Bedtime

Har kollat på ett avsnitt Top Model till, klockan är mycket jag vet, men jag behövde varva ner lite. Nu ska jag sova och hoppas att jag sover tungt och gott.

Godnatt på er!

Onsdag kväll

Hej.
Är astrött.
Har varit igång i 16 timmar.
Kaos på jobbet.
Ont i halsen.
Tidigt upp imorgon.
Hästen går skit.
Hälsade på Malin och Astrid:)
Fikade.
Mys.

31/3

God morgon på er.

Har varit uppe med tuppen återigen (vad pissigt det är för övrigt) för att rida Läcker'ol. Det gick inget vidare och jag börjar bli lite frustrerad. Känna som om vi har tafgit typ 5 steg bakåt:(

Nu äter jag frukost och ska dra till skolan. Efter det ska jag träffa min hälsocoach och sedan åka till Malin för att säga hej till lilla Astrid, mysigt!

Hej på er sålänge!

Sleepytime

Nu har jag just sett färdigt säsongsstarten av Top Model 14. Det funkade ju inte sist men nu gick det. Spännande! De har redan börjat bråka. Seriöst, man kan ju tänka att de är vuxna människor men tydligen inte. Wierdos.

Snygga är de ju dock...

Sweet dreams

Nyköpt

Det här köpte jag igår:



Låååång dag!

Hejsan.

Har precis kommit hem efter en sjuuuukt låååång dag. Simmade imorse och det gick bra, tränade livräddning och det är alltid nyttigt. Lyssnade därefter i Benny Haag i skolan. Han är en nykter alkoholist som åker runt och kör en monolog om sin uppväxt och sitt missbruk. Mycket bra och mycket gripande. Det fick en verkligen att tänka till. Obehagligt.

Efter skolan åkte jag till jobbet där det var fullkommligt kaos. Det bara vällde i gäster från alla håll och kanter. Stackarna i köket slet som djur men det gick inget vidare om jag ska vara ärlig. Inte för att de var dåliga utan för att det helt enkelt var för mycket att göra.

Nu ska jag äta lite kvällsmat tror jag, har inte riktigt kommit på om jag är hungrig än. Sen ska jag visa er vad jag shopade igår:)

Puss och kram

End of the day

Hejhej:)

Sitter hos Dennis och pillar lite. Har packat typ 100 saker i två väskor, har bergis glömt något.
Nu ska vi äta kvällsmat innan det är dags att krypa ner i sängen.

Var iväg med Läcker'ol förut och det gick väl sådar för han var riktigt på tårna idag. Har även tagit årets första joggingtur och nu har jag ont i halsen:(

Shoppade lite tidigare idag med:) Ska visa er imorgon när jag kommer hem efter jobbet:)

God afton på er!

Nyss hemkommen

Kom precis hem, möttes i dörren av en mycket illaluktande odör. Min katt hade bestämt sig för att bajsa inne. Och hade hon gjort det i kattlådan full av kattsand som ska ta bort lukten och bilda klumpar? Nej. Hon hade valt att göra det i en pappkartong i hallen. Mys. Not.


Ps. Ni måste tro att mina katter är vidriga, men det är de inte. De har bara en svacka. Ds.

Lögnhals

Okej, jag ljög lite. Eller, det är väl inte att ljuga om man inte vet om det förstås.
Jag sitter just nu och kollar på America's Next Top Model säsong 14. Kunde inte hålla mig.

M M M!

Har haft en skön, slapp kväll. Grejade lite i stallet bara. Bakade sen mina all time favourite kakor: GODISMUFFINS.
Kommer ta slut på två dagar i den här familjen. Typ kladdkakemuffins med chokladkräm på. Ruskigt smaskigt! Inte så hälsosmat förstås...

Den här veckan har vrkligen varit låg. Har ätit både McDonalds, pizza och chinamat ett par gånger om. Ska träffa min hälsocoach imorgon och jag skämms redan nu. Men men, man har väl sådana veckor med och sålänge det inte är varje vecka så är det väl ändå okej tycker jag.

Nu ska jag ut och natta hästarna innan jag lägger mig. Tänkte vara lite hurtig och mocka ELLER ta en kort "komma igång" joggingtur imorgonbitti. Om jag blir av med den dumma snuvan förstås.

Ha det bra och sov gott vänner:)



Mina smarriga muffins (ser godare ut i verkligheten, jag lovar)

28/3

Hejsan hejan.

Hoppas allt är bra med er.

Med mig är det kanon, har haft en riktigt skön dag och faktiskt inte gjort någonting vilket inte är så vanligt för att vara mig. Jag hämtade Dennis sent inatt och sen sov vi ända till halv tolv. Vi gick upp och käkade äggmacka till frukost. Sedan åkte vi in till stan där jag köpte ett par nya converse och en jeansjacka, är mycket nöjd:)
Var dags att uppdatera lite i vårgarderoben:P


Jeansjacka KappAhl 499 kr

Converse 599 kr






Nu ska jag gå och äta middag, är döhungrig.
Efter det ska jag till stallet och sen kommer min vän Anna.

Kram på er.

Lördagsmys

Är just nu med mina fina vänner Julia och Lina. Va har varit på Mangiamo och fikat där Linnea jobbade för dagen så vi fick se henne en stund med. Vi åkte sedan till mig där vi fixade chokladfondue och "frukbuffé", mycket smarrigt. Slurp!

Ska hämta Dennis ikväll, får väl hoppas jag håller mig vaken ikväll.



Frosseri på hööög nivå:)

Vernisagetajm

Idag var jag, Dennis, Mårten och Linnea på Lovisas vernisage. Hon blev mycket glad att vi kom och det var kul att se vad hon pysslat med under året.


Verket                                                        Konstnären herself

Sänka skepp

Igår kväll spelade jag och Dennan sänka skepp. Han blev lite inspirerad av "How I met your mother" så han gick och köpte ett. Och jag fetspöade honom, wihooooo!



Halsbandsfynd

Här är mitt nya fina halsband!


Lindex 39.50 kr

Shoppinghjälp!

Hej igen.

Är ute efter ett svart lite bredare nitbälte (minst två nitar i bredd). Någon som vet var det finns?
Har letat och letat.

Men jag ska till Göteborg imorgon, får väl leta vidare då antar jag.

Gó morron

God morgon mina vänner.

Hoppas ni sovit gott. Själv hade jag inte ens vaknat om det sprungit en flock vilda elefanter genom rummet.

Äter lite frukost och ska snart åka och hämta upp Karin. Flingorna verkar dock bli fler ju mer jag äter... Konstigt.

Ska visa er mitt nya fina halsband lite senare idag med:)

Ha en bra dag sålänge.

Kram

Earth Hour 2010

Hållå igen.

Tydligen är det Earth Hour nu på Lördag. Det hade jag missat totalt. Lite flummigt eftersom det var sån uppståndelse sist det var. Släck här och släck där och nu har man inte ens hört talas om det. Wierd.

Jag kanske släcker. Om jag inte har något roligt för mig. Vilken miljövän jag är va?

Hemkommen

Nu har jag och Lina kommit hem från Varberg. Har varit mysigt, nästan som en minisemester. Körde fel en gång bara för att vi försökte följa Eniros vägbeskrivning. Har lärt mig något de senaste veckorna: LITA ALDRIG PÅ ENIROS VÄGBESKRIVNINGAR, DE SUGER.

Vi hittade fram tillslut och här har ni en massa bilder från föreställningen (där den starkast lysande stjärnan var Johanna, såklart)


De vilsna tu, äntligen framme!

Väldigt fin liten teater:)







HA-begär

Hejsan hejsan.

Var en sväng på stan idag och hittade en superhärlig vårklänning. Fick HA-begär. Det har ju aldrig hänt förut.
Den satt dock lite knepigt över boobiesarna, ska prova den någon annan dag med en BH, annars försvinner de ju helt. Vi får väl se om jag köper den.

Vad tycker ni?


God afton

Så, nu är äntligen headern klar, ser lite bättre ut än den förra va?

Nu står Dennis och tjatar på mig att jag ska sluta (han är inget vidare fan av min blogg, eller någon blogg överhuvudtaget).

Ska gå och äta och sedan lägga oss. Lång dag imorgon men det ska bli grymt kul att åka till Varberg och kolla när Bönan dansar:) Blir jag och Pollnow så vi är lite stympade med Linnes och Jullebulle kunde inte så det får bli en annan gång.

Nattinatti:)

Bajs.

Åh va allt ska krångla nu då! Ska byta header och den jag har nu är ju rätt muppig (inte så bra alltså) så jag skulle byta till en annan men det vill sig inte för den är i fel format och går inte att spara! Sjuuuukt irriterande:( Ni får inte skratta åt den nya headern, ok? Lova!

Wiiihoooooooo!!!

Det var just en tjej från polisen som ringde och kallade mig till svenskaprov den 13 April!!! Gud! Blir nervös bara jag tänker på det:S


Hoppas, hoppas, hoppas....

Solsken:)

Hejsan hejsan.

Har nu påbörjat min slappardag vilket känns underbart!
Väntar på en bild från Dennis så att jag kan göra om min header, den gamla är ju lite B.
Är inte så bra på dethär med datorer och har dessutom bara paint så vi får väl se hur det går...
Men det blir nog bra:) Det är ju roligt i alla fall.

Har precis kommit hem efter en långlunch med Dennis, blev visserligen bara McDonalds men men, det var trevligt i alla fall. Lite senare ska jag sätt mig i solskenet på trappan och bläddra i mina tidningar, härligt!

Adjö på er så länge.

Dags att sova

Ska upp halv sju imorgon och åka och rida Lilleman, spännande!

Är riktigt sliten nu känner jag, har varit ett par intensiva veckor. Ska bli så skönt att slute tidigt imorgon, ska varkligen inte gör anågonting (förutom att sköta hästarna då). Bara läsa, titta på TV, äta gott och kanske ut och springa en sväng. Hoppas jag orkar springa imorgon, hade varit riktigt gött att komma igång.

Godnatt på er:)


Hittade en burk med munkar i kylskåpet och jag ska ta med mig några och bläddra lite i mina nyköpta
tidningar innan jag släcker. Blev lite gladare:)


Fler väskor

Så, nu har jag lugnat mig lite.
Kikade på väskor idag igen och hittade ett par fina partyväskor på Asos:


Fjäderväskan är riktigt cool och fanns i flera olika färger (bl.a. svart) för den som inte gillar den mest färgglada, men jag tycker den är riktigt nice!


Ilskepinne

Är just nu ungefär såhär arg:


När jag kom hem efter en extremt lååång dag i skolan och på jobbet och tänkte ta ett par chokladbollar som jag bakade igår ni vet, fanns det inga kvar! Det har ju aldrig hänt förut. Big surprise. Not.

Blir så sjukt trött på min glupska fettofamilj som aldrig låter en ha något ifred!!! Ditt och mitt? Vad är det liksom. GAAAAH!!!

Nu blev jag sjukt opepp på det mesta men ska ta itu med mailen innan jag lägger mig i alla fall.

Pusspuss

Bikinisnygg + smart, ja tack!

Hej igen.

Borde äta:

och göra:

eller:

men ligger i:

och äter:

och gör:

























Just det, ingenting.
Ajdå.

Laserkvinnan

Hej på er.

Har varit en rätt så soft dag hittills. Trafikpolisen har varit hos oss hela dagen och det har varit grymt. Efter luch fick vi gå ut till Boråsvägen och testa lasern. Ni vet den där grejen man mäter hastigheten med. Riktigt kul! Man kände sig nästan lite ball en stund.

Nu har det börjat regna dock:( Är redan trött på regn! Illa, med tanke på att det förmodligen kommer regna rätt bra ett tag. Blev lite deppig av den tanken så nu ska jag nog gå och äta något gott och göra... INGENTING!
Ska ju på möte ikväll med så det förtjänar jag:)


Väskmani

Hallå.

Tänkte lägga upp lite bilder på väskor jag hittade på Asos. Dom har verkligen hur mycket snygga, konstiga, roliga, fula och färgglada väskor där som helst. Askul!!

Här kommer några som jag tyckte var fina idag:




Samtliga från Asos och väcker HA-begär!

Pappegojan är ju bara för söt. Vet inte när jag personligen skulle använda den men jag gillar den skarp ändå.

Nu är det dags att nana!
Nattinatti:)

21/3

Hallå i stugorna.

Hoppas allt är bra med er.
Imorse var jag uppe med tuppen och red på Läcker'ol! Vi travade till och med på lång lina redan idag och han var riktigt cool. Skönt!

Åkte sedan till jobbet där det var riktigt mycket att göra.
När jag kom hem vid halv åtta fick jag med mig syster min till stallet så vi åkte till ridhuset och red. Var riktigt roligt och Frida lär ha träningsvärk både här och där. Och ont i rumpan förstås:)

Upptäckte dock att hon haltar lite vilket inta var så kul förstås:( Hoppas verkligen inte det är något allvarligt med alla tävlingar och allt som är på G.

Nu är jag ganska så trött så jag ska snart lägga mig. Ska bara äta lite av mammas goda lasange och kolla på lite väskor på nätet, älskar väskor! Typ det bäst som finns. Nästan i alla fall.

Puss på er!

Kalaskväll

Hejsan hoppsan.

Har precis kommit hem från Linnea, har fått god mat och goood cheesecake och en massa godis förstås! Känner mig sätt uppblåst faktiskt. Trevlig har det varit i alla fall. Har utbildat Bönan i lite modern svensk filmhistoria, t ex talat om att det heter Martin Beck, Gunvald och vem som säger "ska du ha en stänkare?". Sånt måste man ju bara veta!

Nu ska jag nana för det blir till att gå upp tidigt imorgon med. Ska se om det går att sitta upp på Lilleman. Hoppas jag inte åker av, men det gör jag nog inte, han brukar ju vara snäll:)



Här kommer några bilder från ikväll:


Födelsedagsbarnet herself

Jag och Julia fular oss                            Lina och Johanna
(du har en till godo nu antar jag)

Nattinatti!

Goder morgon

Hej på er.

Hoppas ni är pigga och glada.
Har varit uppe sen klockan 7 och ridit Läcker'ol så jag känner mig lite duktig.

Andreas och jag har precis döpt två utav katterna, Swartzennegger (vet inte riktigt hur det stavas) och Superman. Bara tjejen kvar. Vet ni någon superkvinna som heter något på S?

Dennis sov här inatt och det var mysigt, kollade bara på TV och slappade igår, precis vad jag behövde:)

Nu ska jag dra til jobbet och ikväll är det 20-årskalas hos Linnea:)



Dennis och jag försöker le som min gamla balettlärare, vi var inte så bra tyvärr:(


Ha en trevlig dag allihopa:)

Puss

Kattungar

Här kommer en liten bild på kattisarna.
Det är ingen kanonbild men det finns inte så mycket att se än ändå.
Det kommer komma fler bilder under veckorna:)




Nu är bollen i rullning...

Ååååååh va spännande!!!

Har fått mail från Pilosen.
De har kollat min ansökan och jag är fullt behörig så nu ska jag bli kallad till ett svenskatest. Blir nervös bara jag tänker på det! Men det går nog bra kan man ju hoppas:)

19/3

Hej på er i regnrusket och dimman. Här är så rått, det tränger in i varenda lite por i kroppen. Brrr!

Igårkväll kom Sotelinas kattungar! De är så söta! Ska visa er senare.

Imorse hade vi besök av SÄPO på Psykologin, riktigt intressant. Annas gudmor är nämligen säkerhetschef över hela SÄPO, coolt eller hur?

Nu har jag ätit lunch och ska kolla mailen snabbt innan det är dags att bege sig till stallet. Kommer bli ordentligt kallt att sätta sig på hästen i det här vädret. Hu. Men men, det måste ju göras.

Hörs senare.

Eftermiddagsmys

Nu har jag lagat och ätit middag (det första riktiga jag ätit idag). Det blev spagetti och köttfärssås, mums!

Nu ska jag krypa upp i soffan med Glamour och en kopp te en stund innan det är dags att gå ut till stallet.



Ha en fortsatt trevlig eftermiddag:)

Shoppat

Var en sväng i stan för jag skulle till Apoteket och då kunde jag ju inte bara låta bli att kika lite...
Det är illa mina vänner.
Köpte en tröja och ett par jeans jag spanat på ett tag, och den här gången har jag ingen ursäkt alls, förutom att jag kände för det.


Tröja Lindex (barn) 249 kr
Jeans
Gina Tricot 499 kr

Kunde inte låta bli den här tröjan för min mamma kallar alltid mig arga lilla My:)
Hon kommer nog garva när hon kommer hem och får se den imorgon:P

Tjing på er!

PS.
Byxorna är i storlek 28! Har väl inte hänt sedan nian så jag känner mig lite extra lycklig:D
DS.

Linnea 20 år

Grattis Linnea på 20-års dagen!


Tycker nästan vi ser små ut fastän det inte ens är ett år sedan:P

Nörd-varning...

Sjuk som jag är måste jag ju ändå sysselsätta mig med någon kreativt för att få tiden att gå. Barnslig som jag också är (på heltid) så lånade jag hem alla Dennis syrras The Sims 2 spel. Blev överlycklig för jag älskar Sims!


När jag ägnat nästan 2 timmar åt att installera alla extra verisoner så fungerar det inte i alla fall! Och vet ni varför? För att våran dator har för dåligt grafikkort! Jag tror jag får flippen!!! På riktigt. Blev så sjukt besviken. I sommar när lönen börjar trilla in på riktigt ska jag köpa en egen dator, ny, fräsch, snabb, bra. Är så trött på allt krångel nu. Kanske blir en MacBook eller nåt. Eller en Pc, vi får se.


Goder morgon

God morgon på er.

Hoppas allt ät fint mer er.
Jag är fortfarande sjuk:( Är inte så farligt egentligen men jag kände bara att jag blev trött på allt så jag pallade inte.
Har precis vaknat och kommit hem från Dennis, var mysigt att sova där även om vi inte hann ses så mycket.

Nu ska jag äta frukost:)


Såhär snygg var jag när jag vaknade, riktigt het med andra ord. Det här är nog den galnaste morgonfrilla jag haft på länge:)

Kram

Födseldags

Nu har våran kisse börjar blöda så jag antar att ungarna är på väg. Spännande!! Och jag som ska åka till jobbet:(
Hoppas allt går som det ska!!

Håll tummarna:)

Puss på er!

Vårjackor

År nu på jakt efter en ny vårjacka, inte för att jag egentligen behöver någon men de jag har har jag haft i flera år så det är väl dags för en liten uppdatering:)

Just nu är jag sugen på någon av dessa:

Båda från H&M


Gillar verkligen militär-/orkesterdetaljer nu.

Känsliga eller äckelmagade läsare varnas...

Min katt spydde just. Mys.

Inte nog med det, hon hade även en 15 cm lång bandmask med sig upp! Den låg där och krälade. Jag höll verkligen på att kräkas, och det ska ni veta, jag är inte speciellt känslig men långa maskar som kommit upp ur min stackars katt det tål jag inte! Hu!





Varning!
Vill ni inte se bilden blunda nu:)


















Det vita är masken.
Fattar ni hur stor den är jämfört med min kisseliten?
Och nu är den ändå dubbelvikt!

Snor är äckligt

Är sjuk:( Blä, snor är äckligt, hostmedicin är äckligt och slem är äckligt, palla vara sjuk.

Hoppas det är bättre med er:)

Puh! Nu är det bara att vänta...

Nu är äntligen min ansökan till Polisen inne. Hoppas, hoppas, hoppas!

Ni får hålla tummarna åt mig (inte för att jag lär komma in än men ändå)




My future work (förhoppningsvis)

Lördagsbilder

Här kommer lite bilder från igår:)


Dennis, Victoria, Asken och Mårten myser i soffan                           Brudarna på topp!


Tror det här är den fulaste bilden på mig ever!       Berglund och Malin är alltid så söta:)

Anna fucking Bergendal

Så sjukt ovärt. Här sitter man och tittar i flera timmar och så vinner Anna. Jag har redan hunnit tröttna på den låten och nu ska man behöva höra den 178 gånger till typ. Inte kul. Men Björn Gustavsson var ju gullig i alla fall, mongobarn som han är. Hoppas ni hade trevligt.


Sweet victory...

Hej:)

Har precis ägnat hela förmiddagen i stallet. Har varit nere i ridhuset där det dagen till ära anordnats en gymkhana tävling. Hur kul som helst! Man tävlar i lag mot varandra i en slags stafett kan man säga. Allt från att rida slalom, flytta tennisbollar från en hink till en annan eller backa genom bommar, allt till häst. Var grymt roligt a alla fall och Fiffi skötte sig näst intill exemplariskt:)


Det segrande laget fick fina priser med:)

Adjö.

Fint nertill

Var och shoppade lite häromdagen (ovanligt) och hittade några fina trosor. Men jag tänkte såhär: Jag har ju rensat ut och slängt HÄLFTEN av mina gamla trosor så då måste jag få fylla på med lite nya. Eller hur?


Trosor KappAhl 59 kr/st (Tag 3 betala bör 2)

Liten återblick

Har ju som sagt varit temavecka den här veckan, är helt mör. Var längesedan jag hade sån här träningsvärk! Puh. I tisdags var vi hela förmiddagen på Hälsostudion och började med en timme spinning, gick direkt in och körde ett core-pass för att sedan dansa afro en timme, snacka om att vara slutkörd efteråt. Gott att duscha.

Efter det gick vi till Stures och käkade lunch, jag åt kycklingpasta, mycket gott, mums.
Sen gick vi ner och spelade bowling och jag spöade skiten ur Tobbe vilket han inte riktigt kunde ta, hihi. Kul;P
Det var också enda gången den här veckan som jag hade på mig vanliga kläder så därför ska jag visa er:)


Såhär taggad var jag innan jag åkte till Hälso. Mycket med andra ord.


Lacktights Gina Tricot 199 kr
Stor T-shirt (ny) Only 149 kr
Kofta Rut m.fl. 149 kr

Party party

Är lite seg med bilderna från klassfesten förra fredag och sen insåg jag att jag nästan inte hade tagit några bilder, diligt av mig måste jag nog säga. Här kommer ett par stycken från min partyklass i alla fall:



Tobbe och Niklas har det mysigt...



Rebar får en lapdance av Sonny, tror faktiskt de båda gillade det:P

O M G!!!

Äckligt, äckligt, äckligt!!!
Jag spyr!



Det är bara helt sjukt.


Vårkänslor

Trots all snö som ligger kvar har ju solen lett åt oss i några dagar nu och sakta men säkert börjar vårkänslorna krypa sig på. Och vad händer med mig när jag får vårkänslor?

Någon som vet?
Ingen?



Jag vill ju shoppa såklart!

Och det är precis vad jag gjort!
Har precis klickat hem ett par fina, blommiga leggings och med lite tur så får jag dom innan veckans slut:)


Bubbleroom, Vila, 199 kr





trööööött....

Har temavecka med skolan den här veckan och jag har valt "bara sport". Vi är en riktigt bra grupp och idag har vi kört spökboll, volleyboll, innebandy, basket och ett streetpass. Är fetingtrött i kroppen och ändå är det bara måndag! Hur ska detta gå kan man undra, har kommit av mig lite sen gymnasiet... Däremot var det kalas att dansa igen!:) Har inte tagit ett steg sedan i Maj men Gud vad jag saknar det! Är ju inte så superbra men det är så stört kul!!!


Tjusiga leggings

Här kommer en bild på mina nya älsklingar, de är i riktigt tjock nylon med lite mönster på. Helt lagom såhär års:)


Leggings MQ 249 kr

(Har fått flera uppskattande kommentarer om dem i skolan, de gör sig bättre i verkligeheten)

Godnatt på er:)

Snörusk igen...

Nu är till och med jag lite trött på all snö, speciellt när det nu har börjat töa så att allt är blött, blött, blött... Men nej, nu kommer det givetvis ännu mer snö! Till vilken nytta? Vill kunna använda alla mina vårjackor, blusar och tygskor igen!

Köpte att par jättafina leggings igår som jag ska visa er lite senare:)

Ska äta lite middag men börjar med ett mellanmål för jag blev så sugen, tomat- och fetaostsallad...mums!


RSS 2.0