Måste äta, måååååste äta...

God morgon folket.

Sitter här och försöker trycka i mig lite frukost, är verkligen inte min starka sida. Två skinkmackor med ett stort glas apelsinjuice ska väl gå ner i alla fall.

Ska snart till skolan, därefter gå en sväng på stan och hem och rida. Sen ska jag till brudarna mina och partaja.
Vad ska ni hitta på ikväll?

Pussar

/Johanna

Vill ha vill ha vill ha

Ska förmodlign ut och dansa med mina bruds imorgon och blev grymt sugen på ett par nya skor! Tänker mig något ungefär som dehär:


Får väl se om det blir något, ska gå en snabbis på stan imorgon innan jag åker hem, var längesedan och jag börjar få lite abstinens... Illa illa.


Godnatt på er nu folket=)

/Johanna

Moget, verkligen

Seriöst, vad är vissa människors problem?! Läste precis en utav de lite störra bloggarna jag följer och såg att någon hade lagt in en rätt vass kommentar ANONYMT. Så sjukt ruttet. Stå för det du tycker eller låt bli att klanka ner på andra!

Torsdag kväll

Hej.

Känner att humöret skönt en hel del när jag kom hem. Gympan var för*pip* men alla puckon som beter sig som treåringar, sjukt störande. Och med mina kära vänner Karin och Cissi sjuka så var jag enda tjejen. Kul. NOT.
Lite roligt, folk i vår grupp blev ombedda att byta till måndagsgruppen för vi var för många och nu har en hel massa folk slutat och hälften av de som inte slutat kommer inte. Lajban för oss som kommer och ska försöka göra något kul på tio pers.
Sorry, blev lite irriterad bara.
Stannade dock kvar och spelade lite pingis med Rebar och Sonny, jag ägde fett. Har dock kommit på att jag är lite för stark för att spela pingis, skjuter bollen för långt hela tiden...:P

Nu ska jag försöka få lite mat i magen och sedan gå ut till stallet, är sjuk opepp för hon kändes inte allas fräsch igår, men jaja, det får väl gå.

Puss så länge

/Johanna

Världens bästa flickvän...

...känner jag mig som nu. Jag kanske kan vara lite grinig och väl tjejig ibland men även jag har mina ljusglimtar. Dennis kommer nämligen om en liten stund och jag håller på att baka scones vilket han älskar (ler självgott för mig själv). Slå den ni!:P

Vi ska bara mysa, kolla på någon film kanske och SOVA. Är så trött. Behöver verkligen bli av med den där retliga förkylningen jag har, ska ringa Ängabo och imorgon och se vad halsprovet visade.


Bleka och obakta men snart så kommer den ljuva doften sprida sig genom huset och då kommer ingen kunna hålla sig från att smaka av dessa delikatesser! (Skämt åsido)


Hoppas ni alla får en trevlig kväll=)

Pussar

/Johanna

Dagens outfit


Oversize T-shirt Monki
Grå jeans Gina tricot
Sjal Mammas garderob





(Ber om ursäkt för den dåliga kvaliten, vet faktiskt inte riktigt vad som hände, min kamera samarbetar tydligen inte idag)

Åka bil är roligt

Att åka bil kan vara så roligt! Har varit på Högskolan i Borås idag och lyssnat på tolv redivisningar om ett astråkigt ämne som alla på ett eller annat sätt handlar om samma sak. Låter det kul? Läs kursen: Det svenska folkhemsbygget och välfärdsstaten. Very interresting=) NOT.
Men som sagt, bilresan till och från skolan vara kalas (tack Erik, Anna, Niklas och Tobbe för det). Går helt enkelt inta att ha tråkigt när man umgås med dem. Ger 100 kr till den som lyckas umgås med dem utan att skratta i fem minuter (ja, jag är helt seriös, typ)

I övrigt är allt fint. Väntar på att mamma kommer hem med middagen (nej, jag är inte bortskämd i vanliga fall) Och ska sedan ut i regnet för att göra dagens stallgöra. Hyfsat chill eftermiddag med andra ord.

Puss så länge

/Johanna

Svenska skönheter att älska

Dessa tjejer är så grymma!
(är bara liiiite avis...)

Caroline Winberg

Elsa Hosk

Elsa Sylvan

Johanna Johansson

Mini Andén

(Samtliga bilder hämtade från Google)

Rolig bild

Härmed bjuder jag på lite utav min humor:

Haha, jag skrattar i alla fall=)
Like it or not.

Äckligt stolt med en hjärna i kaos

God afton på er alla sötnosar=)
Hoppas ni haft en bra dag=)

Har haft en helt okej dag. Började med att springa runt Lilla Färgen imorse (ca 3,5 km) och spelade sedan skogsbränboll med klassen. Jag och Cissi pumpade som värsta amazonerna och vi blev mäkta stolta över oss själva. Jag har sprungit en enda runda sedan i oktoberoch nu sprang jag HELA vägen runt sjön på ca 23 minuter! Wihoooo för den säger jag, det finns hopp=)

Har jobbat med projektet idag med och det går sakta men säkert framåt, ska bli skönt när vi är av med detom en vecka, sluta tänka på all stress och press. Vi ligger bra till i alla fall, och hör&häpna: jag är den positiva i vår grupp just nu, är verkligen inte likt mig men den här klassen lockar fram det allra bästa ur mig=)

Har varit kaos på jobbet men det har ändå funkat rätt smidigt, man kör på liksom. Inga större missöden, alltid något att vara glad över.

Min stackars kompis Karin är sjuk igen=( Det är så tomt utan henne i skolan. Hoppas, hoppas, hoppas hon blir frisk snart!

Tjing så länge=)

/Johanna


Jag syndar

Det är helt stört! Den här helgen har jag INTE varit duktig. Pizza, McDonalds, godis, alkohol, mer godis, chokladpaj och ännu mer godis. Vart är jag på väg? Har jag fattat fel, ska man inte banta lagom till bikinisäsongen egentligen? Min kära vän Julia är ju asduktig och kör på Camebridge-kur och blir smal och sexig och jag äter för oss båda?! Jag är usel! Måste skaffa lite självdisciplin!




Men det är ju såååå gott!!

Sleepy time

Har precis kollat ett avsnitt av Top Model säsong 14, så sjukt bra, de blir bara bättre och bättre.
Nu ska jag nattifxa, läsa min tidning och sova, är för kass på att komma i säng nuförtiden alltså, jag suger.
Sov sött folket=)

Söndag kväll

Hej hallå.

Har precis kommit in från stallet. Har städat och pysslat en bra stund och det sista jag gjorde varatt tömköra Fiffi, hon verkar ha klarat sig helt i fallet som tur är.

Igårkväll var jag, Dennis, Mårten och Linnea på bio: Green Zone
Den var väl okej. Kändes som att man hade sett ungefär samma film förut men den var extremt kritiskt mot USA:s invasionen av Irak vilket var intressant. Även grymt snyggt filmat. Om den var värd alla sina Oscars? Nja. Hyfsad underhållning? Ja okej, dock ovärt att se den på bio.

Festbilder

Här kommer lite utlovade bilder från i fredags:








God afton

Hej på er.

Sorry för seeeeg uppdatering. Har varit lite mycket på G.
Har haft en bra helg såhär långt. Var på klassfest hos Niklas igår och det var galet som vanligt. Har bland annat lärt mig att jag kan göra masken även när jag är full, intressant. Visar bilder lite senare.

Nu kommer snart Dennis och sen ska vi in till stan och kolla på bio med Mårten och Linnea, en lite dubbeldejt typ, mysigt.

En lite mindre rolig sak är at min syster just nu befinner sig på sjukhuset. Hon gick omkull med Fiffi för en timma sedan och har ont i nacken och huvudet=( Hoppas det går bra.

/Johanna

Kvällning

God afton kära ni.

Hoppas dagen varit bra.

Har varit iväg med tjockis Fiffi och tränat dressyr. Gick riktigt bra faktiskt, är sjukt trött i magen dock! Men det är bara bra. Beach 2010 here I come!

Har precis kollat klart på Sveriges värsta bilförare, typ det bästa jag vet! Tyvärr var det sista avsnittet idag så nu dröjer väl det ett år innan nästa säsong vilket är synd för jag garvar typ alltid så jag dör när jag tittar på det! HUR KAN MAN VARA SÅ KASS? Det övergår mitt förstånd. Stackars Johanna "vann" och fick hela 40(!) körlektioner innan hon får tillbaka sitt körkort vilket känns helt galet eftersom det åtminstone 10 om inte 15 mer än jag behövde för hela mitt körkort. Galet.


De tre sämsta 2009, så sjukt härlig underhållning!

Dagens outfit

God morgon.

Har lite bråttom, off to doktorn.

Här kommer dagens i alla enkelhet:


Ha en fin dag=)

Fin väska och plugg

Goder afton.

Sitter här och försöker skriva min bokrapport om Påven Johanna (grym bok btw) men för en gångs skull kan jag inte koncentreta mig, det är verkligen ovanligt. Är väl lite sliten antar jag.

Hopptränade med Fiffi för första gången efter hältan ikväll och det gick riktigt bra. Hon kändes riktigt fräsch och det är så gött för hon går verkligen från klarhet till klarhet den hästen, blir bara bättre och bättre på det mesta.

Eftersom jag inte kan koncentrera mig kan jag ju lika gärna visa er vad jag pysslar med under tiden:

Just det, kollar i  olika nätbutiker. Hittade till exembel den här snyggingen på Bubbelroom, den kostar dock 2999 kr så den är inte riktigt i min prisklass tyvärr. Men man kan ju alltid drömma=)

Nä, dags att återgå till arbetet, imorgon ska jag till farbror doktorn så jag vill inte vara för trött.

Godnatt på er!

/Johanna

Klassen rider

Har precis kommit hem efter att ha vrit och ridit med klassen. Vi blev tio stycken till slut och enligt mig var det riktigt roligt=) Det gick över förväntan faktiskt, ingen trillade av, alla vågade rida och några stycken fick riktigt bra kläm på det där med lättridning ganska snabbt.

Här kommer nägra bilder, titta och njuuuut=)







Städfynd

Hej igen.

Når jag städade lite häromdagen gjorde jag ett överraskande fynd!
Jag hittade en klänning jag glömt att jag har!
Blev superglad för den är verkligen fin, hade lagt den i en hög med kländer som ska lagas och jag hade ingen aning om att den var där. Nu känns det nästan som att jag har köpt en ny klänning=)


Fina vänner = guld värt

Min fina vän Katte var här härom kvällen. Hon brukar hjälpa mig i stallet och det betyder s sjukt mycket att få den hjälpen när det bara är  för mycket. Inte nog med att hon är en ängel från början, hon var tvungen att ge sig själv guldskimmer också! Jag har ju som ni vet suttit hemma och snorat hela helgen och så kommer hon med hembakta snickerskakor! Det är typ det godaste jag vet! Blev så himla glad, finare vän får man leta efter. Enda nackdelen är att nu ligger jag efter på kompisometern, rejält efter....


Tack vännen min!

PHS Växjö

Hej på er.

Sorry för seg uppdatering här med det har varit mycket att stå i några dagar.

Igår var hela klassen på studiebesök på Polishögskolan i Växsö. Det var riktigt fint och jag har verkligen fått en nytändning! Vi fick titta på skolan, garaget och deras övningmiljöer bland annat. Bussresan var inte fy skam den heller, min klass är ju typ en av de bästa i världen. Dock var många väääääldigt trötta...:P

Zlatan och Sonny har det gött

Irfana sussar sött

Resultatet

Nu har jag kommit hem från frisören. Är inte alls nöjd med resultatet tyvärr. Ser fläckigt ut. Ska få komma på torsdag och rätta till så det blir lite bättre förhoppningsvis.

Före:

Efter:


Vad tycker ni? Ingen hit direkt enligt mig. Får gå med tofs tills på torsdag:P

Måndag

Hej på er.

Är riktigt seg idag. Vet inte riktigt vad det är med mig:S Har sovit ganska taskigt inatt, vaknade en gång och var helt yr, nästan så jag mådde illa, vad är det liksom?

Nu måste jag ,trots att jag är hemma och är sjuk, åka till stan och ta ut pengar. Vill verkligen inte avboka klipptiden för SOM JAG HAR LÄNGTAT. Är lite nervös dock, är ju alltid lite lurigt att ljusa upp mitt hår eftersom jag har så mycket röda pigment. Ska köpa en baguette med, orkar inte laga någon lunch och då finns inget bättre än Smoggans räkbaguette! Smaskens=)

Nu luktar det som om katten har bajsat, va mysigt.

Ska klippa mig imorgon...

...och det ska bli SÅ skönt! Ska även slinga och ljusa upp håret lite, ska väl gå så nära min naturliga hårfärg som möjligt så att inte utväxten blir så grotesk.

Här kommer mina olika frisyrer de senaste två åren:




Vilken är er favorit?

Jag har ju alltid sån beslutsångest, speciellt när det gäller det här med färg, så HJÄLP MIG!
Är det rätt att göra det lite ljusare? (som på översta bilden)



Inspirerande

Hittade just en blogg som var sjukt fin! Hellomiami drivs av en tjej som tecknar och visar mycket av det hon gör i blogget samt ger en massa tips. Tycker verkligen ni ska ta en titt på den för hon är helt fantastisk!




För övrig fikade jag med min kära pappa och bror förut. Medan de åt både bulle och kaka åt jag bara en apelsin, måste säga att jag känner mig lite duktig=) Måste verkligen skärpa mig så det är skönt när det inte känns för jobbigt. Men så fort jag blir frisk och kan börja träna kommer det bli såååå mycket lättare, då blir man inte lika sugen helt enkelt. Längtar!



Ett litet smakprov från Hellomiami:

SÅ SJUKT GRYM! KOLLA IN!

Myskatter!

DOM ÄR SÅ GOA!!!
VILL ÄTA UPP DOM, typ.

Det är ju små, man vill klappa dom hårdare än vad som går bara för att man inte kan få nog av dom.



Aaaaaw!

Sommarkarameller

Har kikat på H&M:s webb och hittade några riktigt schyssta sommarklänningar.

Titta och njut:





Vill ha, VILL HA, VILL HA!!!

18/4 2010

God morgon på er.

Hoppas ni mår bra.
Här är det fortfarande segt men känner mig kanske liiiite piggare.
Ska snart äta frukost, då blir det nog bättre.

Vi höres.

/Johanna

Kusinmys

Mina älskade kusiner kom hit och hälsade på, det lös upp lite i mitt snörvliga depp=)



Borde nog städa...


Tycker ni det är stökigt?



Jag med, borde nog göra någonting åt det snart...

Designdags

Ber om ursäkt om bloggen krånglar.
Håller på att göra om lite småsaker så det kan hända att det ser lite konstigt ut emellanåt.

Snörvel...

Hej.

Vaknade i morse med bankande huvud och rinnande näsa, inte kul. År så trött på att aldrig vara helt frisk=(
Sjukanmälde mig från jobbet med, de lät inte så glada men vad ska jag göra?

Hade väldigt trevligt igår i alla fall=)
Vad kul att träffa brudarna, vi snackade och såg på Heartbreak Hotel.
Kasst med bilder dock, ska skärpa mig.

Hoppas ni har en bättre start på dagen än jag=)
Hörs senare.

Puss

Eftermiddagsslapp

Hejsan hejsan.

Nu har jag varit hemma ett par timmar och bara tagit det lugnt.
Skolan var bra, trivs verkligen i klassen och psykologin var superintressant.
Vi pratade om Psykopati och borderline bland annat.

Efter skolan åkte jag och handlade eftersom mamma sitter fast uppe i Stockholm p g a all aska.
Hoppas hon kommer hem snart, inte så kul att sitta där uppe helt ensam=(
När jag kom hem åt jag grillad kyckling med tomat- och fetaostsallad med vitlöksbröd. Inte helt fel.

Nu ska jag snart till stallet och pyssla om lillen.

Ha en trevlig eftermiddag!

/Johanna

Dagens outfit

God morgon på er=)

Hoppas ni sovit gott och att ni är lika glada som jag över det fina vädret.

Sitter nu och äter frukost (framför datorn, har blivit en dålig vana)


Vaniljyoughurt med frusna hallon, gott och nyttigt=)

Nu ska jag alldeles strax åka till skola. Ska ha polispsykologi på morgonen och det är sjukt intressant!


Dagens:

Jeans Gina Tricot
Linne Gina Tricot
Jeansjacka KappAhl


Inget avancerat direkt, kände bara för att vara helt basic idag så så fick det bli!

Ha en fin dag =)

Nattförberedelser

Nu är det dags att börja kvällens alla nattförberedelser.

*Duscha
*Tvätta ansiktet
*Smörja ansiket
*Smörja benen
*Smörja fötterna
*Ta minipiller
*Ta astma medicin
*Borsta tänderna
*Packa skolväskan
*Smörja händerna

Som ni förstår tar det här en stund. Ett fenomen som killar ALDRIG kommer förstå sig på.



Ha bokat in en myskväll imorgon med mina darlings. Ska dra till det Pollniwskiska residenset och chilla, myyyys.

Godnatt på er. Dröm sött! (Dröm inte om hundarna:P)

En legend

En legend.
Inte alltid en förebild men en grym modell.
Så sjukt vacker.
Är avis.






Definerad lycka

Nu har jag varit ute och trimmat mig lite, min mage är typ DÖD. Men det är bra=)
Mina älskade kusiner Viola och Alice kom förbi och hjälpte till i stallet. Sen fick dom rida och jösses va glada de blev!





Alice ansikte på den här bilden måste vara definitionen av lycka!


Älskar dom så sjuuuukt mycket!

Mardrömmar någon?

Hörde härom dagen för första gången talas om tävlingen "Världens fulaste hund". Jag tänkte "stackars hundar, det kan inte vara lätt" och sedan tänkte jag inte mer på det, tills idag, när jag fick se en bild på en utav dessa stackars hundar. De är ju helt groteska!!! Kommer få mardrömmar efter att ha sett dessa bilderna!






Vad tycker ni?
Ganska läskiga va?

Nu tappade jag allt sug på att någon gång skaffa hund, yek!
Kommer typ få sova med nattlampa framöver:P

Gympan som dödar...

...är inget mindre än en gammalt hederligt "gympingpass". Asflummit och typ det bästa är att kolla på alla killar, som ser såååå roliga ut! Egentligen är det lite fjantigt med gympapass men man kan ju inte låta bli att tycka det är lite roligt. Kände att jag inte riktigt orkade bara, tur att det inte var för mycket flås med tanke på att jag fortfarande har ont i halsen.

Nu ska jag ut till mina kära hästar och spendera några timmar där. Ska se om jag orkar ta båda två eller om det bara blir en. Lär i och för sig ha träningvärk imogon hur jag än gör...

Gó eftermiddag på er=)




PS. Min kaka gjorde succé på lunchen=) DS.

Dagens outfit

God morgon på er.

Har sovit lite oroligt men känner mig hyfsat utvilad i alla fall.

Nu äter jag frukost lite i farten och ska snart sticka till skolan, låååång dag idag.

Här kommer i alla fall dagens outfit:

Myskväll

Hallå igen=)

Nu har jag vart i stallet och duschat. Ridningen gick riktigt bra och jag har inte riktigt lika dåligt samvete för muffinsen jag åt innan.

Nu kommer Dennis strax och myser. Jag tänker se på "Fuskbyggarna", det är så bra, älskar sådana program=) Blir alltid upprörd och sedan rörd, så i slutet när allt blir lyckligt så sitter jag och lipar, men men, sån är jag. Är sugen på scones med, det var längesedan. Ost och kex får det bli! Vi har typ världens godaste vitlöksost med. Mmmmmm...


Mumsfilibabba!


Ha en trevlig kväll=)

/Johanna

Motion? Ja, det behövs ju.

Nu har jag slapat lite, bakat en smarrig kaka som mina älskade klasskamrater ska få imorgon och bokat en tid på Ängabo, nu vill jag bli frisk!

De hade inte tid förrän nästa Torsdag men jag skulle i alla fall få något för den här förbaskade klådan! Har små utslag både här och där. Inte nog med att det är irriterande, man känner sig ju skabbig med:(

Jaja, då var det dags för eftermiddagens motionspass, har inte ridit på flera veckor så det är verkligen på tiden, lär väl få träningvärk. Behöver tighta till magen lite igen så det är väl i och för sig bra. Man tappar magmusklerna kusligt snabbt när man håller upp med ridningen.

God eftermiddag på er!

KLIAR SOM AS

Det kliar, typ överallt.

GAAAAAH!!

Blir galen!

SLUTA!

Mormorslunch och kusin-abstinens

Hej igen människor.

Nu är jag tillbaka från skolan. Gick rätt okej men hjärnan var fett seg.
Åkte till stan och gjorde ett par ärenden och bokade sedan in en lunch hos min kära mormor. Det blev köttfärsbiffar med sås, potatis och MASSA broccoli, MUMS! Gott och dessutom helt i enlighet med tallriksmodellen:)




Efter det fick jag kusin-sug för jag saknar dem såååå mycket! Så på vägen hem stannade jag till vid Villa Holst och gosade lite med mina små rara kussar. Viola var inte hemma men Alice var så gosig att det räckte för de tu. Lille Märta satt i solen och var så glad, hon hade tydligen gått över hela köksgolvet idag, alldeles själv! Låter som värsta gamla tanten nu, men vad det växer fort!

/Johanna

MUMS!

Bästa frukosten ever:

Yummie!

Gó morron gott folk!

Dagen har börjat strålande med en uppfriskande tur till stallet. Under morgonen har temperaturen kämpat sig upp till 7 grader med chans att stiga ett par till under dagen. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Förhoppningsvis fortsätter dagen lika fint:)

Nu ska jag till skolan och gnugga geniknölarna inför dagens Matte D lektion (och de behöver gnuggas rejält kan jag lova). Efter det blir det möte med min hälsocoach, vet inte riktigt om det var sista gången idag eller hur vi nu sa. Ska i alla fall göra klart min måltavla idag så den kanske jag kan visa er lite senare.

Först ska jag i och för sig äta frukost framför lite Top Model, är fast.

Ha en superbra dag i vårsolen:)

Inspiration någon?

Vet att jag borde legat i sängen nu men får liksom ingen ro.
Ska hålla ett föredrag för klassen på Måndag och jag vet fortfarande inte vad jag ska prata om!!!
Någon som har något förslag?
Det finns tydligen typ ingenting som jag är intresserad av som någon annan är intresserad.
HEEEEEEEEELP!!!

Natti, natti

Gó kväll=)

Har nu kommit hem från hjärtat. Vi gjorde inget särskilt, åt typ världens godaste middag dock!
Tikka Masala med jordnötter och Naan-bröd, MUMS!!



Vi kollade även lite på resa, ska ju försöka ta en sista minuten i juni, hoppas bara det finns några när vi vill åka. Önskemålet är någon grekisk liten Ö, är så fantastiskt i grekland! Gärna Samos, Rhodos är i och för sig väldigt fint men där har jag ju varit en gång så förhoppningsvis blir det något nytt:)

Nu är det dags att nana, har lite ont i halsen och är helt slut efter dagens spänningar. Ska upp halv sju så jag önskar verkligen att natten skulle tänjas med några timmar under natten så at jag fick sova en sisådär 11-12 timmar, hade inte varit helt fel. Men det funkar väl inte så tyvärr.

Dröm sött folket=)




Dags för kvällsmys:)

Nu ska jag åka till Dennis och mysa för kvällen. Har stört ont i huvudet, det är väl alla spänningar som släpper kan jag tänka. Undra om jag förtjänar lite godis tro?

Har lite dåligt samvete för att jag inte ridit Fiffi men jag har både ont i ryggen och huvudet så jag kände inte för det helt enkelt. Nu låter jag som värsta gnällspiken men det är bara för att jag sov så dåligt inatt.

Ha en bra kväll allihopa!

/Johanna

Där satt den!

Ungefär såhär glad är jag just nu:

Så sjukt skönt!

Klarade mig med god marginal och intervjun gick
nog också bra. Hone verkade väldigt nöjd i alla fall.
Dock avslutade hon med att säga ungefär såhär:
"Jag tycker om dig och skulle rekomendera dig, men du ska ju vara medveten om att du är väldigt ung"
Jo tack, jag vet.

Men nu är man en bit på väg i alla fall:)

It's time

Nu drar jag.... :S


Tror jag kissar på mig.

Morgonstund har guld i mun...

...eller inte. Jag är verkligen ingen morgonmänniska men det är Lollo. Har varit nere med Läcker'ol och Lollo red, han gick jättefint så på något sätt har morgonstund nog guld i mun i alla fall:)

Nu ska jag äta, duscha och ladda inför provet. Hoppas, hoppas, hoppas! Ni får hålla tummarna för mig!

Puss så länge

In need of a beatysleep

God afton gott folk.

Har kollat på massa Top Model makeovers och jag är sååå taggad inför Måndag, det blir väl egentligen inte så stor skillnad men alla som känner mig lite bättre vet ju att jag är typ BEROENDE av att färga håret. Men det är bara 6 dagar kvar och det går fort kan man ju hoppas.

Nu är det hög tid att sova, har ju blibit urkass på att komma i säng, bara för att jag blivit en sån datanörd:P
Men, VIKTIG dag imorgon så det gäller att vara på topp. är sjuuuukt nervös!


Lyckades för övrigt spilla te över halva mig, lyckat, NOT. Har blivit så klumpig på sista tiden.

Glass i stora lass

Tjo.

Var ju som sagt i stan men mina bruds idag, det blev en baguette på trappan vid ån och sedan åt jag årets första mjukglass. Kändes så härligt, har haft värsta sommarkänslorna idag.

Blev inringd till jobbet med så där har jag varit i fem timmar nu, det positiva är att jag inte behöver jobba imrogon nu vilket känns skönt.

Nu blir det Top Model:) Wihoo!


Tre snyggingar glassar på stan:P (men vad, man måste ju bjuda lite på sig själv, eller hur?)

Dagens outfit

Hej igen.

Nu ska jag precis sticka till stan och fina med Lina och Julia.
Har njutit i solen en timma med ELLE, chokladbollar och min Mp3, känns som sommar när man ligger i lä bakom huset, och det är ju inte helt fel:)

Dagens outfit

Tights Vila (Bubbleroom)
Klänning Only

/Johanna
Jeansjacka KappAhl

12/4

Gó morron gott folk:)
Hoppas natten varit bra, min har varit alldeles förträfflig.
Nu har jag varit ute och släppt ut hästarna och druckit ett glas juice. Får väl ta och äta något vettigt snart.
Vädret är verkligen kalas idag med:)
Ska lägga mig och slappa på altanen om en liten stund, njuta av min sista lediga dag.
Senare ska jag in och fika med mina brudar, ska bli najs.

Ha det sålänge!

Make-over time

God afton.

I'm back. Har som sagt varit hos Katte. Förutom två bra avsnitt av Gilmore Girls så fick vi korv med bröd. Mums! Det är verkligen underskattat.

Nu ska jag kolla på Top Model igen (är lite nördig, jag vet) och jag tror det är dags för make-overs! Wihoo! Det är det bästa med hela säsongen, så jag hoppas, hoppas att det är dags nu.

Ska natta mina pållar med innan det är dags att sova, får inte vända på dygnet nu för svenskaprovet närmar sig...



Sweet dreams gott folk!

Off to Katte + dagens

Hej igen!

Nu ska jag dra till Katte en sväng för att kolla på Gilmore Girls. Var länge, länge sedan så det ska bli kul. Härligt med en minipromenad också.

Har sådär våriga och härliga kläder på mig nu med, supersimpelt egentligen men jag måste bara visa för jag får i alla fall vårkänslor:)


T-shirt Lindex (som ni vet vid det här laget)
Slitna Jeans KappAhl (fyndade jag förra året för ynka 49 kr! Supersköna dessutom)

Rida, rida ranka...

...hästen heter förvisso INTE Blanca med det är nog okej men Fiffi tror jag.

Nu har jag och min söta lillasyster varit ute och ridit i den härliga eftermiddagssolen:)

Så skönt!

Tömkörde Läcker'ol en stund med och det gick riktigt fint:)

Förövrig är det väl HOPPLÖST att ta kort på djur?


Kalaskväll

Här kommer några bilder från igår:

Födelsedagsbarnet herself


Vi fick god mat, en RIKTIGT smaskig hemmagjord glass-/marängtårta, körde trekamp och kollade på galenskaparna. Helt enkelt en riktigt lyckad kväll:)

Sol, sol, sol:)

Hej på er.
Sovit gott?
Jag har sovit mycket skönt. Sov hos Dennis, konstigt men jag sover nästan bättre med honom än själv nuförtiden. Lite udda, för så har det aldrig varit förut.

Har handlat lite åt mamma och då råkade det slinka ner en tidning i korgen.
Har nu legat i en och en halv timma på altanen med ELLE, har fått ännu mer fräknar, det börjar verkligen bli VÅR:)
Wihoo!

Tänkte visa lite bilder från Malin igår men kameran var visst urladdad så jag får göra det lite senare.
Ha det så länge!

Kalastajm!

Nu ska jag alldeles strax åka till min vän Malin som fyllde 20 i förrgår. Vi har inte setts sedan Haloween så jag längtar!

Ha en fin kväll!


T-shirt Lindex
Kjol Gina Tricot 199 kr (nyköpt)

Mer shopping

Hittade även en oversize T-shirt som jag spanat in ett tag. Blir alltid lika glad när jag har hållit huvudet kallt och det jag vill ha finns kvar på rean:)


Oversize T-shirt Lindex 149 kr



Hittade även en top/klänning som var basic men ändå med en twist, var inte på rea men den var så billig i alla fall. Kunde som vanligt inte motstå så det är tur att inte Dennis läser min blogg:P

Linne Lindex 99 kr


Köpte även en svart pennkjol från Gina som jag visar senare.

Nu ska jag se ett avsnitt Top Model innan jag beger mig till stallet.

Tjingeling!

Reafynd

Hej igen.

Tänkte visa vad jag hittade på stan idag:)

Fyndade schampo med hela 60% rea! Blev mycket nöjd:)




/Johanna

Påsk catch up

Tänkte bara berätta vad jag gjorde på påskafton.
Lärde mig nämligen spela poker. Har alltid tyckt att det är lite töntigt med pokerkvällar och sån skit med det var ju ASKUL! Fastnade verkligen. Vi hade en insats på bara 20 kr med så man vågade gambla lite. I början gick det ganska bra men efter att tag blev jag lite väl våghalsig och till lsut åkte jag ut:( Men det var kul så länge det varade:)

Får väl öva på mitt pokerface antar jag.


Hem ljuva hem!

Hello:)

Nu är jag äntligen hemma, wihooo!
Har varit kalas i fjällen men längtar hem gör man ju slltid i alla fall.
Ska visa lite bilder senare.

Puss

RSS 2.0