna brukar jag ofta sitta ute på baksidan och kyla av mig lite och allt som oftast får jag sällskap av den här lille góingen:

Vet inte vad han heter (hon?) men jag tror jag tänker kalla honom Gösta. Vad tycks?

Öh..?

Fick just ett sms från någon in the UK där det stod: Milego dnia imnieij stresow.

Någon som vet vad det betyder för jag har inte den blekaste aning?

Äntligen fattar någon

Läst på GP:


SD-kandidat hoppar av

Sverigedemokraternas toppkandidat i Mariestad, Staffan Gising, ställer inte upp i kommunalvalet utan lämnar partiet, uppger Sveriges Radio Skaraborg. Orsaken är att han tycker att partiet är för fientligt mot muslimer.

"Man använder sig av samma retorik som Nazityskland gjorde mot judarna." skriver han i sin blogg.

//TT

 

 

Skulle det ta så lång tid att komma på?

 

 

 

 


What?

Kikade lite på GP och hittade detta.


Seriöst?
Nästan så man blir lite skraj. Vart är världen på väg?

29:e Juli 2010

God morgon på er

Hoppas ni sovit gott. Det har jag. Är trött i alla fall. Sitter här och kollar på friidrott och idag tänker jag inte göra ett skit. Dagen bara försvann igår så jag tänker njuta av ledigheten så mycket jag kan. Ska ett snabbt ärende in till stan bara.

Mitt fel att det regnar förresten, ledsen för det. För er skulle borde jag jobba hela sommaren lång.

Nä, frukost kanske?






Trassel

Okej, det här inlägget är kanske inte så dramatiskt som det låter men ändå. Just nu sitter jag här (mitt i natten, jag vet) och dregglar över stora halsband med många kedjor och berlocker. Dags att införskaffa ett snart känner jag... Under tiden får jag se men inte röra.


Lindex.se


Chique.se


Nattadopp

Hej på er.

Kom precis hem efter en lång dag på jobbet. Inga katastrofala misstag har skett idag tack och lov, var smått knäckt efter igår :P

Efter jobbet åkte jag och hämtade syrran och hennes kompis Mikaela och fick  med mig tre pojkar (20-21=män?) till. Droppade en hemma hos sig och drog sedan ner till stranden för ett spontant nattadopp i underkläderna. Mer sommar än så blir det inte. Underbart.

Nu ska jag äta någonting och sedan sova. Ska sova läääänge imorgon med. Min lediga dag. Ni-ice!

Puss och godnatt människor.


Man kan ju alltid drömma

Ja, eftersom ekonomin tryter får man helt enkelt titta på fina kläder och drömma.

Här kommer några fina toppar från Bubbelroom








Diggar verkligen svart+nude just nu. Så snyggt!


28:e Juli 2010

Góförmiddag på er.

Värd dag det här har jag hört. Vaknade nu och ska åka till jobbet om två timmar. Piss.
Som ni förstår händer här inte mycket.

Hoppas ni får en fin dag i alla fall :)

Pusspuss

Dagens citat

"Man lär sig av sina misstag"
// Någon klok person





Något jag VERKLIGEN fått erfara på jobbet idag.
Kära nån vilken katastrofal dag.


Idag har jag lyckats:
*Böja nyckeln till kassaskåpet
* Hälla milkshake i glassmaskinen
*Översvämma en fritös
*Åka hem med DT-nycklarna (McDriven) så jag fick vända och åka tillbaka mitt i natten för att lämna nycklarna



Ni fattar.
Vilka skills den här bruden har.


Gaybloggen

Nu ska jag alldeles strax åka till jobbet, är så sjukt opepp. Hyfsat skönt att jobba kväll i alla fall, är ju en nattmänniska så jag brukar piggna till vid tio-tiden. Vridet, jag vet.

Blir inget mer bloggande här idag så i min frånvaro kan ni läsa en av mina favorit bloggar: Gaybloggen.

Read and enjoy!



Fortsatt trevlig dag allihopa!

Puss och kram

Carolina Klüft

Friidrotts EM är äntligen igång och trots att många av de stora svenska hoppen är skadade så tänker jag njuta till fullo. Älskar friidrott! Idag har vi haft flera svenska kval och redan har vi ett personbästa och flera svenskar till final. Underbart!


En tjej som alltid imponerar är Carolina Klüft. Vilken tjej alltså. Hon tävlar i 7-kamp, vinner allt hon ställer upp i, sadlar om till längdhopperska, går och vinner SM samma år och äger totalt. Hon gör bra ifrån sig på de internatinella tävlingarna även i denna gren även om hon inte hunnit bli riktigt lika vass som eliten än. Hela vintern har hon haft skadeproblem och tvekat till om hon ska ställa upp i EM överhuvudtaget. Hon bestämmer sig för att åka och tidigare idag knep hon en finalplats och ökade på sitt årsbästa med 20 cm. Det går inte att inte vara imponerad av denna tjej. Det är helt enkelt omöjligt.



27:e Juli 2010

Góförmiddag gott folk.


Hoppas allt är bra med er. Här är det hyfsat, är lite krasslig igen men tror inte det är så farligt. Går in i en tuff arbetsvecka nu men nästa vecka är jag ledig hela fyra dagar! Underbart.


Sitter med datorn i knät och kollar på friidrott, skönt, skönt, skönt. Ska dock ut till stallet alldeles strax, börjar redan bli för varmt egentligen men jag måste tömköra Fiffi idag.


Puss&kram på er

Sommarnatt

Gónatt på  er.


Hoppas eftermiddagen varit vänlig mot er. Det har den mot mig. Har slappat nästan hela dagen, underbart på sitt vis men jag har verkligen svårt att sitta still för länge alltså. Jag är ju skadad på nåt sätt. Har vart med E en stund ikväll och det var nice som vanligt. Satt bara och lyssnade på musik, tjötade om allt och inget och kollade på TV. Lagom intensitet.




Nu sitter jag och tittar på Robert Gustafsson med brorsan och hans polare. Har slängt in en kladdkaka i ugnen som doftar... Ja, gott.


(Ber om ursäkt för den otroligt dåliga kvalitén men som sagt, vår dator är lite ledsen så man tager vad man haver)

Hatt Accesorize
T-shirt Lindex
Kjol Gina Tricot




Nu blir det snart kladdkaka innan det ar dags att krypa till kojs.
Sov gott allihopa :)
Puss&kram

Nice!

Min syrra har precis köpt en riktigt nice jacka från H&M i militärstyle. Älskar jackor i grönt med axelklaffar och fickor. Köpte en liknande i nian och den används flitigt än idag.
Så enkelt, så snyggt.

Söndagspics

Här kommer lite bilder från igår. Kan ju bara förvarna er om att Niklas "fester" alltid bjuder på udda upplevelser :P
Haha, what?!

26:e Juli 2010

Gomiddag på er.
Riktigt segstartat här idag men va sjutton, jag är ledig, då får man vara lite seg ibland. Så det så!
Gårdagskvällen var i alla fall riktigt trevlig trots att jag var galet trött. Kommer massa bilder senare.
Vår dator är trasig så jag får tjuvlåna syrrans. Uttaget till tangentbordet glappar på "familjens" dator och pappa tycker att han kommer in på alla sidor där han varit förut så det är lugnt. Att jag inte ens kommer in på min inloggning skiter han i. Är lite putt på honom just nu...
Hoppas ni har en fin dag vad ni nu gör människor :)
Pusspuss

25:e Juli 2010

Hallåhallå där.
Nyss hemkommen från jobbet, ganska pigg ändå efter en slitsam dag. Har gått och nynnat för mig själv hela dagen, ett alldeles utmärkt sätt att koppla bort stressen, funkar varje gång! Lade mig redan halv tio igår (Vill du ha kul på en lördagkväll? Häng med mig) men det var faktiskt otroligt skönt.
Ikväll blir det häng med lite skönt folk hos Niklas. Riktigt nice! Cissi är äntligen hemma med :) Lovely.
Puss så länge.

Jag har det!

Du har vaddå undrar ni nu.

Såhär är det. Jag har letat efter en låt jag fått på hjärnan. Gitarrsolot är störtskönt och jag vet ungefär hur det går.
Har frågat en massa folk som jag känner och de känner alla mer eller mindre igen låten men kan inte komma på vilken det är. Men nu har jag hittat den! Wiiiihoooo!

Lyssna på gitarrsolot och njut! Galet vad jag gillar det. Fina minnen till den här låten med :)



24:e Juli 2010

God eftermiddag där.

Galen dag på jobbet idag. Mitt hjärta värker helt seriöst. Borde det göra det när man lnappt är 20 år? Jaja, nu ska jag inte gnälla på det.

Vet inte riktigt vad osm händer här idag, om något händer ens men det lär jag väl märka. Här kommer i alla fall lite bilder från PINK igår. Stört bra! Galet. Otroligt skicklig artist och min stora fråga är: Hur kan man skutta runt och dansa på det sättet och ändå sjunga så otroligt bra? Hur?




Ja, Pink är faktiskt i bollen och springer likt en hamster runt på publikens höjda händer.

Allt som allt en galet bra kväll förutom att jag höll på att somna på vägen hem. Men syrran såg till att hålla mig vaken :)

Tjing så länge!

PIIIINK!

Nu drar jag och syster till Göteborg för att titta på PINK. Ska bli nice! Att Good Charlotte och Takida är förband gör ju det hela ännu trevligare. Kul att spendera en kväll med syrran med. Morsning korsning!

En stinkbomb bloggar

Gó eftermiddag på er.

Hoppas ni njuter av det fina vädret. Underligt det där, i vanliga fall blir det alltid sämre väder än metreologerna lovat men den här sommaren har det hela tiden varit bättre än de lovat. Härligt men underligt. De kanske testar en ny strategi så att folket inte ska blir så deprimerade om det inte blir så fint väder som lovat?

Har i alla fall kommit hem nu. Extremt uttröttande dag. Har lite ont i halsen fortfarande, varmt som attan på jobbet och min personal dyker inte upp. Vi säljer över budget hela dagen och jag ska försöka få min stackars hjärna att hänga med. Att det inte skett några dramatiska missöden är ett under. Ett Guds mirakel. Känner att jag börjar komma in i tänket nu i alla fall. Galet ändå att jag ska köra skift själv om bara en vecka! Mamma!

På tal om mamma så sitter min mamma just nu på planet på väg till Mallorca. Om jag är avundsjuk? Ja, litegrann. Men bara lite.

Dags att ta hand om pållarna innan jag får mat och ska ta ett dopp med en barndomsvän :)

Puss och kram på er

Halsen dö. Dö sa jag!

Näe va trött jag blir. Halsen värker. Huvudet värker. Nacken värker. Jag håller på att bli sjuk, igen. Palla. Jag som ska ut på så mycket skoj i slutet av denna vecka! Crap. Ska lägga mig nu så jag förhoppningsvis är pigg imorgon. Har inte råd att bli av med massa värdefull arbetstid. Hoppas ni får en trevlig afton och morgondag.

Sweet dreams.
Hugs'n Kisses

Pengaflöd

Godafton.

Har precis kommit hem från stan efter glass och shopping med bästaste Lina, underbart. "Råkade" köpa ett par shorts med, fina, fina!



Observera att shortsen har en del suspekta fläckar... Haha, de går bort i alla fall :P

Väska och skärp Second Hand
Shorts JC

Lunch

God dag på er.

Har fördrivit förmiddagen med att kika runt i stan och sedan ätit lunch med mormor. Mysigt! Fick med mig lite grejer hem, visar er senare. Är riktigt varmt idag upptäckte jag, puh!

Visst ser det hälsosamt ut? Bravo mig.

Dags att ta hand om pållarna.

Höres.
Puss

Jag har gått och blivit bög.

Haha, hittade den här på Facebook. Rooolig!

21:a Juli 2010 (igen)

Ja, jag trodde det var 21:a Juli igår. Jag gick runt hela dagen igår och var lite småkinkig för att ingen grattade mig på namnsdagen, haha. Värt.

Kom precis hem efter en riktigt nice gårdag. Lyckades åka longboard, putta på, svänga och stanna själv, utan att slå ihjäl mig. Fantastiskt. Sen att det inte gick så fort är en annan femma... Haha, kul var det i alla fall :) Såg Pearl Harbour med och det kom faktiskt bara några enstaka tårar, framsteg mina vänner, framsteg.

Får se lite vad som händer idag, är sjukt seg men piggnar nog till lagom tills det är dags att lägga sig, som vanligt :P

Hoppas ni får en fin dag folket.
Pusspuss

Habegär

Är extremt shoppingsugen men har man inga pengar så har man inte. Jag får helt enkelt ägna mig åt fönstershopping. Folk har ägnat sig åt det i många generationer, den stora skillnaden är att min generation bara startar datorn och hittar alla dessa góbitar:



VILL.HA.GE.MIG.NU.TACK.


Samtliga klänningar är från Bubbelroom






21:a Juli 2010

Godmorgon godmorgon.

Uppe i lite bättre tid här idag uppenbarligen. Här händer inte mycket. Ska softa hela dagen på ett eller annat vis och sen ska jag bort ikväll och det blir nice. Nu är det dags att äta frukost, inte min favvosyssla men äta bör man annars dör man.

Puss&kram

Schyssta klubben

Mamma: Jag hyrde "The ugly truth".
Andreas: Varför då? Du har ju en spegel.


Haha, han har ändå lite humor min bror.
Tur att mamma har det med.

När jag blir stor...

...ska jag skaffa en sånhär:

Haha, för söt!
Blobfish heter den.
VILL HA!
Eller kanske inte förresten.

Är du vaken Lars?

Titta och njut:



Dagens citat

"Nej, ni måste inte åka. Det är bara att låtsas att ni inte är här så blir det jättetrevligt"
//Min käre vän Niklas



Hahaha XD
Kände ni Niklas skulle ni förstå att han bara skojar men det är så typiskt honom att slänga ur sig något sånt här.
Tack för en trivlig kväll i alla fall Niklas.




19:e Juli 2010

God dag människor.

Hoppas dagen startat väl för er. Själv är jag trööött men så får man skylla sig själv om man lägger sig klockan kvart i fem med. Mötte min stackars syrra i badrummet, skillnade var att hon gick upp för att börja jobba klockan halv sex, hu!

Här händer inte mycket idag. Ska kanske bort en sväng senare i eftermiddag men det märker vi. Annars göra typ allt man bör göra när man är ledig, ingenting förutom det allra nödvändigaste. Skönt!

Puss

Ändrade planer

Blev lite muppigt där i eftermiddags när vi skulle åka så det slutade med att hela altet blev inställ. Haha, vilken fail. Jaja, så kan det gå. Vi får ses en annan gång helt enkelt :)

Åkte i alla fall till Niklas och sedan plockade vi upp Karin och åkte och köpte godis. Kollade på Ondskan och tjötade, riktigt gó kväll :)

Kan ni gissa vad Karin skrattar såhär mycket åt?


Haha, läser ni detta inlägg lika sent som jag jag skriver det så ber jag så hemskt mycket om ursäkt för följande videoklipp, det är sjukt irriterande. Men jag bara måste: Check it out

VARNING!
Har man hört den ett par tre gånger blir man helt seriöst dum i huvudet.


Nu är det väldigt mycket dags att sova som ni ser på klockan. Kan hända att jag behöver vara pigg och social imorgon och då ska jag se till att vara det med :)

Godnatt på er.
Puss&kram

Kalaspics

Hej igen.

Ska snart sticka till Tjörn och hälsa på lite klasskompisar. Blev väldigt spontant så stressar runt här och försöker dessutom vara social mot släkten. Här kommer lite bilder i alla fall:








Dags att dra.
Puss på er folket.
Trevlig afton :)

Came




Är lite kär i den här typen av smycke just nu. Så vackra. Helst ska man få tag på en vintagering i silver. VILL HA!

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

18:e Juli 2010

Hej där.

Sen start här idag, är verkligen seg efter helgens stägningar, börjar bli gammal, kära nån då.

Här blir det till att ställa till med kalas för lillkillen idag, min käre bror fyller 16 idag :)

Haha, snygging. Visst ser ni likheten?

Nu är det städkommendering så jag tänkte smita till stallet.

Ha det kalas.
Puss å er

Kalas, jobb, sängen.

Så ser min eftermiddag/kväll ut. Ska snart dra till Erik på examensfest en stund innan det blir jobb till klockan tre inatt. Ska nog gå bra, är stört trött men jag brukar ju komma igång på kvällen. Har stressat som en galning nu, haha, ovärt. Var ensam hemma så jag däckade och vaknade typ en timme för sent. Så kan det gå när inte haspen är på som min syrra brukar säga.


Har på mig den fina klänningen från Gina som jag fyndade i våras. Jag vägrar ha strumpbyxor på mig bara för att det regnar. Är det sommar så är det :)

Nu är det dags att dra. Hoppas ni får en fin lördagskväll allesammans:)

Puss och kram folket

Lovekiller

Lyssna och njut gott folk: Ooch förträng att det är Darin som sjunger)
Gillar den skarpt!

17:e Juli 2010

God morgon people.
Hoppas allt är fint med er. Är trött som as. Jobbade stägning igår och sov hos en polare efter det så det har inte blivit överdrivet mycket sömn. Men det är bara att bita ihop ikväll sen är jag ledig 4 dagar, wihoo :)  Hade tänkt lägga mig men det är så mysigt med allt regn så jag ska ha en riktig slappdag istället.
Pusspuss

Dagens outfit

Hej igen.

Här händer inte mycket. Har varit duktigt och klippt gräset och vikt in min tvätt, så spännande har min dag varit hittills. Nu ska jag snart in till stan och träffa mina gòingar en stund innan det blir jobb hela kvällen och halva natten:)

Linne (snott av syrran) H&M
Shorts Några avklippta gamla byxor
Sandaler Gamla
Väska Bozzini

Hoppas ni får en bra fredagskväll folket :)

Puss på er

16:e Juli 2010

God dag på er människor!

Hoppas livet är gott mot er idag.
Här är allt helt okej. Sov ända till halv tolv, skööönt :)
Ska greja lite här hemma och sedan träffa Lina och Oskar för att käka glass :) Förhoppningsvis Julia med (håll tummarna folket). Jobb halva natten sen. Ska nog gå bra.

Nu ska jag fika med mamma, pappa och mormor :)

Puss på er sålänge.

Chill kväll

Hej allihopa :)

Har haft en riktigt skön kväll men Katte. Vi tog en promenad och kollade sedan på Gilmore. Två avsnitt ever kvar nu! Jag blir lite ledsen när jag tänker på det faktiskt... :P Sitter på Facebook och chattar med trevliga människor nu. Håller på och vänder dygnet nu eftersom det bli nattjobb i helgen. Nu är det snart dags att sova i alla fall så sov gott människor :)

Puss och godnatt!

Allvarligt talat...

Vad är det för fel på folk? Varför utsätter man sig själv för sådant här?

Titta på det här klippet.



Och de stackars tjurarna sen. Tjurfäktning är FEL! Fel, fel, fel. En gammalmodig tradition som inte är schysst. Lägg ner säger jag.


Himlafall

Herregud! Himmelen öppnade sig här nu. Det har regnat ett tag men nu verkligen VRÄKER det ner. Jag skulle ju vara duktig och fixa hästarna nu hade jag tänkt. Dränkt katt är inte vad jag hade tänkt mig riktigt så det blir mer Saltkråkan istället. Skööönt!

Pics från Recidance a la Asp


Födelsedagsbarnet herself



Haha, brudarna spelar in en musikvideo... De har ju känsla i alla fall:)





15:e Juli 2010

Godmorgon folks.

Hoppas allt är bra med er. Här är det lite snorigt tyvärr, fast jag sovet en hel massa timmar inatt. Rackarns. Det var i alla fall riktigt trevligt igår. Mycket härligt med brudarna som vanligt:) På Hotellet var det stört varmt så man orkade typ dansa två låter så fick man stå ute en kvart och tillslut orkade vi inte springa fram och tillbaka mellan uteserveringen och dansgolvet längre så vi fastnade där ute. Riktigt mycket trevligt folk igår, både nya och gamla bekantskaper. Det är ju nästan det som är roligast, att träffa så mycket folk, bara stå och snacka. Helt klart underskattat.

Bilder fårn Johanna Asps kalajs kommer lite senare.

Peace out så länge.
Puss

Dagens outfit

Eller dagens partyoutfit borde det kanske heta... Jaja. Är i alla fall 26 grader här idag så jag sitter still och svettas, men det kommer jag ju göra sen när vi ska dansa i alla fall så varför inte börja i tid?


Klänning (här som överdel) BikBok
Kjol H&M
Skor Skorett


Om jag känner mig själv rätt åker dansskorna nummer ett, Conversen, på rätt snabbt när det är dags att ta en svängom. Vill man vara fin får man lida pin, men nej, jag pallar inte idag :P


Nu stircker jag.
Ha en kalaskväll allesammans!
Pussar

14:e Juli 2010

Sen uppdatering här idag. Blir så för oss stackare som jobbar och sliter :P
Närå, ska inte klaga. Håller ju på att utbildas av Anna på mitt jobb och idag bestämde hon sig för att gå hem halv elva så jag fick klara resten utav dagen själv. My God va vimsig jag blev. Men Birgitta och Micke fanns till hands om det blev problem, skönt. Klarade mig i alla fall ganska fint om jag får säga det själv :)

Hoppas ni haft en bra dag :)

Nu ska jag snart iväg till fina Johanna Asp som ställer till med 20-årskalas! Wihoo:) Det blir mat och föris hemma hos henne och sedan bär det av mot Onsdagsklubben där man alltid stöter på en massa trevligt folk. Ser verkligen fram emot kvällen :) Är ledig imorgon med vilket känns skönt så jag kan sova ut ordentligt.

Puss så länge :)

Dagens citat

"Varje kvinna blir lik sin mor, det är hennes tragedi. Ingen man blir lik sin mor, det är hans tragedi"
//Oscar Wilde



OMG, jag får lite lätt ångest. Det är det syrran sagt i flera år...

Scary...

Hello igen :)

Sat oxh tittade lite på tatueringar och hittade den här snubben. Lääääskigt!

Mamma! Kommer väl drömma mardrömmar inatt bara för det...

Vad tycker ni, coolt eller bara skrämmande?

Mina öron!

Jaha, så kom man in efter ett par timmar i stallet och en svettig promenad och vad möts man av? Darins falsksång! Jag har verkligen svårt för den killen alltså. Öronen ruttnar ju nästan när han sjunger. Får sätta på egen musik och försöka överrösta TV:n utan att pappa blir butter... Hehe.


Och nu skriker fjortisarna också. Nu får det vara nog.

Home!

Äntligen! Trots att dagen har varit otroligt lång så har tieden gott ganska fort trots allt. Jobber hat funkat ochvdirekt efter det åkte jag och mötte upp mina goa vänner. Skulle fixa en surprise till kalaset imorgon. Det var kul att se Johanna Bona igen. Hon har varit bortrest så vi har inte setts på ett tag.

Nu är det dags att käka något innan det blir stallfix! Kommer väl få ovädret över mig förmodligen...

Alltid lika fina Johanna :)

13:e Juli 2010

God morgon på er folket.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni fortfarande sover. Jag har sovit usel, verkligen uruselt. En massa tankar började snurra igår och det var riktigt varmt och klibbigt. Har sovit oroligt, drömt en massa och varje gång jag vaknat till har jag varit helt våt av svett. Fresh, I know.

Nä, nu är det dags att ta sitt pick och pack och dra till jobbet.
Tjingelingon tills i eftermiddag :)

Hobbypsykologen in action

Då och då händer det tyvärr att någon av ens vänner inte mår så bra. Ikväll är en sådan kväll. Har varit psykolog åt en av mina absolut bästa vänner. Jag säger bara killar, dessa killar.

Ska upp 05.30 imorgon så nu är det bara en kall dusch och raka spåret till sängen som gäller.
Godnatt på er alla.
Pusspuss

Halva tjocka släkten

God eftermiddag på er alla.

Hoppas ni haft en lika fin dag som jag. Har varit nere nästan hela dagen och badat med mamma, mormor, ALice och Viola. Diverse familjemeddlemmar dök upp under eftermiddagen och till slut var halva släkten där. Mysigt! Jag har haft det så skönt och allt har gått riktigt bra förutom att det var en liten kille som kastade en ganska regäl sten i huvudet på mig. Haha ni skulle sett hans min! Hade det varit en liten kaxig kille som stod och skrattade så hade man kanske sagt till på skarpen men den här stackaren såg helt förstörd ut! Lille putte, tyckte riktigt synd om honom trots att bulan blev rätt stor. Här kommer bilder från denna perfekt spenderade lediga måndag:













Hahaha, vi kom precis hem och mormor är helt hysterisk, och jag menar verklien hysterisk, för att vi inte ätit middag än. Hoho, ni skulle höra henne XD

12:e Juli 2010

God morgon, god morgon :)

Hoppas allt är bra med er. Lite svalare här idag, SKÖNT! Igår var det nästan för varmt för den som inte är van, man hade ju inte energi till någonting.

Igårkväll cyklade jag till en riktigt gammal god vän och kollade på fotbollen, vi var ett helt gäng. Hejade nog på Spannien men trodde Holland skulle vinna om ni fattar vad jag menar...

Idag är inget planerat, så skönt! Ska kolla om någon utav brudarna vill leka och om inte så får jag väl slappa idag med. Har ju en häst att rasta med...

Ha det fint så länge :)
Pusspuss

Dagens citat

"Jag backar bara när jag tar sats"
//Okänd





Positiv inställning och kämpaglöd är väl aldrig fel eller?

Galet snygg

Elina som driver en utav de bloggar jag läser regelbundet hade fått en galet snygg klänning i födelsedagspresent av sin snubbe. Titta och njut.

Tropisk hetta

Okej, inte riktigt men nästan. 35,1 grader i skuggan! Kan inte minnas att vi någonsin haft så varmt väder här hemma. Riktigt klibbig är det i alla fall så vi bestämde oss för att åka och bada. Stackars Frida är på jobbet men resten av familjen begav sig till sjön och o'boy va gött det var!

Andreas, mamma och pappa



Nu ska jag, morsan och brorsan se klart Farsan som vi började på innan badet :)

Puss på er i hettan!

11:e Juli 2010

Hallå där kött och blåbär!

Allt bra med er hoppas jag :)
Här är VARMT! 30,2 grader i skuggan och riktigt, riktigt kvavt. Jag spår att det blir åska senare framåt eftermiddagen, men det blir skönt. Vi behöver faktiskt lite regn i den här delen av landet, annars blir vi alldeles förtorkade.

Idag händer i så mycket. Ska egentligen på släktkalas men vet inte om jag orkar. Vill inte smitta småttingarna med mina äckliga baciller.

Smell ya later!

Lite lätt skadad bara...

Nu har jag suttit ensam hemma både fredag och lördag kväll den här helgen, då får man inte ha för höga krav på underhållningen och av någon anledning har jag fått Fantomens Brallor på hjärnan. Går runt och gapsjunger den för full hals så mina stackars katter har flytt huset för längesedan.

Skön lösdagunderhållning, eller hur? :P

Makeover

Hej igen.

Hittade just en sopsäck med brorsans gamla kläder som av någon anledning inte kommit iväg till Vinden. Jag började rota runt lite grann och hittade ett par Dieseljeans som jag klippte av. Resultatet blev faktiskt förvånandsvärt bra om jag får säga vad jag tycker:)


Kan ju alltid använda dem som cykelbyxor eller i-stallet-shorts annars :P

Vill ha baddräkten,tack.

Har letat ihjäl mig efter bild på denna fantastiska baddräkt utan störra framgång så jag slänger upp ett klipp istället. Hoppa fram till ca två minuter och spana in Malins fantastiska baddräkt! Så rätt då, så rätt nu.

Sitta still? Nej, biltvätt!

Hej igen ni :)

Jag är inte speciellt bra på att sitta still när jag borde. Börjar alltid rycka i hela kroppen när jag är sjuk, till och med när jag har feber och blir helt slut av att bara gå upp för trappan, så typiskt mig! I alla fall så kom  mormor med fika till mig idag <3 Hon passade på att tvätta bilen och då kunde jag inte låta bli längre. 28 grader i skuggan och jag ligger inne med feber! Kan det suga mer?! Det jag kan trösta mig med är väl att egentligen skulle jag varit på jobbet och där lär det närma sig 40 grader vid det här laget. Stackarna!

Nu är jag helt slut så jag ska lägga mig i sängen igen. Så går det när man inte ligger still som man borde :P

Puss på er!



Haha. Det är bara silikonpattarna, löshåret och killerheelsen som fattas så hade jag platsat i vilken amerikansk rulle som helst!

10:e Juli 2010

God morgon.


Är väl bara jag som är uppe såhär "tidigt" en lördagsmorgon. Kan tänka mig att alla ni andra var ute långt in på småtimmarna i den ljusa sommarnatten. Här verkar det inte bli bättre tyvärr :( Snarare sämre. Har fått feber och har så ont i nacken att jag tror huvudet vill trilla av, typ som när man tappar en tand, förutom att det inte gör lika ont. Jag skulle ha träffa Cissi och Karin ikväll ju! Cissi som ska på långsemester på Måndag, skit! Jaja, är bara att gilla läget och hoppas att det blir bättre snart :)
Hoppas ni får en fin lördag människor :)
Pusspuss

Jag hjärta Ron


Den 19:e November 2010 har Harry Potter och dödsrelikerna världspremiär. Lägg datumet på minnet gott folk, det kommer bli grymt. Jag är en Harry potter nerd. Inte på det viset så att jag har en massa spel, dockor, kläder eller låtsaskvastar eller så, utan på det viset att jag läst alla böcker minst fyra gånger var. Böckerna är så äckligt bra, funderar på att läsa dem snart igen, en gång om året är lagom ungefär :P Filmerna är ju helt okej de med och jag lääängtar tills jag får se de sista två delarna :)

Filmernas stora stjärna är dock inte självaste Harry potter enligt mig. Jag har ända sedan första filmen kom ut haft en liten crush på Ron. Stört skön karaktär som gör allt. Här kommer några klassiker:

Hahaha XD De två sista är bara för sköna!


Nostalgi

Saknar, saknar, saknar!
Grymt barnprogram som borde sändas även idag istället för all animerad skit med engelska slangord och meningslösa innehåll!

Tacka vetja YouTube!

9:e Juli 2010

God eftermiddag folket.

Hoppas det är bättre med er än med mig. Har pinat mig igenom nästan hela arbetsdagen med värk i hela kroppan. Hjärnan är verkligen inte med och nu har jag äntligen fått komma hem efter att Ängeln Sara gått med på att stanna ett par timmar längre. Är så sjukt tacksam att sådana människor finns :) Är helt utmattad och hoppas verkligen att jag är piggare imorgon. Pallar inte vara sjuk för jag har ju så mycket härliga planer de närmsta dagarna!

Nu blev det väldigt gnällig här visst... Ska ta en dusch, köpa godis och krypa ner i sängen och göra absolut ingenting resten av dagen. Som jag längtat.

Puss och kram så länge!

Modelltricket

Någon som inte vet vad modelltricket är?
Det är något man använder sig av när man vill ha ett avslappnat ansiktsuttryck och liv i ögonen på en bild. Personen som ska vara med på bilden tittar bort från kameran, fotografen räknar till tre och tar kortet samtidigt som "modellen" tittar in i kameran och förslagsvis ler. Jag lyckades lura min lillebrorsa att göra detta ikväll. Och han brukar alltid VÄGRA vara med på kort i vanliga fall. Den här videon är kanske ganska intern men oj vad roligt jag hade eftersom han inte fattade att jag filmade. Lite dålig kvällshumor från den Västgötska landsbygden:

Pizzatime!

Har varit i stan med syrran och köpt pizza. Sjukt gott! Spelade musik på högsta volym och sjöng med för full hals, härligt, härligt. Enda tabben är att syrran faktiskt sjunger skitbra och jag lite mindre bra... Haha, livet är hårt ibland :P Väl hemma försökte brorsan sno åt sig lite med. Och han lyckades som vanligt när det handlar om mat, då går han inte att stoppa :P


För er som inte vet så är min syster helknäpp ibland. Men man har ofta roligt med henne så länge man själv inte är utsatt. Hahaha, kolla Andreas min! Jag dör! XD

Frida nyper Andreas i tutten. Sånt tycker hon är roligt :)

Herregud vad jag tycker om dom.

O.M.G...

... min mamma fångade just en penna som jag kastade till henne. Det är nog första gången på tio år som hon lyckas fånga något man kastar till henne. Och en enhandslyra var det med. Mäkta imponerande! (Hämta anteckningblocket nu...)

Schysst låt

Hittade just en låt jag tycker har potetial. Jag kanske är helt efter men vad sjutton, sån är jag. Fattar grejen ett halvår efter alla andra :P

Snälla säg att det är ett skämt...

Klickade runt lite och hittade dessa på H&M:

Jag menar herregud! Vem tar frivilligt på sig sådana skor?

8:e Juli 2010

Gó eftermiddag.

Pust och stön va trött jag är. Att gå upp halv sex och sedan jobba tio timmar är ingen hit för den som är ovan. Man kommer ju in i det rätt snabbt men de första dagarna är alltid sega. Har varit riktigt mycket att göra bitvis idag med så min stackars valnötshjärna är lite trött och virrig :P

Någon har kommenterat inlägget angående fotbollen igår. Om denna någon ser detta så vore det kul att veta vem du är :) Kunde ju som sagt inte avslöja priset för vem som helst. Och nej, jag spelar aldrig om pengar. Jo förresten, typ en tjuga om jag spelar poker :P

Nu ska jag kika runt här lite och kanske ta mig något att äta.

Ha det fint så länge :)
Puss och kram

Ge mig ett starkt piller någon, please?

Dags att krypa till kojs för dagen. Klockan ringer 05.30 och gissa hur peppead jag är? Ungefär ingenting. Men, pengar är pengar och det är ju skönt att sluta i tid på eftermiddagen :)

Har precis druckit ett stort glas mjölk så nu mår jag illa som as. Det är verkligen något vajsing med min mage. Att inte tåla mjölk har nog varit min värsta mardöm och nu har den blivit verkligehet verkar det som. Det suger. Jag VÄGRAR!

Det var en liten parentes bara.
Godnatt på er gott folk.
Puss&kram

Aftonmys

Gó kväll på er.

Hoppas ni haft en bra dag, min har vairit fin:)
Har precis varit ute och ridit en sväng och gissa om det är skönt att vara tillbaka i sadeln igen!
Kollar på Not Another Teen Movie och äter muffins med lillebrorsan. Mys! Var riktigt längesedan jag såg den filmen. Vet inte om jag tycker om den egentligen men det är ju en klassiker. puss och kram min goa vän :):)Vilken är er favvo teen-movie? Finns ju en del att välja på. She's the man, Never been kissed, Bring it on, 10 orsaker att hata dig, American Pie och många, många fler.

Har satsat 3-2 till Tyskland i matchen men sist jag zappade så stod det 0-0 så än så länge ser det ut som om jag förlorar det vadet. Rackarns, priset är ju så bra! Kan inte avslöja vad det är men håll alla tummar ni har för min skull!

Nu är reklamen snart slut så det är dags att bänka sig i TV-soffan igen.

Pusspuss


Blir semestersugen...

Satt och tittade på gamla kort och insåg att det bara är en månad kvar tills vi åker till Turkiet! :D Jag och de grymmaste brudarna! Läääängtar...

<3

Beata och Lilla O gör den lilla staden osäker...

Hellå ni.

Nu är jag hemma efter en skön dag på tu man hand med Julia. Vi drog till Tarzanbadet och softade ett par timma innan Julia höll på att dö av uttråkning (sola är inte riktigt hennes grej:P) så vi drog en sväng till stan istället. Hittade ett par underbara shorts på Gina som jag verkligen inte har råd att köpa, life sucks. Närå, livet går väl inte under för det med attans va snygga de var!

Nu ska jag ta hand om mig själv en stund, raka lite här, noppra lite där och smörja både här och där. Ni vet, man måste ju hålla sommarkroppen i trim;)


Eftersom man inte får ha något i fred i det här huset bakade jag nya myffins idag, de blev mycket uppskattade men som vanligt är kanterna godast :)



(Nej, vi har inte brännt oss, sitter under ett parasoll. Men snajsiga blev vi:P)

Puss så länge!

Dagens outfit...

... är simpel och så äckligt mycket "sommar på västkusten" att jag nästan skrattar åt mig själv. Men vad sjutton, man får passa på när solen skiner :)

Klänning Gammal
Jeansjacka KappAhl
Väska Mammas...?
Skor Converse

Black and plastic fantastic

Var ju inne en i stan en sväng igår och då kunda jag bara inte låta bli denna skönhet:

Endast 19,50 på Lindex och mycket fin till det mesta.

7:e Juli 2010

Godmorgon på er.

Allt bra idag?
Här är det fint :) Hade dock tänkt en heldag på sjön med Julia men det blåser mycket och kallt så vi skippar det. Får tänka om helt enkelt. Annars händer inte så mycket idag. Ska njuta av min lediga dag för sedan jobbar jag hela helgen.

Ska in och hämta syrran och köpa lite mat om en stund så får vi se vad som händer senare under dagen. Blir bad med Julia någonstans runt tolvtiden i alla fall :)

Här är några bilder från igår. Var tyvärr inte alls flitig med kameran så jag har bara några bilder från McDonalds.




Och hörrni, oroa er inte för Frida och hennes kompisar, dom är alltid sådär :P



Peace out så länge!

Sleepy, sleepy

Hej igen människor.

Hemma efter jobb och en trevlig kväll hos Oskar (Linas Oskar). Många skulle jobba så det blev inte så sent. Träffade syster och tog en glass på Donken medans jag väntade på mamma. Nu Väntar sömn så jag är pigg och glad inför en strålande dag imorgon. Har sköna planer om bara vädret tillåter.

Godnattpuss på er alla.

Ut på äventyr, eller nåt.

Nu drar jag till staden för att möta upp Julia föe ne liten shoppingtur. Ha en fortsatt bra dag människor :)

Pusspuss

6:e Juli 2010

God förmiddag, god förmiddag.

Lite sent uppe idag, ställde klockan på halv tio men måste tryckt på fel knapp ich somnade om tills mamma kom och la sig på mig strax efter elva. Jag vaknade då av syrebrist :P

Idag händer det grejer vill jag lova. Klockan två ska jag träffa Julia och köpa strumpbyxor inför kvällen. Jobb i tre ynka timmar, ska bli utbildad i köket äntligen! Kommer förstås stinka lök och saltgurka i hundra år men det är smällar man får ta :P

Nu blir det en stooor, goood chokladmuffin till frukost (jag är en strålande förebild jag vet) innan det är dags att ta itu med stallet.

Puss och kram på er så länge :)

Slaggtime

Nu är klockan mycket för en som varit uppe sedan kvart i sex. Ska ta en snabbdusch, peela benen och sedan krypa ner i sängen med en muffins och titta på Saltkråkan innan jag lägger mig. Har en nära vän som hatar Saltkråkan. Hur kan man?! Stört. Astrid Lindgren rockar! Vilka av hennes karaktärer gillar ni bäst?

Nu ser jag i kors så godnatt på er people.
Pusspuss

Filip Berg

My God va han är snygg. Såg ett klipp ur Hipp Hipp Hora tidigare under kvällen och hade totalt glömt bort hur sjukt söt Filip Berg (som spelar Sebbe) är! I filmen är hans karaktär helt underbar och jag hoppas att om jag en dag får träffa honom (hur troligt?) så ska han vara precis som i filmen. Måste se den snart, jag gråter floder varje gång. Fast det kanske är mer en höst-depp-film...?






Jag är nog lite betuttad. Titta och njut:


Har bakat en liten kaka

Blev grymt sugen på chokladmuffins så jag ställde mig i köket och slängde ihop en smet, klickade ut o muffinsformarna och hivade in i ugnen. Nytt recept som blev riktigt gott!




Kladdkakemuffins

2 ägg
2½ dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100 g smält smör

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut 16 st bakformar i papper på en plåt.

Smält matfettet i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron och låt svalna.

Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao, bakpulver. Tillsätt sist vetemjölet och det smälta matfettet. Vispa snabbt ihop till en jämn smet.

Smaklig spis!

 


Joggingskor på....

Någon som behöver lite motivation?
Titta här:




Någon som vill är sugen på att sitta still...?
Inte jag i alla fall.

Devlon Beauty Quick

När jag och morsan var på Falsterbo köpte vi inte bara hästgrejer utan även en hyfsat ny skönhetsprodukt. Devlin Beauty Quick är till för att ta bort oönskad kroppsbehåring smidigt, enkelt och smärtfritt. Det är en slags peeling som även ska ta bort hår. Har inte hunnit testa min än men planerar att göra det senare ikväll. Utvärdering kommer då.


5:e Juli 2010

God eftermiddag mina vänner.

Har ni haft en bra dag?
Själv har jag precis kommit hem efter den första arbetsdagen efter semestern. Hade lite ångest igår och kunde inte sova men dagen har gått oväntat snabbt och smärtfritt. Fick lära mig köket på frukosten och det är ju lite stressigt när man inte riktigt behärskar det man gör men det är riktigt kul att få lära sig nya saker! Resten av dagen har gått bra, är kul att få lära sig köra skift :)

Nu väntar snart middag, pestolax med citronpasta, syrran bjuder. Det är så stört gott!

Tjingeling så länge!

Kul man kan ha...

Okej, kunde inte slita mig riktigt än. Måste bara få berätta en lite rolig grej som hände igår kväll. När vi parkerat i garaget som ligger under hotellet skulle vi ta hissen upp för det finna inga bra trappor. Utanför hotellet stod två stora bussar som just kommit med en hel bunt tyska turister sm höll på att checka in. Mamma stoppade i nyckelkortet och vi väntade på hissen, fortfarande i garaget alltså. Den första hissen kommer äntligen men tyvärr var den full utav tyska turister och deras resväskor. Jaja tänkte vi, bara att vänta på nästa. Men när den kommer är den också full av tyska turister som frågar om de är på våning fem. Nej säger vi och förklarar att de måste stoppa i kortet för att kommma uppåt. samm procedur upprepas gång efter gång. Sex försök tog det innan vi fick en hiss. Det soligaste var sjätte gången kom fullproppad, det var nämligen samma familj som kom ner för tredje (!) gången. Jag och mamma bröt fullständingt ihop och asgarvade så tårarna nästan sprutade. Herregud alltså. Det roliga var att när vi äntligen fick en hiss såg vi att det fanns extrainsatta skyltar på tyska som förklarade precis hur man skulle göra och ändå fortsatte de åka upp och ner. Jisses.

Jaja, då gör jag ett nytt försök. Godnatt på er.
Puss&kram

Falsterbo pics

Vi startade gårdagen klockan kvart i sju, begav oss till Falsterbo Horse Arena för att kolla på Lollo, min barndomsvän som varit så duktig och kvalat till tävlingarna. Allt gick kalas i första klassen och hon slutade trea.

Efter tävling och prisutdelning drog vi till stranden där vi höll på att blåsa bort. Dock väldigt behagligt i vattnet, så länge man stannade där...


På kvällen for vi till Malmö för övernattning på St. Jörgens.Vi fixade oss lite efter den varma dagen och gick till Jensens Böffhus för trerätters.Kunde helt seriöst rullat hela vägen till hotellet om någon bara puttat på.

Min fina klänning kommer från Gina Tricot

Idag blev det fler tävlingar och lite hästshopping innan det var dags att bege sig hemmåt. Solen har gassat nästan hela dagen och jag fick gå till bilen och byta om för jag höll på att bli grisrosa över hela axlarna. Bäst att ta det försiktigt!


Nu är det dags att titta till hästarna och rota fram jobbkläderna för imorgonbitti klockan 06.30 ska jag stå utanför dörrarna på Donken. Semester is over, work resten av sommaren. Hur pepp?

Nattinatti gott folk.
Pussar

Home sweet home

Herregud va skönt att vara hemma!
Vi har haft det kalas men det är alltid skönt att komma hem.
Nu ska jag installera mig här så kommer det kanske upp ett inlägg till lite senare med bilder från helgen.

Puss och kram

SMS-inlägg

03072010039 (MMS)


3:e Juli 2010

God morgon på er.

Förmodligen bara jag som är uppe såhär tidigt en lördagsmorgon men det är väl härligt! NOT. Men det ska ju bli trevligt det vi är på väg till.
Jag och morsan drar nu till Falsterbo för att kolla på min duktiga vän Lollo som kvalat till de stora tävlingarna. Spännande! Kommer vara stört nervös när hon rider. Jaja, alla naglar har redan gått av typ så det gör inget om jag biter på dem lite till.



Idag blir det kläder efter väder som gäller. Man vill ju paja brännan så lite som möjligt;)
Shorts, tuptopp och så solhatten såklart!

Puss på er.

Natti natti

Nu är det verkligen dags att sova.

Ska packa innan jag lägger mig med och klockan ringer 05.45 imorgon. Jag som lovat att köra, rackarns! lär vara pigg har jag hört. Ska nog ta en dusch med, är inte jättefräsh. Ser fram emot härligt sommarväder i Falsterbo imorgon. Måste gå in och snoka på syrrans rum och se om hon har något tublinne jag kan "låna" av henne så som hon brukar "låna" av mig. Får passa på när hon inte är hemma :P Ska faktiskt bli mysigt att åka på lite minisemester med mamma för en gångs skull, bara vi, ingen vardag som tränger sig på och stör.

Nehepp, nu måste jag sätta fart om det ska bli någon idé att lägga sig överhuvudtaget.
Godnatt på er kära folket.
Puss och kram

Dagens citat

"Bordskick är det som inte hörs när du äter soppa"
// Torvald Gahlin



Andreas, hör du det?

Bortskämd snorunge. Eller?

Nu har jag just haft ett megagräl med mina päron. Om hur slapp jag är. J*vla miffon. Att jag gått upp halv åtta större delen av semstern för att ta hand om hästarna räknas inte. Att jag hängt eller vikt tvätt flera gånger i veckan räknas inte. Att jag plockar i och ur diskmaskinen räknas inte. Att jag städar hela undervåningen varje vecka räknas inte. Att jag hjälper dem när de ska ha gäster räknas inte. Att jag ställer in alla mina planer och hjälper till med höet räknas inte. Att jag släpper ut hästarna fyra dagar i veckan räknas inte. Slappar jag till det i en dag med härstarna så blir det ett rackarns rabalder. Vem tror dem att jag är? Superwoman?

De förväntar sig att jag ska stå redo med middagen klar varje eftermiddag klockan halv fem när pappa kommer från jobbet. Att jag dessutom ska ha plockat undan all disk, tvättat två maskiner som jag också hängt och gärna ska jag ha hunnit dammsuga av i hallen också. Vem sa att jag hade ett liv?

Alla som känner mig vet att jag har slitit häcken av mig sedan jag var femton år. Jag har haft två hästar, jobbat, försökt träffa mina vänner och min pojkvän, jobbat lite till pch förväntats sköta skolan. De senaste två åren har jag jobbat 15-20 timmar i veckan, jag har tagit hand om två hästar, mina vänner och pojkvän och samtidigt avsluta både gymnasium och folkhögskola med bra betyg. Jag har varit förkyld nästan konstant och gått på otala pencillinkurer. Jag har kämpat som ett as. Jag har många gånger varit ett vrak. Alltid deras perfekta dotter. Alltid hjälpa till hemma. Alltid sköta hästarna. Alltid få bra betyg på proven. Aldrig ta det lugnt. Alltid nära till gråten för småsaker. Alltid den griniga. Alltid den trötta. Alltid den som inte orkar följa med. Det här kommer ta kål på mig en vacker dag. Att jag alltid vill vara så förbannat duktig, att jag alltid vill leva upp till deras krav. Jag orkar inte. Jag måste bort härifrån och det snart.

Jag är ledsen, jag pallar inte mer.


Jag skriver inte det här för att få en massa medömkan. Jag måste bara få ventilera. Det är bara mina närmaste vänner som vet exakt vad jag känner. Jag är så otroligt glad för att de stöttar mig och finns för mig när kraften tar slut. Vet inte vad jag hade gjort utan er. Inga namn nämnda, ni vet vilka ni är. Jag älskar er, utan er hade jag inte varit den jag är och jag är så otroligt tacksam för att ni alltid lyssnar och tröstar när jag behöver er som mest.

Tack vare er finns den där extra växeln jag så ofta förväntas ha.

Kvällen

Hej igen.

Fortsättning på dagen följer:
Vi åkte hem till mig, grillade korv, hoppade studsmatta och tog en riktigt långpromenad. Var väl tur att vi fick röra på oss lite efter dagens frosseri. Herregud, har nästan dåligt samvete. MEN, en klok människa jag känner sa att man får äta vad man vill, när man vill så länge man njuter av varenda tugga. Det tycker jag låter vettigt:)







Vilken härlig dag

Har haft en toppendag med mina favvobrudar! Tog båten till Risö vid tolvtiden och har sedan solat, badat och ätit hela dagen. Vi har bara brännt oss liiite (mest Lina) men annars har det varit kalas!



Jag har allt blivit lite brun i alla fall, inte fy skam med tanke på att jag ett tag befarade att jag var den blekaste människan på den här sidan ekvatorn.



Så himla härlig att vara på sjön! Har saknat det, var alltid ute ett stort gäng när jag var yngre. Flera familjer som brukade haka tillsammans, sova över, spela skogsbrännboll, poppa popcorn, åka vattenskidor, kneeboard eller ring. Vi barn brukade springa runt och utforska öarna, koka gran-te eller köra helkroppsinpackning med grålera. Nu när man är lite större känner man igen alla platser och hittar minnen man trodda man glömt och inser att jag är stor nu. Shit. om jag bara fick vara tolv år och uppleva en sådan dag till. Jag skulle ge vad som helst.

2:a Juli 2010

God förmiddag på er.

Sitter här och slänger i mig lite frukost.
Mamma lovade att väcka mig klockan åtta imorse så jag blev inte överlycklig när jag vaknade och såg att klockan redan var över nio. Bara att rusa upp och läga på ett kol. Har varit inne och handlat, fixat lunck och fikapackning för hela dagen och om fem minuter bär det av ner mot sjön för en heldag ute med båten. Så skönt :)

En sak till: De har öppnat vägen igen vilket betyder tvåfilig 90-väg hela vägen till stan! Wihoo :D

Puss på er så hörs vi senare.

Hipp hipp hurra....

...på din stora dag!


Grattis, grattis, grattis Johanna!

Time to sleep! Eh... snart i alla fall

God afton, eller kanske god natt.
Har haft en skön dag och nu är det dags att krypa till kojs.
Avslutar dagen på ett alldeles förträffligt sätt.
Kollar på:

(bäst i hela världen, våga inte säga emot mig)

Men jag är förstås inte ensam utan jag har:

Snurran i knät! Hon är så otroligt gosig den katten. MYS!

Godnatt och sov gott kära människor.
Puss pch kram i sommarnatten

Dagens citat

"Känner man något för en person så behöver man inte känna efter för att känna det."
// Johanna Asp





Så klokt, så sant.
Så alla killar, skippa "jag vill inte ha ett förhållande just  nu", okej?
Är man kär så är man.
Är man inte kär så är man inte det.
Blir inte enklare än så.

Jag hjärta rea

God afton gott folk.

Har bara legat på stranden och slappat idag.
Inte gjort många knop. Var lite duktig och gav mig ut på en löprunda lite tidigare ikväll. Sprang alldeles för fort och gick fullständigt in i väggen efter tre kilometer. Inte så konstigt med tanke på att jag inte tränat någonting sedan fystesterna för en och en halv månad sedan. Det i kombo med att jag var fullt medveten om att jag sprang för fort, tja, då får man helt enkelt skylla sig själv.

Hade ett ärende inne i stan i förmiddags och då kunde jag ju inte låta bli att kika lite. och som ni vet så är jag ju hopplöst svag fö snygga rea-kläder.
Det här kom jag hem med:

Linne Pace (JC)

Väska Danish Design Lemon Drop collection

Väskan har egentligen bara varit på lagning men jag passar på att visa er den nu med, för jag älskar den.

Puss&kram

I'm in löv.

Jag tror jag är kär i den här tjejen.
I alla fall vill jag vara henne ibland.




Helt seriöst, vad finns det att inte älska?

Raina Hein <3

Härliga barndomsminnen

OMG. Hur längesedan?

1:a Juli 2010

God morgon på er. Eller god förmiddag är det väl för mig. Har varit igång en bra stund redan. Har släppt ut hästarna, fixa stallet, fyllt på vattnet i hagen, tvättat bilden och lagat lite lunchlådor tills jag börjar jobba. Lite duktigt i alla fall :)


Idag har jag inget speciellt planerat. Tänkte åka till stan och införskaffa lite tidningar och lakrits och sedan rulla ner till beachen för lite kvalitativ egentid :)

Peace out så länge.

RSS 2.0