Konstigt Måndag

Jag ska inte till skolan. Hur knäppt är inte det? Saknar det redan och i vanliga fall skulle jag inte ens  börjat förrän om en timme, wierd.
Jobbigt att allt folk är hemma och skolan tom:(
Istället ska man till jobbet och kränga burgare, har kjol utan strumpbyxor, såååå befriande! Vägrar ha strumpbyxor på mig, blä va de kan vara varma!

I eftermiddag kommer bilder från gårdagens bal upp. Ska välja ut de finaste klänningarna och paren (även om jag är lite besviken måste jag säga, min kull hade mycket bättre smak)

Ha en härlig dag i solen så hörs vi senare :)

Puss på er

Kalaskväll

Trots en skakig start på dagen har kvällen varit riktigt grym.
Kollade på balen med Julle och Linnes och åkte sedan hem till mig. Efter en stund kom Lina och vi har bara suttit och snackat ända tills nu, så sjukt skönt att bara vara med tjejerna. De är bäst!

Nu är det hög tid att nana då klockan ringer kvert över sju (varför utsätter jag mig själv för det här?). Har ju som bekand inte varit i säng sådär väldigt tidigt senaste veckan så imorgon får jag skärpa mig så jag inte blir sjuk.

Dröm sött gott folk. Pusspuss

Trött morgon.

Är helt tom.
Eller inte förresten, velar mellan ett lugn och en lättnad blandat med panik inför framtiden. Vet inte vad jag ska göra. Vet att jag borde vara lugn, behöver tre-fyra veckors paus och dethär är inget jag kan stressa fram. Jag måste tänka på mig själv nu, torts att det enda jag tänker på är honom, hela tiden.
Vill vara helt tom.

Lördag natt

Sitter hemma hos Nickepicke och kollar på kvällens tredej film. Steker bacon och försöker hålla mig vaken.

Hoppas ni har det fint.
puss påer

En dag

Ursäkta för dålig uppdatering i veckan. Har varit på Hjälmared typ konstant sedan i tisdags. Var riktigt jobbig att säga hejdå till alla igår. Jag grät och grät och grät, fy! Kommer sakna folket sjukt mycket! Var helt utmattad igår och är fortfarande lika trött. Laddar batterierna för fullt. Hoppas på  att kunna träffa brudarna imorgon :)





BU vad det kommer bli jobbigt på Måndag!
Saknar er alla redan.
Pussar och kramar

Hemma.

Smärta.
Gråt.
Tårar som inte finns.
Glädje.
Varma goa kramar.
Kärlek.
Ångest.

Så kan man sammanfatta dagen.

Bye bye

Nu var det dags att åka till Hjälmared, bästa stället på jorden just nu enligt mig. Grymmaste folket ever! Ha en trevlig kväll, simma lugnt.

Puss

Onsdag

Hej hopp folket.

Hoppas allt är bra. Jag är så sjukt trött. Känner att alla bara är för mycket nu. Men cska göra det och det, slutprova här inlämmning där. Jobba lite här fixa hästarna där. Konfirmation där borta och kalas här hemma. ORKAR INTE! Nu får det vara nog. Efter ett par tunga veckor ska jag njuta gärnet av de sista dagarna i skolan. Inatt ska jag och Zlatan sova i skolan och imorgon är det avslutningsfest :) Sen på fredag är det avslutning och då åker alla, får PANIK!! Har haft separationsångest ett tag men igår när jag såg alla städa och packa ur sina rum slog det mig på riktigt att snart åker alla, inget mer Hjälmared. Buhuuu;(

Nu ska jag i alla fall rida och fixa med pållarna innan det är dags att packa väskorna ch bege sig.

Puss och kram på er!

Sugen...

Min Mp3 börjar lägga av efter två härliga år med mig. Min telefon är en skitmobil som köptes när jag hade ont om pengar och jcg inte orkade lägga en massa pengar på en telefon men nu är jag trött på skiten (SonyEricsson säger allt). Ska snart byta upp mig, typ i sommar någon gång. Har tänkt köpa en Nokia, operativsystemet i dem lär ju vara något stabilare. Är egenligen inte typen som lägger flera tusen på en telefon men nu ska jag nog göra det, tiden är inne.

Dessa små darlings är snygga och verkar bra:

Men den riktiga älsklingen som jag verkligen vill ha, och kanske ska slå till på (äntligen) Är denna:

VILL HA!


Den har hela 32 GB internminne! Hur grymt som helst, kan lägga in obegränsat med musik och en massa filmer! Längtar,längtar,längtar!

Mer shopping!

Hejåhå, hur va det här då?

Här är kalas, liiite trött men det kanske man kan bota med en löprunda eller mockning i stallet? Vad tror ni? Chokladbollar kan funka med men då kanske jag inte kommer i bikinin om ett par veckor. Svårt dilemma det där... :P

Har varit på stan och ätit glass med mina góa brudar Lina och Linnea. Efteråt shoppade vi lite och jag hittade ÄNTLIGEN ett par jeansshorts som passade. Trodde aldrig det skulle hända.





Jeansshorts Lindex
Solglajjor Lindex
Bikini Lindex samt KappAhl
Linne Gina Tricot


Köpte även lite annat, bl a ett likadant vitt linne och ett somrigt, rött nagellack.

Trevlig kväll på er :)

Shoppat

Visar nu min fina, fina blus som jag köpte höromdagen, me like:)


Enkel och sommarfräsch, att Dennis gillar den är också ett + såklart!

Dagens outfit

Hej folk:)

Här skiner solen men har hört att det ska komma regn senare idag :( Därför har jag jeans på mig när jag egentligen vill ha klänning, menmen, det får väl bli en annan dag :) Nu är det snart dags att skjutsa syrran till skolan och själv orkka mig till min skola. Bara två "riktiga dagar" kvar, och vi lär väl inte vara så seriösa kan jag tänka mig :P

Ha en fin dag :)



Dagens:

Jeans Lindex
Blus Lindex



PS. Pappa tog bilden så den är lite muppig och hinner inte fixa någon ny så förlåt mig. DS.

Så grymt

Fyra ackord är tydligen allt som behövs, de har bevisat det:

Awsome!

Sötast i världen!

Ligger och gosar med mina älskade kattungar som snart flyttar, vill inte!



Älsklingar <3

Jag är tillbaka

Efter två dagar av total trötthet, två kvällar med slit och stress och två nätter fyllda utav oroliga drömmar är jag på banan igen. Okej, låter lite väl dramatiskt men ändå.

Idag har jag varit duktig, redan. Har klippt gräset och efter middagen ska jag kratta upp allt i en korg och slänga. Farmor & farfar och mormor är här och ska äta middag med. Farfar är på permis från ålderdomshemmet och jag har inte träffat honom på ett par månader.

Höres senare gott folk:)

Sommar,sommar,sommar!

Det är så härligt! För första gången i mitt liv tror jag jag uppskattar att jobba stägning, i vanliga fall är jag ju på jobbet från tio på morgonen til sju på kvällen, och då missar man ju hela den fina dagen, men nu kan jag njuta av den i lugn och ro! Me like.

Sov till tolv, har hängt lite med kusinerna och slappat en liten stund i solen. Nu ska jag ut och rida lillprinsen och sen får vi se om jag orkar en löprunda, är rätt sleten så vi får se.

Hoppas ni har en fin dag allihopa:)

Natt

Sitter här, nyss hemkommen från jobbet och försöker varva ner. Är fruktansvärt svårt att somna direkt nät man jobbat såhär sent. Dricker mjölk och drömmer mig bort. Sitter och kikar lite på tänkbara resmål för mig oh Dennis i juni, en del är förstås lite väl dyra men man kan ju njuta av bilderna ändå, eller hur?

Hur härligt ser inte detta ut liksom?



VILL   DIT   NU!


Partynight

Hej i regnet!

Blev lite spontanfest hos Niklas igår, fick steka korven istället för att grilla men det duger fint det med:) Det hela gick rätt lugnt till och kvällen blev inte alltför sen.

Hade min sista mattelektion idag, NÅGONSIN!!! Wohooo! Nu är det bara provet kvar på Måndag och sen är jag friiiii! Grymt.

Har varit ute och tömkört Fiffi i pissregn, var typ blöt överallt, bokstavligt talat.

Hoppas ni haft en fin dag såhär lågnt och har grymma planer för kvällen. Själv ska man jobba halva natten så ni får ha lite extra roligt åt mig:)

Puss så länge!

...

Nu kom jag på vad jag ska göra för att muntra upp mig lite.

Någon som kan gissa?
Jag vet att ni kan.



























Just det, baka chokladbollar!
Ni som gissade rätt, det är tragiskt att jag bakar det så ofta att ni kunde gissa rätt, men ni var duktiga:)


Va det någon som sa något om beach 2010?


Sommar...

...var det i alla fall tills nu. Eller är det kanske typiskt svenskt sommarväder vi har. Regn, har varit kalas hela dagen, skulle grilla med klassen ikväll men nu har regnet satt stopp för de planerna till vidare:( Hoppas, hoppas, hoppas det spricker upp snart, ser massa blå himmel en bit bort med regnet verka ha fastnat över Alingsås med omnejd tyvärr.

Hoppas ni haft en skön dag. Min har varit kalas såhär långt, spelade brännboll på gympan och mitt lag vann, wihoo! Alltid skönt att segra:P

Dags att kila för nu.
Höres senare.

En skön onsdag

Eller en skön dag överhuvudtaget faktiskt. Började med att stänga av klockan i sömnen så jag försov mig, varför har det blivit en vana? Illa, illa. Får väl börja lägga den i bokhyllan eller nåt, så jag MÅSTE gå upp när den ringer.

Red Läcker'ol och var en snabbis i skolan, sen åkte jag och Dennis in till stan och åt glass och kikade lite i affärer. Hittade en fin blus som jag kan visa imorgon. Sen åkte vi hem käkade smarrig kycklingtaco på altanen, sjukt härligt med lite värme äntligen! Sov halva eftermiddagen tog en dusch och tittade sedan på lilla Alice dansuppvisning. Hon var urgullig, sötare trol får man leta efter! Min kära vän Julia är en utav lärarna så hon dansade med, mycket duktigt var hon och jag blev såååå sugen! Galet vad jag saknar det ibland.

Nu väntar slapp resten av kvällen, behöver vila upp mig, som en tant.


Två coolingar som gör stan osäker:P


Så sjukt gott! GE MIG MER NU! Typ.

Trevlig kväll på er:)

Fystester? CHECK!

Trött.
Glad.
Lite stolt.
SÅ JÄKLA SKÖNT!

Då var det dags

Nu gäller det, nerverna börjar komma smygande och jag har sovit mycket oroligt.
Har tryckt i mig en massa frukost för att stå mig länge. Följer med mamma i jobbet på ett kundbesök och sen bär det av till Kristianstad! Nu gäller det!

Here I come!

Åker nu till Kristianstad.

Hörs kanske senare:)

Wish me luck!

Pusspuss

Treårstest

Hej bloggen.

Har varit på Grevagården och visat Läcker'ol idag. Hoppningen gick allt annat än bra men på Dressyrdelen fick han Klass 1! Så himla kul. Blev riktigt glad när besvikelsen lagt sig lite. Nå är jag astrött, ska bara käka lite och sedan lägga mig. Packa lite vore nog klokt med, imorgon eftermiddag bär det ju av till Kristianstad för fystester! Börjar bli nervös men trycker tillbaks det, vill ju inte bränna onödig energi i förväg.



(Diggar pappas perspektiv, hästen ser helt skev ut:P)

Sov gott :)

Dagen D

Idag är dagen jag kämpat för. Jag har svettats, gråtit och knäckt ryggen, men nu är det äntligen dags: treårstestet med Läcker'ol! Börjar bli fetingnervös men det ska nog gå bra=)

Var uppa halv nio imorse och tvättade det sista samt knoppade hela manen, det mina vänner, är tålamodsprövande. Det gick bra i alla fall och nu är han jättefin=)

Har varit en snabbs på jobbet och nu sitter jag och käkar. Ska snart pallra mig ut till stallet men först ska jag andas en kvart.
Ha en fin dag=)
Pussar

Robin Hood

Hej människor=)

Har precis kommit hem efter bio och käk med Dennis coh goda vänner. Vi såg Robin Hood och den var helt klart ok. Väldigt amerikaniserad dock. Robin gick från en simpel bågskytt till typ längst fram i krigsledet. Lite synd men storyn var ändå bra. Som vanligt eftersom Robin Hood är typ bäst.



Okej film men min favorit kommer ändå alltid att vara den här:

Så SJUUUUUKT bra serie! Har ni inte sett den så rekomenderar jag er verkligen att se den!

Lördag

Hej=)

Har varit ganska duktig idag, gick upp nio och har varit två timmmar i stallet. Nu äter jag frukost och så ska jag och mamma alldeles strax åka till Grevagården och titta på 3-årstestet där. Jag och Läcker'ol har ju vårat imorgon och eftersom jag är nybörjare är det bra att spana in några så man vet hur det hela går till.

Igår var Katte här en stund. Vi kollade såklart på Gilmore Girls och det är bara fyra (!) avsnitt kvar nu. Måtte det sluta väl annars blir jag riktigt arg! Skämt åsido men hoppas de inte pajjar det perfekta slutet nu bara för att.

I eftermiddag blir det bio med älsklingen och några goda vänner.

Hörs kanske sen=)
Puss på er!

Virrigt, snurrigt, irrigt

Hej.

Började dagen med att försova mig en hel timme, underbart. fixade allt i stallet på bara 35 minuter, för er som inte vet så kan jag tala om att för det är jag värd en stor applåd.

Efter det åkte jag till jobbet där jag körde mellanskift. 14 pers på golvet och inget att göra, är helt slut i huvudet efter alla raster, kassor och folk som börjar och slutar hit och dit.

Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på Katte. Eller ja, ensam och ensam, jag har ju gidospåsen om den räknas.

Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk.

Slappdags

Hej igen.

Sitter i på syrrans rum med datorn i knät, äter nybakt kladdkaka och slötittar på hockeyn. Så otroligt skönt att inte göra någonting! Det är inte var dag.
Hoppas ni har en skön kväll.
Tänkte titta på något Top Model avsnitt innan jag lägger mig. Har börjat se säsong ett, så sjukt B, trots att det är det "äkta". Har verkligen blivit så sjukt mycket bättre!
Puss på er

Party pictures

Här kommer några bilder från igår. Är lite kass dock, har ju aldrig med kameran med på själva dansgolvet så man missar ju massa. Får nog bärrta mig på den punkten...





Nice Blogg

Vill ni läsa en flummig blogg med sköna videobloggar gjorda av en minst sagt annorlunda snubbe?
Kolla in min syrras kompis Victors blogg. Jag skrattar högt när jag läser den. Testa den.

Dagen efter kvällen före

Så känns mitt huvud. Varför kan jag inte sova när jag varit ute längre? Ska inte alkohol göra att man blir trött? Var hemma halv tre och somnade klockan sex (!) imorse! Blir bokstavligt talat astrött på det.

Hoppas ni hade en trevlig kväll och en härlig dag såhär långt!

puss

Regn

Haj på er.

Lite dålig inspiration här.
Har grejjat lite i stallet och slötittat på någon gammal film, orkar inte göra så mycket idag.
Börjar bli lite pepp inför kvällen dock=)
Ska ut med flickorna.

Puss så länge.

Crazy Dancing Kids

Killen är typ det skönaste jag sett. Lite inspiration för kommande festkvällar kanske?



Seriöst skön snubbe.

Intressant dag

Idag har varit super!
Har varit  hos hundförarpolisen i Jonsered och Rytteriet i Göteborg.
Rytteriet var extra roligt, vi fick se när de övade och fick vara figuranter när de skulle flytta på folk, man får enorm respekt när de kommer travande på led mot en kan jag säga, och då är jag inte det minsta rädd för hästar i vanliga fall kan jag säga!
Visar förhoppningsvis bilder imorgon=)

Jobbade och gick på ett möte efter det och nu ikväll har jag hämtat min faster och kusin på stationen.


Dags att krypa till kojs

Nu är det dagsatt sova. Har varit upp alldeles för länge idag med, jag suger.
Måste hålla mig frisk och ändå kommer jag inte i säng. Det är så skönt att ha den här tiden på kvällen som är bara min, blir ju inte så mycket tid över till annat på dagarna.

Imorgon ska jag skjutsa pappa till sjukhuset innan skolan, han sja opperera armen. Han ska vara sjukskriven i en månad, han kommer klättra på väggarna. På det sättet är han lik mig, han är inte så bra på att göta ingenting.

Godnatt på er.

Pusspuss

Lady Gaga 19/11 i Malmö!








Borde borde...

Hej bloggen.

Sitter här och gör allt jag inte borde.
Borde laga mat, plugga, fixa stallet, ut och jogga... Eller ja, jogga kanske jag inte ska göra idag eftersom jag gjorde det igår och jag vill ju hålla mig frisk...

Pappa kommer nog när som helst och då kommer han bli kinkig om jag inte börjat med maten.

Vi hörs senare.
Puss

Gymnastikuppvisning

Här kommer lite bilder från min älskade kusins uppvisning.






Ser livsfarligt ut tycker jag, men vansinnigt roligt verkar det!

Söndag

Hej=)

Hoppas allt är bra med er.
Här händer inte så mycket, har staplat ved idag med. Varit och tittat på Violas gymnastikuppvisning och tagit en joggingtur. Nu ska jag ut och motionera mina kära pållar. H

Ha en trevlig kväll så hörs vi senare=)

pusspuss

Lördag

Hej hej.

Passar på att blogga lita när Dennis inte är inne:P
Vi har staplat ved halva dagen, Dennis håler på fortfarande. Jag kände mig hänig efter maten så jag har sovit ett par timmar, får verkligen inte bli sjuk nu!

Igår hade vi spelkväll med goda vänner ocg gissa vems lag som vann samtliga omgångar? Just det, mitt=) Hatar att förlora så det var väl kanske väl att jag fick vinna:P

Löshoppade Läcker'ol imorse och det gick hyfsat, våra bommar är för lätta dock så han kände inte riktigt när han slog ner bommarna så han fortsatte riva tyvärr. Slappade lite.

Nu ska jga och Dennis snart in til stan och duscha, hyra film och handla lite gott att mysa med framför TV:n (jag snackar nu om typ godis, inga missförstånd här tack!)

Hopppas ni får en kalaskväll allihopa=)

Pussar

Hipp hipp hurra....

.... på din stora dag bästaste Johanna!



Grattis babe=)

Vårmarknad

Tänkte bara visa lite bilder från årets vårmarkad.
Vi hade härligt väder för en gångs skull och det var riktigt härligt. Köpte typ etthundraåttiosju lotter och vann inget dock=( Men jag antar att jag har tur i kärlek istället, alltid något att trösta sig med även om en chokladask i de flesta fall är pålitligare:P




Nu är det hög tid att krypa till kojs. Har köpt en tidning att bläddra lite i innan jag släcker. Ska blå SÅÅÅ skönt att krypa ner i sängen efter en lång dag.

Godnatt på er alla fina!

Pusspuss

Härlig dag!

Har haft en strålande dag, hoppas ni haft det med=)

Åkte in till stan för lunch med bästa brudarna, Johanna var hemma så det var lite extra mysigt. Måste erkänna att jag är sjukt imponerad av Julia, hon satt bara och tittade på medan vi andra åt smaskig Thai/kinalunch.

När jag kom tillbaka till skolan satt vi ute en del av engelskan i gräset och hade det gött. Brände på riktigt bra och jag kan nu lägga ännu ett par fräknar till min samling=)



Visst ser det härligt ut?

Ska nu kvällspyssla lite.

Puss

Dagens outfit

God morgon bloggen.

Hoppas ni sovit gott, själv har jag sovit som en stock!

Ät lite stressad, ska hinna äta och stryka på 10 minuter.
Här kommer i alla fall dagens outfit:

Halsbant Ur&Penn
Kofta H&M
Linne/tunika Only
Jeans Lindex (nya)

Ha en fin dag så kanske vi hörs senare=)

Pusspuss

Baka, baka liten kaka...

Har ägnat kvället åt att småpyssla. Var ute i stallet en sväng. Kan inte rida för Fiffi är ju skadad efter omkullridningen vilket suger=(

Har bakat till vårmarknaden imorgon och är mycket nöjd med resultatet om jag får säga det själv (väldigt självgod just nu:P). Problemet är bara att jag vill äta upp alla. Helst NU!



Nu ska jag bara röja undan lite här och sen gå och lägga mig. Riktigt lång dag imorgon. Har dock lyckats klämma in en lunch med älsklingsbrudarna=)

God natt på er folket!
Dröm sött.

Shoppat

Köpte som sagt lite grejer idag som jag tänkte visa:

Solglasögon KappAhl


Klänning Gina Tricot

Puss på er.

Härlig dag!

Hejhopp på er.

Har haft en härlig dag hittills, hoppas ni känner likadant.
Fick tillbaka min bil redan imorse (lämnade in den igår kväll) och förhoppningsvis ska den gå att laga. Skolan var inte jättekul, fick testa någon Chalmers-metod i matte, kände mig bara halvsmart.
Mötte upp Pollniwski, Leyton och Olsson på stan för fika, MYS!
Satt och snackade flera timmar, sen gick jag och Julia på stan en sväng där vi mötte syster liten. Köpte en del fina saker som jag visar senare=)
Innan vi åkte hem tog vi en sväng förbi kusinerna, de är så góa!

Det enda som är lite negativt är att mitt fula brännmärke från i söndags kliar=(

Trevlig eftermiddag så länge=)

/Johanna

Va é de för dag?

É de en vanlig dag?
NEJ det är ingen vanlig dag
för det är LINAS födelsedag
hurra, hurra, HURRA!

Grattis FinaLina på 20-årsdagen!

Mmmmm....

Har precis kommit hem efter en lång dag. Har stressat fram och tillbaka som en blådåre.
Jobbet gick bra dock. Min kära vän Matilda jobbade och det blir alltid roligare då=)
Fick även stå i köket den sista timmen vilket var roligt eftersom det är helt nytt.

På vägen hem stannade jag och köpte en tidning och ett par choklarbitar. Min absoluta favoritchoklad någonsin är tillbaka i ny verision! Blev jag glad eller blev jag glad?! Marabou Crisp'it.När jag var liten och den fanns var det typ den enda jag åt, måste säga att den inte är riktigt lika god nu som då men det ska ändå blir skönt att krypa ner under en filt och mumsa och läsa mode/skvaller-blaska.


Tisdag

Gó morron.

Stressig dag idag.
Ska springa Cooper på gympan och jag hoppas verkligen att jag klarar det, annars kommer jag bli regält nervös:S

Ska rida Läcker'ol och jobba senare idag med, kommer inte hem förrän halv tio.

Ha en strålande dag allihopa=)

Pusspuss

Hasses lilla prov...

...består av typ 100 sidor text! Okej, inte riktigt men trettiofem åtminstone. Ska krypa ner med överstrykningspennan och dessa spännande texthäften i sängen om en liten stund. Har baka det obligatoriska pluggkäket: CHOKLADBOLLAR. Mums! (Jag vet, jag kommer bli fet så småningom men den dagen den sorgen)

Hoppas ni har en fin kväll gott folk.

Puss på er.

/Johanna

Dagens outfit

Såhär ser jag ut idag:


Tröja Lindex
"Jeansleggings" KappAhl


I all enkelhet, blir bäst så. Typ det skönaste jag vet.

Puss

KRISTIANSTAD HERE I COME!!!

VA GÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!!
18:e maj bär det av mot Kristianstad för fystester. Så sjukt skön känsla!
Ett steg närmare det åtråvärda målet, hoppas,hoppas,hoppas!

Håll alla tummar ni har=)

Natti natti

Nu är det hög tid att sova. Ska faktiskt ta mig lite sovmorgon imorgon. Börjar inte förrän halv elva och ska sova ända till halv nio=) Härligt.

Sitter och pillar lite med en ny skiva, blir asbra. Temat är party, det är alltid härligt.

Godnatt på er folket.

Puss

Söndag kväll

Puh!
Låååång dag.
Har inte varit speciellt mycket att göra så dagen har gått sååååå låååååångsaaaaaamt.
Men nu är jag hemma=)

Igår träffade jag hela härliga gänget, grillade och såg Avatar på storbild. Mys!
Sov hos Dennis och åkte hem tidigt imorse för att grejja med hästen innan jobbet. Det är det jag hunnit med. Karin var sjuk idag med och det är alltid tomt på jobbet utan henne=(
Hopas hon kommer till skolan imorgon=)

Puss så länge=)

/Johanna

Partyfredag

Hur firar man bättre att våren kommit än går ut och dansar med sina fina vänner?
Först var vi och handlade, därefter åt vi och började pimpla vin (jag kör bil, fick nöja mig med Sprite). Hade askalas innan vi drog till Hotellet. Packat med folk och som vanligt en massa folk man känner. Gjorde bort mig lite grann med va sjutton, det bjuder jag på:P

Här kommer lite nice bilder:






Bustier Lindex (ny)
Linne/klänning Only (ny)
Shorts Vila
Skor Wildflower by Kenza (nya)

Nu är det HÖG tid att sova.

Puss och godnatt på er.

/Johanna

RSS 2.0